Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dałam Panu od transportu do Jamora i miał sie kontaktować sam , zeby nie mieszać . Facet tez miał troche zawirowań . Jamor to Ty się tak szybko chcesz Bastera pozbyc że juz z nim przy bramie siedziałeś ???? A ja myślałam że go toche lubisz :(

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kahoona']przepraszam, że tak późno, ale wątek mi się zagubił
wklejam odpowiedz wójta z Grabowa, bronią się jak mogą

Kahoona czy coś dalej będziecie działac ??? Znowu jest tam mnóstwo psów wałesajacych się po okolicy i ludzie nawet nie zgłaszają wójtowi bo wiedza ze to nic nie da .

A teraz o Basterze , dorarł szczęsliwie do domku , Pani jest nim zachwycona , grzeczny domagał sie miziania . Nie chciał na początku jeśc ale póxniej sie przekonał doo papu , był na spacerku - na smyczy tak sbie chodzi ale Pania to nie zraża , jechał juz tramwajem , nikogo nie zagryzł , nic sie złego nie działo więc oby tak dalej .

I wczoraj znowu dzwoniła Pani z Banacha ( czarne kwiatki ) sie kobieta uparła na psy okropnie , uważajcie na nią bo przez telefon opowiada różne fajne historie i wydaje się być super , ale rzeczywistość niestety jest inna.

Posted

Marlenka, zrobię coś jeśli dostane na piśmie odmowę odłowienia, postarajcie się uparcie zgłaszać psy i załatwcie odmowę na piśmie, muszę mieć jakiś dowód - wtedy zadziałam. A przynajmniej nazwiska zgłaszających, daty, nazwisko urzędnika.

Posted

[quote name='marlenka']
I wczoraj znowu dzwoniła Pani z Banacha ( czarne kwiatki ) sie kobieta uparła na psy okropnie , uważajcie na nią bo przez telefon opowiada różne fajne historie i wydaje się być super , ale rzeczywistość niestety jest inna.[/QUOTE]

O czym mowa? Co to za kobieta?

Posted

[quote name='Kociabanda2']O czym mowa? Co to za kobieta?[/QUOTE]

Jest ta pani na Czarnych kwiatkach umieszczona , starsza Pani z pl. Banacha , dzwoni po ogłoszenaich z metra o psy . Wejdź na CK i poczytaj o niej