Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam jak chcecie- po wsi kolo pani ali z augustowa biega nastepny pies i jak zwykle nikt nie chce zadzwonic do gminy,wojt nie bedzie chccial go wziac jak ktos zadzwoni ,od pani ali zgloszen nie przymuje-moze go chcecie

Posted

mtf zalesie napisał(a):
ja mam jak chcecie- po wsi kolo pani ali z augustowa biega nastepny pies i jak zwykle nikt nie chce zadzwonic do gminy,wojt nie bedzie chccial go wziac jak ktos zadzwoni ,od pani ali zgloszen nie przymuje-moze go chcecie

Jak dla mnie nie ma problemu.
Czy Baster miał jakieś deklaracje? Może by zapytać ludzi, czy by nie przenieśli deklaracji na tego nowego psa.

Posted

mtf zalesie napisał(a):

Mtf wziąc nie ma problemu ale ile można wyręczac wójta ??? W Warce biega z 50 psów . Niesety pieniędzy zostanie po Basterze sporo ale hotel co miesiac trzeba opłacac i na ile to starczy na 3 miesiaće???
Wiadomo jak jest teraz z deklaracjami ... mnie nie stac opłacac co miesiąc później psa jak się pieniądze skończa . Ludzie nie dzwonią bo są wygodni po co ktoś odwali robotę za nich .
O Bastera wysyałałam pismo i mnie olali ....

Posted

Ja od razu się przyznaje, że z dalszych deklaracji na na następnego psiaka muszę zrezygnować :( Bardzo sie cieszę, że Basterowi się udało, kciuki za szczęśliwą podróż.

Posted

no i kupa. siedziałem z Basterem przy bramie od wieczora. pierdziele, zmarzłem . w dupe ......ku ..... ku .....:mad:........... ide spac., zaby chocciaz ktos zadzownił ze ni w tą czy w tą.:mad::mad::mad:

Posted

Monday napisał(a):
Ja tak się wtrące, ale to nie dzisiaj gość miał zabrać Bastera ????
Dzisiaj z rana...?

a dzis dopiero do mnie zadzwonił, Baster wyjedzie ok 14.00

Posted

Coś chyba się nie dogadaliście :) Z tego co ja wiem, to nie było innej opcji niż piątek - przynajmniej jeżeli mowa o tym transporcie.
Oby Basterek dojechał cały i zdrowy :)