marlenka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 dorobella napisał(a):Nareszcie :multi::multi::multi: Ja odetchne jak juz dojedzie do domku . Quote
Piromanka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 marlenka napisał(a):Ja odetchne jak juz dojedzie do domku . Oj tak. Ja też chętnie odetchnę. Kto wskakuje na jego miejsce do hotelu? Quote
marlenka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Piromanka napisał(a):Oj tak. Ja też chętnie odetchnę. Kto wskakuje na jego miejsce do hotelu? własnie nie wiem , masz jakiegoś koadydata , kandydatke ??? Quote
mtf zalesie Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ja mam jak chcecie- po wsi kolo pani ali z augustowa biega nastepny pies i jak zwykle nikt nie chce zadzwonic do gminy,wojt nie bedzie chccial go wziac jak ktos zadzwoni ,od pani ali zgloszen nie przymuje-moze go chcecie Quote
Piromanka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mtf zalesie napisał(a):ja mam jak chcecie- po wsi kolo pani ali z augustowa biega nastepny pies i jak zwykle nikt nie chce zadzwonic do gminy,wojt nie bedzie chccial go wziac jak ktos zadzwoni ,od pani ali zgloszen nie przymuje-moze go chcecie Jak dla mnie nie ma problemu. Czy Baster miał jakieś deklaracje? Może by zapytać ludzi, czy by nie przenieśli deklaracji na tego nowego psa. Quote
marlenka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 mtf zalesie napisał(a):ja mam jak chcecie- po wsi kolo pani ali z augustowa biega nastepny pies i jak zwykle nikt nie chce zadzwonic do gminy,wojt nie bedzie chccial go wziac jak ktos zadzwoni ,od pani ali zgloszen nie przymuje-moze go chcecie Mtf wziąc nie ma problemu ale ile można wyręczac wójta ??? W Warce biega z 50 psów . Niesety pieniędzy zostanie po Basterze sporo ale hotel co miesiac trzeba opłacac i na ile to starczy na 3 miesiaće??? Wiadomo jak jest teraz z deklaracjami ... mnie nie stac opłacac co miesiąc później psa jak się pieniądze skończa . Ludzie nie dzwonią bo są wygodni po co ktoś odwali robotę za nich . O Bastera wysyałałam pismo i mnie olali .... Quote
Maruda666 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja od razu się przyznaje, że z dalszych deklaracji na na następnego psiaka muszę zrezygnować :( Bardzo sie cieszę, że Basterowi się udało, kciuki za szczęśliwą podróż. Quote
Piromanka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No Baster, dzisiaj twoj wielki dzień. Badź grzeczny! Powodzenia! Quote
jamor Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 no i kupa. siedziałem z Basterem przy bramie od wieczora. pierdziele, zmarzłem . w dupe ......ku ..... ku .....:mad:........... ide spac., zaby chocciaz ktos zadzownił ze ni w tą czy w tą.:mad::mad::mad: Quote
Marzenuś Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Gdyby głupota miała skrzydła, to wielu ludzi by latało :( Quote
Cantadorra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Brzydko, niepowaznie, w nosie z takimi czubami. Quote
Monday Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja tak się wtrące, ale to nie dzisiaj gość miał zabrać Bastera ???? Dzisiaj z rana...? Quote
jamor Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Monday napisał(a):Ja tak się wtrące, ale to nie dzisiaj gość miał zabrać Bastera ???? Dzisiaj z rana...? a dzis dopiero do mnie zadzwonił, Baster wyjedzie ok 14.00 Quote
Cantadorra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To ja czegos nie lapie, czyli Baster od razu wyjezdza do nowego domu? Szybko bardzo. Jamor, a ty przynajmniem wczoraj miales namiastke krioterapii, niektorzy placa za to slono :) Quote
Piromanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 jamor napisał(a):a dzis dopiero do mnie zadzwonił, Baster wyjedzie ok 14.00 Oby tym razem nie było przeszkód! Quote
Monday Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Coś chyba się nie dogadaliście :) Z tego co ja wiem, to nie było innej opcji niż piątek - przynajmniej jeżeli mowa o tym transporcie. Oby Basterek dojechał cały i zdrowy :) Quote
Recommended Posts