marlenka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Nikt do Bastera od dwóch dni nie zajrzał ???? Z ogłoszeń też nikt nie dzwoni :) . Quote
dorobella Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja się usprawiedliwiam, zdycham na p/bólowych tramal z paracetamolem i na zwiotczenie mięśni szkieletowych i diclofenac. Myślałam, że mam zawał i po mnie, ale się okazało, że to podobno newralgia międzyżebrowa...na razie się kuruję. Myślę, że do 2 tygodni skończe prace z bazarku. Quote
anawa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 dorobella napisał(a):Ja się usprawiedliwiam, zdycham na p/bólowych tramal z paracetamolem i na zwiotczenie mięśni szkieletowych i diclofenac. Myślałam, że mam zawał i po mnie, ale się okazało, że to podobno newralgia międzyżebrowa...na razie się kuruję. Myślę, że do 2 tygodni skończe prace z bazarku. Dużo zdrówka życzę :) Quote
marlenka Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Kurcze ktos wysyłał pismo do wójta tylko nie moge skojarzyc kto ??? czt już jest jakaś odpowiedź ??? Bo ja nic nie dostałam Quote
Szarotka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Baster - Alabaster :):) nie macie tu jakiejs Ali bo jakos tak mi pasuje do Ali ??? Quote
marlenka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Szarotka napisał(a):Baster - Alabaster :):) nie macie tu jakiejs Ali bo jakos tak mi pasuje do Ali ??? Ala jest osobą która go znalazła :) Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Basterek, dzwoni ktos czasem czy nikt? Quote
marlenka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Cantadorra napisał(a):Basterek, dzwoni ktos czasem czy nikt? Nikt narazie :( Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cholerka to slabo. Ale musi byc lepiej. Taki wspanialy psiak. Baster, przywoluj nowy dom! Quote
marlenka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Na szczescie Baster jest finansowo zabezpieczony na jakis czas :) Ale mam nadzieje ze znajdzie domek szybciej Quote
Piromanka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 marlenka napisał(a):Widzisz Aniu to jakiś znak , Baster jest mniejszy od Misia . A jak Twój pisunio ??? Wszystko w porzadku ? No i Miś ma siwą brodę. U Misia wszystko w jak najlepszym porządku. Dupka ładnie zarasta, kość i staw się odbudowują. Jeszcze utyka, ale juz prawie biega. Dzisiaj rano, na ten przykład, musiałam go wyciągać z zaspy, ponieważ Miś umyślił sobie, że przeskoczy zaspę. I tak wrociłam do mieszkania mokra po pas. A Miś zadowolony :-) Quote
marlenka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Piromanka napisał(a):No i Miś ma siwą brodę. U Misia wszystko w jak najlepszym porządku. Dupka ładnie zarasta, kość i staw się odbudowują. Jeszcze utyka, ale juz prawie biega. Dzisiaj rano, na ten przykład, musiałam go wyciągać z zaspy, ponieważ Miś umyślił sobie, że przeskoczy zaspę. I tak wrociłam do mieszkania mokra po pas. A Miś zadowolony :-) To wyobraż sobie jak Nugat zrobił hooop i .............zniknął pod śniegiem . Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 marlenka napisał(a):To wyobraż sobie jak Nugat zrobił hooop i .............zniknął pod śniegiem . Musialo wygladac naprawde zabawnie :) Quote
marlenka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Cantadorra napisał(a):Musialo wygladac naprawde zabawnie :) On wogóle pocieszny jest (czasami) . Quote
marlenka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dorobella napisał(a):I Baster będzie miał dom Gdzie Baster będzie miał dom?? Quote
marlenka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Basterku nikt o Ciebie nie dzwoni :( Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zadzwoni, zadzwoni :):) Baster jest super :):) Quote
marlenka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Cos sie tutaj cichutko zrobiło :( Komu Bastera ??? Quote
anawa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Pamiętamy o Basterku. Marlenka, czy on ma jeszcze aktualne ogłoszenia, czy może trzeba coś wznawiać............... znów mnie amnezja dopadła......... Quote
mgie Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Codziennie ma odnawiane gumtree warszawa i e-zwierzaki... reszta jest aktualna ale na codzienne odświeżanie czasu brak Quote
Recommended Posts