Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HAWAN']
Wszystkim . którzy odnieśli większe i te mniejsze sukcesy w Bytomiu

G R A T U L U J E M Y :klacz: :smilecol:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolayna napisał(a):
bognik mam tylko jedno i to bardzo słabe :placz:
wstawiłam w lhasakowym wątku jest chyba na 203 stronie

Widziałam je - szkoda że taka jakośc, no ale jest, dzięki ;)

GRATULUJĘ wszystkim !!!!! :laola:

Posted

rokitnik napisał(a):
Amor z pewnością wygrał zasłużenie, ale czeska suczka w polskich rękach - przyznasz - nie powinna absolutnie być pierwsza. Znam tę sukę i z widzenia i z obmacania.
Staram się zawsze być objektywna i pisze to co widziala w momencie porownania suczek(i chyba sedziowie tez sie tym sugerują).na tej wystawie kiedy bylo porownianie suczek to ta sunka była najlepiej pokazana,najlepiej przygotowana i najlepiej się pokazała.Wiec dla mnie ten werdykt nie byl dziwny.Pisze to co widzialam na ringu o porownanie o NSwR.Chociasz moja faworytka oczewiscie byla suczka w mlodziezy Mo-Li (ale ona niestety nie szla na to porownanie).

Posted

HAWAN napisał(a):
Nie Geniu te trzy pieski na zdjęciu nazwijmy to zbiorowym to trzy lhasaki.
Wszystkie przepiękne i chyba wszystkie z czeskich rąk.

Pozdrawiam
Hawan

hawan:):)nie masz zdjęc z Bytomia z bestin młodzieży choć jakielkowiek:):)

Posted

Magnum sal - przepraszam ale nie mam, wystawa Bytomska ma to do siebie że finały odbywaja się w takim miejscu że trudno coś ufocić jak nie masz aparatu z super obiektywem albo znajomości u ochrony która wpuści cię na płytę boiska.
Ale suczkę lhasa która zdobyła Zw Mł widziałam już gdzieś na forum.

Posted

HAWAN napisał(a):
Magnum sal - przepraszam ale nie mam, wystawa Bytomska ma to do siebie że finały odbywaja się w takim miejscu że trudno coś ufocić jak nie masz aparatu z super obiektywem albo znajomości u ochrony która wpuści cię na płytę boiska.
Ale suczkę lhasa która zdobyła Zw Mł widziałam już gdzieś na forum.

szkoda kurcze akurat nie miałem aparatu ale tak zawsze bywa;) gdy jest potrzebny to go nie ma:placz:

Posted

[quote name='magnum sal']Karolayna :loveu: widze ze masz jakies fotki z bytomia a suczek w młodziezy:):):)?

zdjęcia nie są moje.. jezeli bardzo Ci zalezy to pytaj lonki bo to jej zdjęcia

Posted

[quote name='karolayna']zdjęcia nie są moje.. jezeli bardzo Ci zalezy to pytaj lonki bo to jej zdjęcia
a nie wiesz czy ma zdjecia z młodzieży suk? na bestin i jak tak to gdzie mogę ja spytać :):):) szukam zdjecia mojej Livki l

Posted

magnum sal napisał(a):
a nie wiesz czy ma zdjecia z młodzieży suk? na bestin i jak tak to gdzie mogę ja spytać :):):) szukam zdjecia mojej Livki l

najlepiej to napisz na priva

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
Nie wiem czy pytanie sie nie powtorzy ale..... Kto jedzie teraz na warszawską??

ja jako widz... w niedziele na maltańczyki :D

• 1 month later...
Posted

[quote name='Pearl'][Zdjecia skasowane! Patrz Regulamin Forum i dopuszczalna wielkosc wklejanych zdjec!

Mod.
.
Dzięki bardzo mnie to zastanawiało rasa podobna do Lhasa Apso ale trzoszkę większy i któtsze włoski... To rzadko spotykana rasa prawda?