czarna anda Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Wiec rozmawialam dzsiaj rankiem z Pania od Jagusi - wszystko jest oki - sunieczka przespala chrapiac cala nocke grzecznie , wysiusiala sie jak na Dame przystalo na podworku dopiero ! Bala sie wyjsc wczoraj wieczorkiem z domku na spacer - zapierala sie lapeczkami bo bala sie ze znowu ja wyrzuca , ze nie wroci ... Z powrotem biegala do domku z ochota i rano juz wychodzila bez wiekszego zapierania - widac zdala sobei sprawe ze tylko wychodzi na siku i zaraz wraca... biedna suczyna .... Nie zrobila jeszcze kupki u Pani - ale pewno stres robi jednak swoje. Psa syan zaakceptowala, wnuki takze - wszystko zmierza w dopbrym kierunku - Nalezy jej sie n astare latka kochajacy cieply dom !!!i widac ma szczescie dziecinka I nie ma spraw beznadziejnych - sa takie ktore sa poprostu wieszym wyzwaniem :) Quote
bela51 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ojej, to rzeczywiście wszystko sie poukladało. Pora zmienic tytuł wątku.:lol: Czarna Ando masz szczęśliwa rękę. :lol: Może przytulisz jeszcze jakąs bide na chwilę ? Quote
xoxoo Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Czy nie potrzeba już wpłacać na Jagę pieniążków? Quote
Wunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 xoxoo napisał(a):Czy nie potrzeba już wpłacać na Jagę pieniążków? też pytam czy w Jaga ma długi? Czy można już przerzucać deklarację? Quote
Agata69 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Wunia napisał(a):też pytam czy w Jaga ma długi? Czy można już przerzucać deklarację? Musi sie wypowiedzieć anda, czy jej na wszystko starczyło. Jednak stałe deklaracje myślę, że mozecie przeznaczyć na jakies inne biedy. Bardzo dziękuję WSZYSTKIM ZA ZAINTERESOWANIEM SIE LOSEM DAMY I WŁĄCZENIE DO AKCJI "SZANSA DLA DAMY". Gdyby nie wy dama nadal siedziałaby w kojcu na tyłach firmy i czekała na nie wiadomo co. Szczególnie dziękuję czarnej Andzie. Iwonka, to niewiarygodne, że w takiej maleńkiej osóbce jest tyle odwagi i taaakie wielkie serce. Quote
Wunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No gratulacje Cioteńki determinacji i uratowania kolejnego psiego szczęścia :) Quote
czarna anda Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 hejka j atylko kupilam worek karmy 15 kilo i obrozke wiec spokojnie sie zmiescilam :) niczego nie dodalam wiec spko mozna przezucac na nastepan biedule Pani od Jagi doatal karme ma wyposazeniu z sunia a obrozke kupila swoaj wiec zostal ami obrozka z tasmy na duza sunie :) ale spokojnei zuzyje bo zabieram staruszke onke z Pruszkowa mam nadzieje ze tez bedzie mila szczescie znalezc taki sam super dom jak Jaga :) Quote
czarna anda Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 hejka j atylko kupilam worek karmy 15 kilo i obrozke wiec spokojnie sie zmiescilam :) niczego nie dodalam wiec spko mozna przezucac na nastepan biedule Pani od Jagi doatal karme ma wyposazeniu z sunia a obrozke kupila swoaj wiec zostal ami obrozka z tasmy na duza sunie :) ale spokojnei zuzyje bo zabieram staruszke onke z Pruszkowa mam nadzieje ze tez bedzie mila szczescie znalezc taki sam super dom jak Jaga :) Quote
ossa98 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Fantastyczne wieści, gratulacje!!! Trzymaj się Jaguś, czekamy na fotki z nowego domku! Quote
Cantadorra Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A tak swoja droga, gdzies mi umknelo. Jak znalazl sie pan od Damy? Z jakiegos ogloszenia? Poczta pantoflowa? Quote
Agata69 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Cantadorra napisał(a):A tak swoja droga, gdzies mi umknelo. Jak znalazl sie pan od Damy? Z jakiegos ogloszenia? Poczta pantoflowa? Allegro albo Gumtree na Warszawę, nie dopytałam, ale chyba jednak allegro. Były dwa telefony, Anda sprawdź ten drugi, moze uda sie wyadoptować jeszcze jedna onkę. Quote
bela51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Prosze Was, może ktos zechce przenieśc swoja deklaracje na ONka Doga. Jego dni sa policzone. http://www.dogomania.pl/threads/137914-ZostaA-o-mi-kilka-dni-zycia-morbital-Blagam-ratujcie-Pilne Quote
Wunia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 przepraszam Ciotenki za offa, ale potrzebujemy pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-bezdomny-Gapcio-kaukaz-bA-agamy-o-deklaracje-na-DT-Hotel-Grozi-mu-schron Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Wunia i malibo: przyszły na konto wasze deklaracje za marzec, 20 i 30 zł. Dama juz ego nie potrzebuje, miejmy nadzieje. Co mam z tym zrobić? Mogę odesłać. Jednoczesnie niesmiało poproszę o wsparcie małej suczyny, która w następna sobotę przyjedzie do mnie na tymczas; potrzebne jest leczenie i sterylka. Jeżeli mogłybyście te pieniązki jednorazowo przeznaczyć na małą, byłybyśmy wdzięczne. Banerek w moim podpisie, tylko nie wiem czy chodzi. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Moje poszło i zostaje :) nie zabieram w żadnym razie :) ale mam prośbę, gdybyś znała miłośników dużych pluszaków to podeślij im proszę wątek Gapcia, ma miejsce u Jamora potrzebujemy tylko i aż deklaracji :( Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']Moje poszło i zostaje :) nie zabieram w żadnym razie :) ale mam prośbę, gdybyś znała miłośników dużych pluszaków to podeślij im proszę wątek Gapcia, ma miejsce u Jamora potrzebujemy tylko i aż deklaracji :( Wklej watek gapcia bo nie kojarzę. Dzięki za wsparcie. Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Agata69']Wklej watek gapcia bo nie kojarzę. Dzięki za wsparcie. sie robi :) http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-Gapcio-bezdomny-pluszak-bA-agamy-o-deklaracje-czeka-miejsce-u-Jamora Quote
Emigrantka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Czyli u Jagi wszystko ok? Wyzebramy jakies zdjecie z nowego domku? :) Quote
Cantadorra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zapraszamy serdecznie na bazarek rowniez dla ON-ka: http://www.dogomania.pl/threads/181318-Kangurek-ksiazki-pA-yty-i-inne-rzeczy-dla-Barnaby-bazarek-do-20-marca-2010 Quote
Recommended Posts