marlenka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Ja dałam Panu od transportu do Jamora i miał sie kontaktować sam , zeby nie mieszać . Facet tez miał troche zawirowań . Jamor to Ty się tak szybko chcesz Bastera pozbyc że juz z nim przy bramie siedziałeś ???? A ja myślałam że go toche lubisz :( Quote
jamor Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Baster był idealnym gosciem hotelowym. same plusy, zadnych minusów. Pisze "Był" po wyjechał. pewnie juz na miejscu. Quote
jamor Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Baster był idealnym gosciem hotelowym. same plusy, zadnych minusów. Pisze "Był" po wyjechał. pewnie juz na miejscu. Quote
Piromanka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cieszę się, że Baster doczekał się swojego domu! Quote
Maruda666 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Czy jakieś wiadomości z nowego domu Bastera będą? Baster - powodzenia :)!! Quote
kahoona Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 przepraszam, że tak późno, ale wątek mi się zagubił wklejam odpowiedz wójta z Grabowa, bronią się jak mogą Quote
marlenka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='kahoona']przepraszam, że tak późno, ale wątek mi się zagubił wklejam odpowiedz wójta z Grabowa, bronią się jak mogą Kahoona czy coś dalej będziecie działac ??? Znowu jest tam mnóstwo psów wałesajacych się po okolicy i ludzie nawet nie zgłaszają wójtowi bo wiedza ze to nic nie da . A teraz o Basterze , dorarł szczęsliwie do domku , Pani jest nim zachwycona , grzeczny domagał sie miziania . Nie chciał na początku jeśc ale póxniej sie przekonał doo papu , był na spacerku - na smyczy tak sbie chodzi ale Pania to nie zraża , jechał juz tramwajem , nikogo nie zagryzł , nic sie złego nie działo więc oby tak dalej . I wczoraj znowu dzwoniła Pani z Banacha ( czarne kwiatki ) sie kobieta uparła na psy okropnie , uważajcie na nią bo przez telefon opowiada różne fajne historie i wydaje się być super , ale rzeczywistość niestety jest inna. Quote
Piromanka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Takie informaja to miód na moje serce! Gratulacje Baster! Quote
kahoona Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Marlenka, zrobię coś jeśli dostane na piśmie odmowę odłowienia, postarajcie się uparcie zgłaszać psy i załatwcie odmowę na piśmie, muszę mieć jakiś dowód - wtedy zadziałam. A przynajmniej nazwiska zgłaszających, daty, nazwisko urzędnika. Quote
Kociabanda2 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='marlenka'] I wczoraj znowu dzwoniła Pani z Banacha ( czarne kwiatki ) sie kobieta uparła na psy okropnie , uważajcie na nią bo przez telefon opowiada różne fajne historie i wydaje się być super , ale rzeczywistość niestety jest inna.[/QUOTE] O czym mowa? Co to za kobieta? Quote
marlenka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Kociabanda2']O czym mowa? Co to za kobieta?[/QUOTE] Jest ta pani na Czarnych kwiatkach umieszczona , starsza Pani z pl. Banacha , dzwoni po ogłoszenaich z metra o psy . Wejdź na CK i poczytaj o niej Quote
Cantadorra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zapraszamy serdecznie na bazarek dla ON-ka: http://www.dogomania.pl/threads/181318-Kangurek-ksiazki-pA-yty-i-inne-rzeczy-dla-Barnaby-bazarek-do-20-marca-2010 Quote
Recommended Posts