Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się usprawiedliwiam, zdycham na p/bólowych tramal z paracetamolem i na zwiotczenie mięśni szkieletowych i diclofenac. Myślałam, że mam zawał i po mnie, ale się okazało, że to podobno newralgia międzyżebrowa...na razie się kuruję. Myślę, że do 2 tygodni skończe prace z bazarku.

Posted

dorobella napisał(a):
Ja się usprawiedliwiam, zdycham na p/bólowych tramal z paracetamolem i na zwiotczenie mięśni szkieletowych i diclofenac. Myślałam, że mam zawał i po mnie, ale się okazało, że to podobno newralgia międzyżebrowa...na razie się kuruję. Myślę, że do 2 tygodni skończe prace z bazarku.

Dużo zdrówka życzę :)

Posted

marlenka napisał(a):
Widzisz Aniu to jakiś znak , Baster jest mniejszy od Misia . A jak Twój pisunio ??? Wszystko w porzadku ?

No i Miś ma siwą brodę. U Misia wszystko w jak najlepszym porządku.
Dupka ładnie zarasta, kość i staw się odbudowują. Jeszcze utyka, ale juz prawie biega.
Dzisiaj rano, na ten przykład, musiałam go wyciągać z zaspy, ponieważ Miś umyślił sobie, że przeskoczy zaspę. I tak wrociłam do mieszkania mokra po pas. A Miś zadowolony :-)

Posted

Piromanka napisał(a):
No i Miś ma siwą brodę. U Misia wszystko w jak najlepszym porządku.
Dupka ładnie zarasta, kość i staw się odbudowują. Jeszcze utyka, ale juz prawie biega.
Dzisiaj rano, na ten przykład, musiałam go wyciągać z zaspy, ponieważ Miś umyślił sobie, że przeskoczy zaspę. I tak wrociłam do mieszkania mokra po pas. A Miś zadowolony :-)

To wyobraż sobie jak Nugat zrobił hooop i .............zniknął pod śniegiem .

Posted

Pamiętamy o Basterku. Marlenka, czy on ma jeszcze aktualne ogłoszenia, czy może trzeba coś wznawiać............... znów mnie amnezja dopadła.........