dobrypiesek Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ma ok. roku, ktoś wyrzucił go z samochodu i obrzucił kamieniami. Jest wesoły i energiczny, szybko się uczy. W chwili obecnej przebywa w domu tymczasowym, pod opieką moją i Fundacji na Rzecz Zwierząt "Przytul Psa". Więcej na stronach: http://www.przytulpsa.pl/ oraz http://www.dobrypiesek.pl/main.html?src=%2F#4,0 Quote
auraa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 bARDZO ŁADNY PIES. DOBRZE, ŻE JUŻ BEZPIECZNY! Quote
AnnaA Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wracaj psinko do góry i proś cioteczki o ogłoszenia. Quote
dobrypiesek Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Tak, bezpieczny :) Niemniej jednak czeka na stały dom... @AnnaA - nie zrozumiałam rady, jestem tu nowa... Quote
AnnaA Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Podniosłam wątek pieseczka, żeby nie spadł na dalsze strony. Nie umiem robic ogłoszeń naq forach do adopcji psów . Wiem natommiasy,że na dogomanii jest kilka wirtuozek w ogłaszaniu psiaków. Prosiłam poprostu te dogomaniaczki o9 pomoc w ogłoszeniach. Quote
dobrypiesek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Dzięki! :) Rozumiem, że każda odpowiedź na post winduje wątek do góry. W takim razie proszę wszystkie dogomaniaczki o pomoc! :) Quote
Paoletta Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 podnoszę Baksa od dawna widzę go w ogłoszeniach, cudny jest długo myślałam czy by go nie wziąć, ale zdecydowałam się na szczeniaka.. piękny pies oby ktoś mu dał kochający domek.. Quote
mtf zalesie Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 oglaszaj biedaka tez w innych miejscach bo tu duza konkurencja o domki Quote
Awit Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Paoletta napisał(a):podnoszę Baksa od dawna widzę go w ogłoszeniach, cudny jest długo myślałam czy by go nie wziąć, ale zdecydowałam się na szczeniaka.. piękny pies oby ktoś mu dał kochający domek.. Tzreba było brać:-) Na szczeniaka jakiś chętny by się znalazł Quote
dobrypiesek Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 No dobra, to podnosimy - Baks jest młody, strasznie miły psiak! Gdyby nie to, że do mnie do domu tymczasowego czekają w kolejce inne psiaki, to... ale jako behawiorystka biorę do siebie ciężkie przypadki: zalęknione, poturbowane psychicznie, żeby je jakoś doprowadzić do ładu ze sobą i ludźmi, pozwolić im znowu zaufać człowiekowi. Quote
Paoletta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Awit napisał(a):Tzreba było brać:-) Na szczeniaka jakiś chętny by się znalazł Wiele rzeczy się na tą decyzję złożyło. Też potrzebował szybko domu. A to wcale nie jest taka prosta sprawa :) Ale trzymam za Baksa kciuki z całej siły. Quote
Dada M Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Pamiętam, jak zabierałaś Baksa z kliniki "Dobry Wet", byłam tam wtedy z naszym tymczasowiczem, szczeniakiem Biszkoptem. Baks pewnie zrobił spore postępy u Ciebie, przypominam sobie, że był nieco nieśmiały, ale bardzo ciepły i miły. Masz jego aktualne zdjęcia ? Quote
Recommended Posts