karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 pozniej wstawie jeszcze z poza ringu bo mam troche tego :) Quote
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a teraz mój Oliver(i nie tylko:razz:) poza ringiem: jakie te wystawy to nudne są:evil_lol:: kwiaty we włosach potargał wiatr :evil_lol:(na wiatr to akurat jestem wsciekła :mad:): całe stadko: zagadka- ile tu jest shihtzaków i gdzie ma który głowe:evil_lol:: Quote
bognik Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 karolayna - świetne fotki !!!! ;) Masz może lhasaczki ??? :cool3: Quote
karolayna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 bognik mam tylko jedno i to bardzo słabe :placz: wstawiłam w lhasakowym wątku jest chyba na 203 stronie Quote
Cockerek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Jakie słodkości, Karolina, ślicznego masz pieska :loveu: Quote
rokitnik Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Cockerek napisał(a):Jakie słodkości, Karolina, ślicznego masz pieska :loveu: Masz rację - ma piękną "twarz" i niesamowity kolor! Taki kolor na naszych ringach jest spotykany bardzo rzadko Quote
lonka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Podam lokaty z ringu shih-tzu z Bytomia:razz: Psy kl.mł. 1.Onasis Romantyczne Spotkanie kl.pośrednia 1.Rubens Polcolland kl.otwarta 1.Amor Imperial Bohemia NPwR,Zw.Rasy 2.Rimi Cesarski Dwór Suki kl.szczeniąt 1.Na Przykład Nefretete BISY Szczeniat 3 lokata:loveu: 2.Miledy Ad Acte kl.mł. 1.Na Przykłd Mo-Li-Zw.Mł,Bisy młodzieży suczek weszła do finału:loveu: 2.I Want You 3.Sara Atena Ach!ach! kl.Pośrednia 1.One On apro Premium Bohemia NSwR 2.Primavera Weritas 3.Greta Czarnoksięznik kl.Otwarta 1.Eureka z Babci Ogrodu 2.Rejsa Cesarski Dwór 3.Pralinka Skalna Szarotka kl.czempionow 1.Gabi Błękitny Pejzaż Wieczorkiem umieszcze fotki;) Quote
HAWAN Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 !!!! GRATULACJE DLA WYGRANYCH !!!! BIS WETERANÓW Quote
HAWAN Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Ppozdrawiamy wszystkich .... NASZA HAWANKA " XENA" ZDOBYŁA KOLEJNY ZŁOTY MEDAL ORAZ TYTUŁ NSwR oraz CWC !!!!!!!!!!!:multi: www.hawan.republika.pl Quote
rokitnik Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Wyniki zadziwiajace - wygrały czeskie psy -suka raczej mało piękna - chyba sędziował Was Czech lub Słowak? Quote
karolayna Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Cocerek, rokitnik dziekujemy :oops: Mi sie Twoja Nelcia tez okropniscie podoba cudeczko :) hmm a rokitnika psiaka to chyba nie widzialam :placz: gdzie sie wybieracie na wystawy bo bym sie chetnie na zywo zobaczyła i z Wami i z Waszymi pociechami:):) Quote
lonka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 rokitnik napisał(a):Wyniki zadziwiajace - wygrały czeskie psy -suka raczej mało piękna - chyba sędziował Was Czech lub Słowak?Piszesz o wystawie z Bytomia?Sedziowal nas pan Matias.Był tylko jeden czeski piesek i myśle ze wygrał slusznie,reszta pieskow byla w polskich rękach.Nie bardzo rozumiem Rokitnik co w tych wynikach zadziwiajace.:razz: Quote
Yaki Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Lonka gratuluje,NATKA idzie jak burza. Karolayna masz przepieknego pieska ,tez gratuluje udanego wystepu(teraz pewnie sama sie smiejesz z natluszczenia na poprzednia wystawe:lol: ) A my w Slupsku -mops BURZAN Adamaria CWC -O.Y.A Romantyczne Spotkanie ZW. ML. -CAMO BOY Adamaria ZW, ML. na BISach niestety niezauwazone. Lonka ONASIS Romantyczne Spotkanie to miotowy brat OYI i synek naszego BOLSA ( BLACK BOY COCA Bast) ,ciekawa jestem jak wyglada ? Nie masz zdjecia? Quote
lonka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Yaki napisał(a):Lonka gratuluje,NATKA idzie jak burza. Karolayna masz przepieknego pieska ,tez gratuluje udanego wystepu(teraz pewnie sama sie smiejesz z natluszczenia na poprzednia wystawe:lol: ) A my w Slupsku -mops BURZAN Adamaria CWC -O.Y.A Romantyczne Spotkanie ZW. ML. -CAMO BOY Adamaria ZW, ML. na BISach niestety niezauwazone. Lonka ONASIS Romantyczne Spotkanie to miotowy brat OYI i synek naszego BOLSA ( BLACK BOY COCA Bast) ,ciekawa jestem jak wyglada ? Nie masz zdjecia?Jaki dziękujemy:loveu: Dziewczynka pięknie się pokazuje.Nawet przy takim wiaterku Necia poradzila sobie a wychodzila na ring kilka razy bo jeszcze startowała na MP.Cięzko bylo szykowac i wystawiac shih-tzaczki w takij wiatr:evil_lol: Widziłam twojego synka bliżej :lol: Jezeli bede miala foty to wyszle. Quote
Yaki Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Dziekuje Alu ,a za zdjecie ONASISA byla bym bardzo wdzieczna.To byl moj faworyt w tym miocie ,a pierwsze dzieci BOLSA.BOLS dostal juz dyplom championa.O dziwo czekalismy na niego miesiac. Quote
rokitnik Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 lonka napisał(a):Piszesz o wystawie z Bytomia?Sedziowal nas pan Matias.Był tylko jeden czeski piesek i myśle ze wygrał slusznie,r.:razz: Amor z pewnością wygrał zasłużenie, ale czeska suczka w polskich rękach - przyznasz - nie powinna absolutnie być pierwsza. Znam tę sukę i z widzenia i z obmacania. Quote
Alutka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='HAWAN']!!!! GRATULACJE DLA WYGRANYCH !!!! BIS WETERANÓW HAWAN za gratulacje i zdjęcie - dziękujemy:buzi: Podziwiamy Was i G R A T U L U J E M Y:ylsuper: :klacz: :laola: Jesteście sprinterami w zdobywaniu tytułów i wszelkich zwyciestw :bigcool: :BIG: Tak dalej trzymać :thumbs: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Recommended Posts