Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia i cioteczki -nie bylo żadnego tanszego hoteliku lub Dt -tylko ten strasznie drogi -?? za takiego malego pieska aż 530 zl za m-c i dotego karma ??? :crazyeye::shake: To strasznie drogo !!! Gdzie jest teraz ten jamnik Fredzio ?? Pytam -bo moze poko DS to wypyatc można o tanszy DT -czy hotelik -ale zeby go nie wozić daleko ! Napiszcie gdzie ten hotelik -proszę ..

I jeszcze jedno : czy to typowy jamniczek -chodzi mi o łapki -czy też jest wyzszy /czy może chodzic sam na wyższe piętra w blokach -czy tez wymaga windy albo noszenia w obie strony -góra/dół ?
Bo jesli to mix jamnika to problem pięter odpada .

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki koszt hotelu to 450 zł+karma, a nie 530 +karma...Jamnik jest w hotelu koło Wołomina. Innego na juz hotelu nie bylo..Zabralysmy go spod moich drzwi a decyzja byla blyskawiczna....Hotel jest komercyjny i tylko po starej znajomosci Fredzia przyjal...
Jesli chodzi o to czy to typowy jamnik, to ja na rasach sie nie znam:) Fredzio biegal do mnie pod drzwi na I pietro bez problemu:)

Posted

Kiniu- to i tak drogo : 450 zł+karma -za takiego malutkiego psa .To hotel i ceny komercyjne-czyli dla psów prywatnych -wiadomo. :shake:Ale za psa bezdomnego -z dogo-powinni policzyc dużo taniej jednak -tym bardziej za takiego maluszka !!:cool3:
A pytam o te lapki /kregoslup bardziej/ i schody -bo jesli jest wyższy niż jamniczek -to może biegac z kilku pięter sam i wchodzić też -ale jesli to jamnik -to domek raczej na parterze-/ewent. 1 piętro/ i pytam pod kątem też DT i DS .My swego jamnika nosiliśmy cale jego życie -na dół i na górę -kilka pięter.
Sliczny jest ten Fredzio.Zerby tylko do dobrych ludzi trafił ..:loveu:

Posted

witam ciotki! moim zdaniem on ma dluzsze lapki, wczoraj widzialam jamnika takiego bardzo niskiego:) a Fredzio ma troszke dluzsze lapki i inaczej je stawia. A tamten drugi jakos tak "kical " na tych krotkich lapkach:)
Aha...a ceny komercyjne to od 50 zł/doba za malego psa do 100 zł za duzego psa...i takie ceny sa w wielu komercyjnych hotelach domowych...wiec jakas znizka jest:)

Posted

jakaś zniżka?? Zniżka jest ogromna!!!

moim zdaniem trza sie wziąc do roboty w poszukiwaniu kasy... nie mam pojęcia gdzie może być inny tańszy Hotel domowy... chyba, że ktos ma w domu troche miejsca?? :)

Posted

Słuchajcie, niestety za domowe hotele, to i tak bardzo dobra cena. Problem w tym, że teraz okres świąteczno-noworoczny i nikt raczej o przygarnięciu psa nie myśli. Kurcze, że też ja nie mam domu z ogródkiem.......

Posted

Ja nic nie rozumiem....Jamniś jest już w hotelu?
Czy szukamy dopiero?
Ma jakieś ogłoszenia?
W jakim jest wieku?
Zdrowy?
Może iść do adopcji, czy potrzebuje czasu?

Posted

jamnis w hotelu ale jakby trafil sie tanszy domowy to chetnie przeniesiemy, ma wszystkie ogloszenia, na moje oko jest mlody, ma ladne zeby, moze jakies 3 lata, do adopcji moze isc , bardzo szybko zadomowil sie w hotelu, trochke tylko znaczy sciany, ale pewnie dlatego ze tam duzo psow...Koopy nigdy nie zrobil w domu:)

Posted

Kinia- dlatego też dopytuję się o ten wzrost i lapki Fredzia-czy on jest wysokości jamnika czy też wyższy i może sam chodzić po schodach ? gdyby trafil się ktoś nawet na dt ..a nie masz żadnych fot. Fredzia -gdy on stoi -? tylko te z klatki schod. - gdzie leży biedak ? wrzuć prosze jakies choc ze 2 fot. stojacego psa -jesli masz takie ? no i on jest teraz pod W-wą -czy gdzieś dalej ..?

Posted

ok.. dzięki .. gdyby udalo się Fredzia ulokowac duzo tanszym dt -albo bezplatnym /szansa jest niewielka chyba/ ...dlatego pytam o okolice jego pobytu ,zeby wiedziec gdzie pytać a nie wozić psa daleko niepotrzebnie ..

Posted

A nikt nie dzwoni? tyle ogłoszeń mu zrobiłam....

Słuchajcie, nie dajcie się zwieść widokiem innych jamników, zależy czy widziałyście miniaturkę czy nie. Te inne często też są z nielegalnych hodowli, rozmnażane domowo, i często mają wiele wad budowy.

Coś Wam wkleję:

Za wysoki:

Za niski:

Prawidłowa wysokość:

Champion: