dorobella Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 U mnie na termometrze -13 stopni malibo57 dzięki wielkie :) Quote
malibo57 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Fakt:( To jest zawsze ryzykowne, a teraz to już niebezpieczne mocno. Quote
mtf zalesie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 nie mam czasu czytac - 200 zl na odlowienie lub hotel w razie potrzeby' podstawowy klopot jest taki ze wojt zada aby zgloszenie na odlowienie tego psa bylo ze wsi w ktorej pies przebywa. z pania ala nie chce rozmawiac i kaze jej zajac sie swoimi psami.zrobilysmy blad ze nie napisala zgloszenia na pismie i to zostanie zrobione za rada inspektora toz-u.kontakt do pani ali jest na watku przytuliska w augustowie,trzeba dlugo dzwonic bo musi przejsc przez chmare psow.problemem jest dokarmianie go teraz bo ona nie ma samochodu a rowerem przez ten snieg ciezko. Quote
mtf zalesie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 do wojta pisala fundacja psi aniol i teraz wojt mowi ze ona fundacje na niego nasyla,ja sie obawiam ze kiedys jej okoliczni soltysi moga otruc psy bo za skore im wlazla porzadnie,podobno gmina na 20 tys.na bezpanskie zwierzeta ale proponowane ceny przez hycli sa dla wojta za wysokie Quote
malibo57 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kto przejmuje księgowość i zbiera deklaracje? Quote
sonikowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Konto poda Marlenka, ale przez weekend ma ograniczony internet. Podawała tu swój telefon w sprawach pilnych. Jesli coś będzie wiaodmo, na penwo przekaże przez kogoś info, Dziękuję w jej imieniu za deklaracje wpłat!! Quote
mtf zalesie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 marlenka moja deklaracja w rozmowie z pania ala byla na lapanie gdyby za lapanie zaplacila gmina to przesun to na hotel czy inne potrzeby Quote
Awit Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Co z psem, wiadomo coś? jest noc i wielki mróz:-( Quote
sonikowa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Marlenka postara sie dziś zalogować. Załatwia miejsce u Jamora. Pies jak się okazuje jest mniejszy od ON-ka.. Quote
mtf zalesie Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pies nocuje na terenie opuszczonego gospodarstwa.pani ala miala poprosic kogos z samochodem i podjechac wysypac mu troche suchego zarcia na czas kiedy nie uda jej sie dotrzec,pies biega po okolicznych lasach i polach-moga go zalatwic mysliwi,wnyki lub wiejskie cwoki ktorym zje kure Quote
Marzenuś Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 U mnie jest -15 stopni, a tam na wsi pewnie ze 22. Znam te rejony nieco i tam zawsze jest zimniej. Dużo zimniej. A co do deklaracji - stała 20 zł. Więcej nie mogę. Quote
dorobella Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja mam na bazarku jednorazową 20 zł na dworze zimno Quote
Maruda666 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jak już uda się go odłowić, deklaruje co miesiąc 30 zł na jakieś lokum ( hotelik, DT)- tylko proszę, przypomnijcie mi jak przyjdzie co do czego ( skleroza :( ) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Maruda666']Jak już uda się go odłowić, deklaruje co miesiąc 30 zł na jakieś lokum ( hotelik, DT)- tylko proszę, przypomnijcie mi jak przyjdzie co do czego ( skleroza :( ):loveu::loveu::loveu:psiaczku co z toba , ciotenki czy jest ? kochaniutku co z toba biedaku Quote
mtf zalesie Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 pies jest wielkosci wyzla,czarne umaszczenie i mniej z onka a wiecej z psa mysliwskiego bardzo chudy -wg opisu miejscowych /przepraszamy ale pani ala widzi psa z daleka i musimy polegac na opisie mieszkancow ,poprzednio zle zrozumialam bo wszystko to jest w biegu/,pani ala uzgadnia hycla i walczy z wojtem poprzez soltysa aby zaplacil za odlowienie. Quote
dorobella Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Mam nadzieję, że go złapią i nie zamarznie, w nocy podobno zamarzło 6 osób. Quote
mtf zalesie Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 pies widziany byl dzisiaj,znajomy pani ali zawiozl mu jedzenie do opuszczonej stodoly. ze zlych wiesci sa takie ze hycel podniosl stawke za odstrzelnie usypiaczem do 550 zl i szukamy tanszego oraz chyba nie zmienimy tytulu bo w poblzu widzianio walesajacego sie onka Quote
marlenka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Bardzo dziekuję wszystkim za deklaracje , niesety mój internet jest do d... , deklaracje zbiorę do kupy w poniedziałek, tak jak pisała MTF wójt powiedział Ali żeby sie zajmowała swoimi pieskami a nie bezdomnymi na terenie jego gminy , że Ala prowadzi przytulisko nielegalnie ( to sa jej prywatne psy za jej prywatne pieniądze , więc nie widze tu nielegalności . Spróbuje jutro zadzwonić do wójta ja czy da pieniadze na samo odłowienie psa bo hycel podnosi cenę do bardzo wysokiej . Quote
dorobella Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Mam nadzieję, że wójta kara boska spotka i to szybko, żeby odczuł to na własnej skórze .... Biedny pies... Quote
dorobella Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Podrzucę bo ważne w listopadzie zaginął, nie wiem czy się odnalazł, ale wyżłowate http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/zaginal_pies_111107_130952_13340.html Quote
golf Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 pismo zaraz bedzie, mam nadzieje ze pomoze Quote
marlenka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 golf napisał(a):pismo zaraz bedzie, mam nadzieje ze pomoze Dziękuję bardzo , czekam na to pismo . Wójt to człowiek z którym sie nie mona dogadac dziś dzwoniłam ale jakąs narade miał. Quote
Recommended Posts