AgataM Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='bognik'] Wstawicie fotki Waszych kudłaczów z wystaw (w końcu topic o wystawach) :cool3: Bognik, w niedzielę będę we Włocławku, to po powrocie wstawię kilka fotek żeby było na temat;) Quote
Cockerek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Czyli mogę twoje cudo zobaczyć we Włocławku na żywo?? :multi: Quote
AgataM Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Cockerek']Czyli mogę twoje cudo zobaczyć we Włocławku na żywo?? :multi: :fadein: :fadein: :fadein: szukaj łaciatki na kocu w kratkę :fadein: :fadein: :fadein: :megagrin: Quote
Cockerek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Na pewno będę miała oczy w koło głowy :lol: Quote
bognik Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='AgataM'][quote name='bognik'] Wstawicie fotki Waszych kudłaczów z wystaw (w końcu topic o wystawach) :cool3: Bognik, w niedzielę będę we Włocławku, to po powrocie wstawię kilka fotek żeby było na temat;) Trzymam za słowo! :ylsuper: Quote
AgataM Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wstawię fotki jutro, dziś padam , miałam ciężki dzień, Dafi chora, jeszcze nie mam diagnozy.:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
bognik Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 AgataM napisał(a):Wstawię fotki jutro, dziś padam , miałam ciężki dzień, Dafi chora, jeszcze nie mam diagnozy.:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Jej - szybkiego powrotu do zdrowia dla małej!!! :calus: Agata - nie płacz, wyzdrowieje :glaszcze: Quote
miumiu Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Kogo będzie można zobaczyć w sobotę 9.09 w warszawie? wybieram się jako widz, żeby popatrzeć jak się wystawia chihuahua, ale i inne ozdobniki chętnie obejrzę (i nie tylko) Quote
HAWAN Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Gratulujemy wyników . Tak trzymać :klacz: Quote
Alutka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 HAWAN Dziękujemy za gratulacje:modla: za dużą dużą ilość pięknych fotek:klacz: :klacz: za wspaniałe towarzystwo i za rodzinną atmosferę:knajpa: i za to , że jesteście z Nami:bigcool: :buzi: :calus: Do miłego zobaczenia:hand: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
HAWAN Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 nasza nowa Hawanka ENY we Wrocławiu dostała ZW.M oraz BOB Quote
AnnaM Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='HAWAN'] tą parę chyba wszyscy znają :))) no pewnie :lol: Quote
Alutka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='HAWAN'] nasza nowa Hawanka ENY we Wrocławiu dostała ZW.M oraz BOB HAWAN - słowa uznania za super wyniki !!!!!!!!!!!!!!:BIG: :BIG: Dziękujemy za foteczki - cudne:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Cockerek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Hawan, jeszcze raz gratulacje!! Super zdjęcia! A ta moja co taka potargana? :lol: Quote
HAWAN Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Dzięki Cocerku za gratulacje i wzajemnie:cool3: A Twoja potargana - bo to zaraz po szaleństwach z "młodym" było:eviltong: . I tak troszkę z nienacka:cool1: i Nelka nie zdążyła się ogarnąć:razz: :lol: Ale nie gniewasz się na chyba nas:loveu: Quote
batiskaj Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Witam wrzucam zaległe fotki z Wrocławia, a dla grzecznych będę miała równiez Legionowo. Byłam bez pisków więc mogłam pofocic troszku mały coton de tulear duże cotony bichony pekin chinek oj kurczę juz nie będę pisac przeciez kazdy wie co to za rasy Quote
Alutka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Batiskaj ale nam zrobiłaś frajdę :multi: , tyle wspaniałych fotek:lilangel: :klacz: bardzo, bardzo dziękujemy :modla: ja ze swojej strony obiecuję , że będę grzeczna i z niecierpliwością czekam na następną relację :calus: :buzi: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts