Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytalam szybko, co 2-3 strone. Nie damy rady zebrac deklaracji na 530zl miesiecznie. Musi byc cos tanszego na dluzsza mete. Ale to sliczny pies, zapewne znajdzie szybko dom, jednak to tylko przypuszczenia. Moge dolozyc 10zl miesiecznie na hotelik, malutko, daleko nie zajedziemy z takimi deklaracjami.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Ciotki...Fredzio ma hotel oplacony do 31.12, zostaje 30 zł...i nie ma karmy...i jest awaria....potrzebne deklaracje na cito....

ojej:placz: ja mogę zadeklarowac 5 zł co miesiąc.

Posted

Vasco oczywiście nas poratuje kasą za co ogromnie dziękujęmy ja nie wiem co my byśmy bez Ciebie zrobiły ale powiedzmy sobie szczerze Fredzio grzeje dupkę w dużej mierze dzięki Tobie Vasco :) , która była przeznacozna na sunieczkę ale mam ogromną nadzieję , że jamniś znajdzie domek szybko bo wtedy uda nam się wyłapać następną biedą spod bloku mam tu na myśli rottkowatego oraz takiego innego cudnego buraska też bardzo przyjaznego .

Posted

Lara nie mogę wysłac do Ciebie PW.(dlatego pisze tutaj)
W tym roku nie dam już rady finansowo.Bardzo mi przykro.
Nie dam rady przeczytac dzisiaj wątku jamnisia bo jestem ostatni dzień w pracy a w domu chwilowo nie mam internetu.
Dam znac w styczniu może coś mi się uda przeznaczyc na tego biedulka.
Pozdrawiam i źyczę Ci kochana i Wam Cioteczki Szczęśliwego Nowego Roku.
Agnieszka.

Posted

Czytając ten wątek jestem zdezorientowana, czy ten jamniś już jest u kogoś czy nadal mieszka na klatce schodowej ? Bo nie mogę się doczytać co się z nim właściwie dzieje. Na dworze zimno, a on wciąż bez stałego dachu nad głową ?
Nie mogę ukryć zdziwienia, co to za hotel, który kosztuje miesięcznie 530zł za takiego małego pieska jak jamnik ?

Posted

[quote name='aldira']Czytając ten wątek jestem zdezorientowana, czy ten jamniś już jest u kogoś czy nadal mieszka na klatce schodowej ? Bo nie mogę się doczytać co się z nim właściwie dzieje. Na dworze zimno, a on wciąż bez stałego dachu nad głową ?
Nie mogę ukryć zdziwienia, co to za hotel, który kosztuje miesięcznie 530zł za takiego małego pieska jak jamnik ?[/QUOTE]

Hotel domowy na szybko.... zwłaszcza, że to HOTEL KOMERCYJNY to i tak mało nam policzył.