Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Batiskaj - ładne zdjęcia - dziękuję gorąco za relację, zwłaszcza z Legionowa:multi: , bo jakoś nie dane nam było tam jechać....

Najpiekniejszy jest malutki shitzak - po prostu nic tylko zacałować morduchnę :loveu:

a w Legionowie nie było żadnego hawana? wiem że one może nie są tak fotogeniczne ale może zaplątał się tam jakiś przypadkiem na fotkach...

i jeszcze raz dzięki za ciekawą foto relację..

Pozdrawiam
Hawan

Posted

HAWAN - w Legionowie był CALISTO Bohemia Wampirelli, dostał CWC, NPwR, Zw.Rasy.
We Wrocławiu natomiast widziałam chyba Ciebie z nowym hawanem(?), takim szaro-kolorowym. Sliczny.

Tutaj na pierwszym planie cotonik, w tle w klatce CALISTO

POZDRAWIAM

Posted

Batiskaj - jesteś Wielka - dzięki za informacje o Legionowie i za fotkę;) .

Bardzo się cieszę że Calisto tak dobrze poszło - to znajomy piesek:multi: .

A we Wrocku - tak to ja we własnej zestresowanej osobie byłam - było podejść, zagadać:mad: :grins: a za komplementy dziękuję slicznie:angel: .

Mam nadzieję że jeszcze będziemy mieli okazję się spotkać i porozmawiac o "mało znanych" rasach :evil_lol:

Do zobaczenia
Hawan

Posted

[quote name='batiskaj']

Ależ te pieski grożne . Myślę, że właścicielki dogadały się w sprawie dzinsów ;)
Batiskaj jesteś kochana - dziękujemy :loveu:
Nie zapomnij , że w niedzielę jest wystawa w Zabrzu

Posted

Mam kilka ozdóbek z wystawy w Rostock w Niemczech, fotki za szczególne nie są, ale zawsze coś ;) na podium gr.IX stanął papillon, za nim terrier tybetański, a za nim pekińczyk.

Posted

[quote name='Cockerek']Mam kilka ozdóbek z wystawy w Rostock w Niemczech, fotki za szczególne nie są, ale zawsze coś ;) na podium gr.IX stanął papillon, za nim terrier tybetański, a za nim pekińczyk.

Papillon piękny, ale ja tu widzę jeszcze jednego pięknego pieska -
maltańczyka ! dlaczego nie stanął na pudle ?

Posted

to kilka fotek z wystawy w Zabrzu, bylismy tylko towarzysko więc zajrzeliśmy też poza ring ozdóbek.
Jak na krajówkę Zabrze miało w tym roku bardzo dużo psów, tylko pogoda coś nie dopisała, było strasznie zimno, ale i tak dobrze, bo nie padało.

Najbardziej to mi żal było grzywaczy, bidulki tak się trzęsły... za to po wystawieniu wdziewały takie kreacje zimowe że ho, ho..:crazyeye: :razz:

Posted

Ania, taka była stawka w Zabrzu

pies mł:
Aran Biały Skrzat
suka mł:
Amelia z Zielonego Grodu
Azalia Biały Skrzat
suka pośr:
Beza BIały Skrzat
suka otw:
Gipsy Girl Pleasure of Friendship

Mnie ciekawi ta ostatnia suczka :D

Piekny ten pudel. A te grzywki w pustym basenie ćwiczyły?? :-o

Posted

Cockerek napisał(a):
Ania, taka była stawka w Zabrzu

pies mł:
Aran Biały Skrzat
suka mł:
Amelia z Zielonego Grodu
Azalia Biały Skrzat
suka pośr:
Beza BIały Skrzat
suka otw:
Gipsy Girl Pleasure of Friendship

Mnie ciekawi ta ostatnia suczka :D

Piekny ten pudel. A te grzywki w pustym basenie ćwiczyły?? :-o

same białe skrzaty? ;)

Posted

Cocerku - niestety ta ostatnia sunia nie dojechała. A to cudeńko na zdjęciu nie było w katalogu, to było towarzystwo dla Ameli z Zielonego Grodu, z tego co wiem to jest sunia, właściele są z Katowic ( ci sami co Amelii ). NSwR i BOB zebrała właśnie Amelia.

Co do ćwiczeń w pustym basenie, to jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie", więc czemu nie grzywkom w pustym basenie:lol:

A tak na prawdę to było jedyne miejsce gdzie panował względny spokój i można było poćwiczyć przed wyjściem na ring.