Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua]Obejrzalam zdjatka , jaki to piekny ksiaze jest .....dobrze ze juz bezpieczny u Jarmora:multi::multi:Smutek i strach w oczach biedaczysko kochane ...Bastusiu ksieciuniu bedzie lepiej :calus::painting:wujaszku Dzie:loveu::loveu:kujemy postokroc ze jestes:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Jamor możesz napisać jak on się ogólnie zaachowuje??? czy to jest jakis dziki pies, czy daje do siebie podchodzić ??? Wiem że jest zimno ale może choć fryzjer na początku by go odwiedził ??

Posted

marlenka napisał(a):
Jamor możesz napisać jak on się ogólnie zaachowuje??? czy to jest jakis dziki pies, czy daje do siebie podchodzić ??? Wiem że jest zimno ale może choć fryzjer na początku by go odwiedził ??

powiem tak : dajcie mi tydzien i sponsora na fryzjera. Mam znajomą ktora wydłubie futro kazdego psa. psiak nie jest wielki wiec moze uda mi sie utargowac z nia za bastra 60 zeta z kapielą z suszeniem. to chyba nie duzo, bo roboty przy nim bedzie sporo. wejdzie na galerie zdjec , tam są zdjecia orena i gacka. ona robiła im futra.
a ja w klika dni zrobie mu taką psyche , ze bedzie robił kariere na ogłoszeniach.
NIe bede na razie opiysywał go, powiem tylko , ze na pewno warto było go ratowac,

Posted

jamor napisał(a):
powiem tak : dajcie mi tydzien i sponsora na fryzjera. Mam znajomą ktora wydłubie futro kazdego psa. psiak nie jest wielki wiec moze uda mi sie utargowac z nia za bastra 60 zeta z kapielą z suszeniem. to chyba nie duzo, bo roboty przy nim bedzie sporo. wejdzie na galerie zdjec , tam są zdjecia orena i gacka. ona robiła im futra.
a ja w klika dni zrobie mu taką psyche , ze bedzie robił kariere na ogłoszeniach.
NIe bede na razie opiysywał go, powiem tylko , ze na pewno warto było go ratowac,

Jamor bierz go do fryzjera , koniecznie sponsor napewno sie znajdzie . Napisz ile mam wpłacic za hotel co miesiac , tak jak sie umawialismy telefonicznie???

Posted

marlenka napisał(a):
Jamor bierz go do fryzjera , koniecznie sponsor napewno sie znajdzie . Napisz ile mam wpłacic za hotel co miesiac , tak jak sie umawialismy telefonicznie???

a wogóle umawialismy sie ?

Posted

Maruda666 napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Psisko już bezpieczne :) :) :)
Proszę o numer konta , wpłacę 100zł - pierwszą ratę i coś na fryzjera :)

jak jakas kasa to na konto osoby prowadzacej psa.

Posted

jamor napisał(a):
a wogóle umawialismy sie ?

Nio na 450 zł , prosze tylko o potwierdzenie że to ta kwota żeby było na wątku wiadomo ile to kosztuje żeby nie było później jakiś niejasności .

W pierwszym poscie wstawiłam dane do przelewu , prosze pisac nick i że na Bastera żebym nie zdefraudowała jakis złociszów:)

Posted

jamor napisał(a):

Jamor, nawet nie wiesz jakie to ważne, że to piszesz... Wielkie dzięki! Dorzucę na fryzjera 30 zł.

Posted

marlenka napisał(a):
Nio na 450 zł , prosze tylko o potwierdzenie że to ta kwota żeby było na wątku wiadomo ile to kosztuje żeby nie było później jakiś niejasności .

W pierwszym poscie wstawiłam dane do przelewu , prosze pisac nick i że na Bastera żebym nie zdefraudowała jakis złociszów:)

nie nie moja droga.mowiłas o wielkosci wyzła. a za bastera po 13 . ok ?

Posted

sonikowa napisał(a):
Jamor, nawet nie wiesz jakie to ważne, że to piszesz... Wielkie dzięki! Dorzucę na fryzjera 30 zł.

moze nieudolnie, ale jakos pisze

Posted

jamor napisał(a):

:multi::multi::loveu::loveu:wujaszku dziekujemyy pieknieeeeeeeee:loveu::loveu:cudowni z was ludzie i cudne czterola:loveu::loveu:pki [FONT=Comic Sans MS]Dziekujemyyyyy postokroc![/FONT]

Posted

marlenka napisał(a):

:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu:Marudko kochanaaaaaaaaaaa jupijajjjjjjj pieknie sie klaniam wam :loveu:

Posted

jamor napisał(a):

Oki świetnie , dziś będę zabierała po 18 Karmelka to obejrze sobie Bastera . Cioteczki proszę o wpłate deklaracji konto podane w 1 poscie . Jak Baster będzie po "tuningu" to zaczniemy go ogłaszac :)