Jump to content
Dogomania

Mój pies śmierdzi spalenizną... (a czym Wasze jeszcze:)))))????

Recommended Posts

Posted

Wszystkie psy chyba "pachną" mnieh lub bardziej. Lex jak wróci z podwórka to wali czymś, jak pada deszcze to sttraszny te zapach jest... jak już wyschnie to nie, albo właśnie uwielbiam ten psu zapach po drzemce, jest taki specyficzny i koty tak samo pachną po drzemce :) o i łapy psie mają intensywny zapach, bo tylko na łapach znajdują się gruczoły potowe psa. No i poza tym nie osi butów, to zbiera różne smrodki :)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie pachną jej uszy, regularnie czesana pachnie jak pluszak lub nowy koc. Za to po zmoknięciu na deszczu,kąpieli w jeziorze śmierdzi okrutnie-zapach zabitej kury sparzonej wrzątkiem, jaki pamiętam z dawnych czasow:lol:
W domu mówimy,że Verka śmierdzi wtedy zdechłą kurą.
Nie lubię tez zapachu wiatru na niej-skondensowana natura może zabic mnie wtedy przez nozdrza.
Kiedy była mała i młoda lubiła ścierać ze mnie perfumy zaraz po ich użyciu i zawsze miałyśmy podobny zapach:p
Super jest zapach łapek szczeniaczków, taki mleczno-niemowlęcy:loveu:
Z dawnych czasów pamiętam odorek spaniela koleżanki i nie umiałam określić tego zapachu az do teraz. To był rosół wołowy z miecha mocno tłustawego + cos jeszcze ekstra cuchnącego:roll:

Posted

Fajnie pachną jej uszy, regularnie czesana pachnie jak pluszak lub nowy koc. Za to po zmoknięciu na deszczu,kąpieli w jeziorze śmierdzi okrutnie-zapach zabitej kury sparzonej wrzątkiem, jaki pamiętam z dawnych czasow
W domu mówimy,że Verka śmierdzi wtedy zdechłą kurą.
Nie lubię tez zapachu wiatru na niej-skondensowana natura może zabic mnie wtedy przez nozdrza.
Kiedy była mała i młoda lubiła ścierać ze mnie perfumy zaraz po ich użyciu i zawsze miałyśmy podobny zapach
Super jest zapach łapek szczeniaczków, taki mleczno-niemowlęcy
Z dawnych czasów pamiętam odorek spaniela koleżanki i nie umiałam określić tego zapachu az do teraz. To był rosół wołowy z miecha mocno tłustawego + cos jeszcze ekstra cuchnącego
Umiesz układać zdania?
Jakieś znaki interpunkcyjne itp.