HAWAN Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Batiskaj - ładne zdjęcia - dziękuję gorąco za relację, zwłaszcza z Legionowa:multi: , bo jakoś nie dane nam było tam jechać.... Najpiekniejszy jest malutki shitzak - po prostu nic tylko zacałować morduchnę :loveu: a w Legionowie nie było żadnego hawana? wiem że one może nie są tak fotogeniczne ale może zaplątał się tam jakiś przypadkiem na fotkach... i jeszcze raz dzięki za ciekawą foto relację.. Pozdrawiam Hawan Quote
batiskaj Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 HAWAN - w Legionowie był CALISTO Bohemia Wampirelli, dostał CWC, NPwR, Zw.Rasy. We Wrocławiu natomiast widziałam chyba Ciebie z nowym hawanem(?), takim szaro-kolorowym. Sliczny. Tutaj na pierwszym planie cotonik, w tle w klatce CALISTO POZDRAWIAM Quote
HAWAN Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Batiskaj - jesteś Wielka - dzięki za informacje o Legionowie i za fotkę;) . Bardzo się cieszę że Calisto tak dobrze poszło - to znajomy piesek:multi: . A we Wrocku - tak to ja we własnej zestresowanej osobie byłam - było podejść, zagadać:mad: :grins: a za komplementy dziękuję slicznie:angel: . Mam nadzieję że jeszcze będziemy mieli okazję się spotkać i porozmawiac o "mało znanych" rasach :evil_lol: Do zobaczenia Hawan Quote
Alutka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='batiskaj'] Ależ te pieski grożne . Myślę, że właścicielki dogadały się w sprawie dzinsów ;) Batiskaj jesteś kochana - dziękujemy :loveu: Nie zapomnij , że w niedzielę jest wystawa w Zabrzu Quote
Alutka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='batiskaj'] A tutaj konkurs na najładniejsze nogi. ;) Sędziuje bichon frise. Jak myślicie kto wygrał ? Quote
Cockerek Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Mam kilka ozdóbek z wystawy w Rostock w Niemczech, fotki za szczególne nie są, ale zawsze coś ;) na podium gr.IX stanął papillon, za nim terrier tybetański, a za nim pekińczyk. Quote
AnnaM Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 cudne... :) a najbardziej jeden piesio... :cool3: Quote
Alutka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Cockerek']Mam kilka ozdóbek z wystawy w Rostock w Niemczech, fotki za szczególne nie są, ale zawsze coś ;) na podium gr.IX stanął papillon, za nim terrier tybetański, a za nim pekińczyk. Papillon piękny, ale ja tu widzę jeszcze jednego pięknego pieska - maltańczyka ! dlaczego nie stanął na pudle ? Quote
Cockerek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :oops: :oops: :oops: Nawet nie wiecie jak miło się to czyta :loveu: Quote
AnnaM Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ale ja tak uwazam... ! to wszystko przecież gust sędziego... a powinien wybierać ogół :diabloti: Quote
HAWAN Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 to kilka fotek z wystawy w Zabrzu, bylismy tylko towarzysko więc zajrzeliśmy też poza ring ozdóbek. Jak na krajówkę Zabrze miało w tym roku bardzo dużo psów, tylko pogoda coś nie dopisała, było strasznie zimno, ale i tak dobrze, bo nie padało. Najbardziej to mi żal było grzywaczy, bidulki tak się trzęsły... za to po wystawieniu wdziewały takie kreacje zimowe że ho, ho..:crazyeye: :razz: Quote
AnnaM Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 HAWAN napisał(a): a co to za piękność? :) Quote
Arlene Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Slicznosci! :loveu: Dziekujemy za fotki. Quote
lonka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 HAWAN napisał(a): www.hawan.republika.plTo Flachi z kochana KC:loveu: Quote
Cockerek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ania, taka była stawka w Zabrzu pies mł: Aran Biały Skrzat suka mł: Amelia z Zielonego Grodu Azalia Biały Skrzat suka pośr: Beza BIały Skrzat suka otw: Gipsy Girl Pleasure of Friendship Mnie ciekawi ta ostatnia suczka :D Piekny ten pudel. A te grzywki w pustym basenie ćwiczyły?? :-o Quote
AnnaM Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cockerek napisał(a):Ania, taka była stawka w Zabrzu pies mł: Aran Biały Skrzat suka mł: Amelia z Zielonego Grodu Azalia Biały Skrzat suka pośr: Beza BIały Skrzat suka otw: Gipsy Girl Pleasure of Friendship Mnie ciekawi ta ostatnia suczka :D Piekny ten pudel. A te grzywki w pustym basenie ćwiczyły?? :-o same białe skrzaty? ;) Quote
HAWAN Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Cocerku - niestety ta ostatnia sunia nie dojechała. A to cudeńko na zdjęciu nie było w katalogu, to było towarzystwo dla Ameli z Zielonego Grodu, z tego co wiem to jest sunia, właściele są z Katowic ( ci sami co Amelii ). NSwR i BOB zebrała właśnie Amelia. Co do ćwiczeń w pustym basenie, to jak to mówią "ładnemu we wszystkim ładnie", więc czemu nie grzywkom w pustym basenie:lol: A tak na prawdę to było jedyne miejsce gdzie panował względny spokój i można było poćwiczyć przed wyjściem na ring. Quote
Recommended Posts