Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olga zapytam kiedys na poadopcyjnej;)
Awit musisz poprawic frekwencje i bedziesz na biezaco...:)
Ale tak naprawde to byl zeswirowany dzien, taki spontan z ta jazda i z tym sprawdzeniem domku dzis:)

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, jak cudownie :D

cioteczki, jestem z Was dumna, pomogłyśmy pieskowi, który jeszcze niedawno mieszkał na klatce :D

Specjalne podziękowania dla Kinii :D

Super, że się udało, że zaryzykowaliśmy z tym hotelikiem :D

Wszystkiego dobrego Fredzio :D

Zmieńcie tytuł wątku :D

Posted

Zmieniony:) Cioteczki Pan powiedzial ze jakas kase musi dac na inne potrzebujace, wiec dal 50 zł, ze Skapety Fredzia tez cos zostanie jak oplace hotelik za ostatnie dni. Wiec mam propozycję... Czy moge podzielic to na pol i polowe dac do jamniczej skarpety a druga polowe na moich chlopakow z podpisu, tych od cegieł? Brakuje im ponad 200 zł deklaracji na hotelik...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
nie moglam napisac bo beczalam jak to ja i cala sie rozmazalam i nie widzialam klawiatury telefonu:)

wybaczam :) nie dośc, że Twój TZ z Toba pojechał, to jeszcze Twoje płacze musial znosic :D

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Zmieniony:) Cioteczki Pan powiedzial ze jakas kase musi dac na inne potrzebujace, wiec dal 50 zł, ze Skapety Fredzia tez cos zostanie jak oplace hotelik za ostatnie dni. Wiec mam propozycję... Czy moge podzielic to na pol i polowe dac do jamniczej skarpety a druga polowe na moich chlopakow z podpisu, tych od cegieł? Brakuje im ponad 200 zł deklaracji na hotelik...

Kiniu, oczywiście :D

Posted

Wiesci z domku Fredzia:
Grzecznie zostal w domu jak Panstwo byli w pracy, nie nasiusial, kupki tez nie zrobil:) Nic nie pogryzl, takze wstydu nie ma:) Pozniej pojechal do sklepu zoologicznego , ma nowa smycz, obroze i dostal pare przysmakow gratis jako nowy klient:) sucha karme ladnie je, paroweczki kawalek tez czasem uprosi;)
Pani kazala nas wszystkie usciskac i wycalowac za to co robimy i powiedziala ze nas podziwia:)