Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Cieszę sie, że piękna w niezlej kondycji. No i nieźle wazy jak na suczke ONka:evil_lol:
A czy będziesz jej badac jeszcze mocz? Wspominalas wetowi o tym podejarznie ciemnym kolorze?

Chciałabym, jak tylko uda mi się złąpać jej mocz na spacerze to zbadamy. Wet mówi, ze ten kolor to wynik zmniejszonej ilości płynów. Woda zamarza, więc Dama jej nie dostaje. Wode ma tyle ile ze śniegu.
To nie moja teoria. wiec ja za to nie odpowiadam.

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dama została zaszczepiona na wsciekliznę i wirusówki.

Dzisiaj były dwa telefony w sprawie adopcji. Obie rodziny z Warszawy. Jedni nawet natychmiast chcieli przyjeżdżać . Pan chce przyjechać do marek. Maja sie odezwać po niedzieli.
Czyżby Anda przyniosła Damie szczęście? Trzymam kciuki.

Posted

Agata69 napisał(a):
Może za wczesnie na takie ochy, ale podbudowało to mnie na duchu. Dama musi być sprawdzona do dzieci i w mieszkaniu, bo oba domki sa "mieszkaniowe".

Super ze mieszkaniowe domki - powiem szczerze ze nie znam psa ktory nie przystosowalby sie do warunkow domowych - kazdy potrafi a owczarki to napewno !!!

jak tylko Dama przyjedzie w niedziele przeswietlimy domki zeby nie bylo ze komus sie nagle odwidzi bo taksie tez zdarza - w emocjach ktos chce a potem jakos mu przechodzi
\Super ze Pan chce przyjechac do marek zapraszamy - poza tym ja tez pojade do Pana bo mowic to jedno a sprawdzic to drugie :)
Zabiore ja do domu i zobacze jak sie czuje - generalnie jestemn przekonana ze lepiej nizeli na zewnatrz w kojcu !
Natomiast zastanowilabym sie czy dom z dziecmi bedzie dobrym rozwiazaniem dla suni 10 letniej - dzieci to halas, bieganina , a starszy pies potzrebuje spokoju i ciszy

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czyli Dama jedzie do Czarnej Andy w niedziele?
Anda napisz jak Masza.

Masza po amputacji Palca i wezla chlonnego - pisalam kilka postow wyzej ze ma nowotwor zlosliwy - raka kolczystonablonkowego - sprawdzonego histopatologia
mam nadzieje ze da sie lape uratowac i ze na palcach sie skonczy - dr olkowski mowi ze jesli w usunietym wezle chonnym podkolanowym wyjda nacieki nowotworowe to mozn abedzie usuwac wezel chonny pachwinowy zamiast Lapy - zobaczymy - czekamy na histopatologie wezla chlonnego

Posted

wapiszon napisał(a):
Trzymamy kciuki i czekamy na relację. Trzymaj się staruszko :)

Dama przekazana, wiem, ze juz dotarły do domu i nie ma wiekszych problemów. Szczegóły napewno opisze Anda.
Na koncie Damy 280 zł. 250 zł przekazałam Andzie na karmy i wszystko co będzie potrzebne, 30 zł wlałam do baku.

Posted

Zanim dojechalysmy do domku podwizlam jeszcze swoja kolezanke ktora mi towarzyszyla na bielany -ona tez ma onke z odzysku staruszke i zabralysmy je obei na spacer zebym mogla zobaczyc jak Dama zachowuje sie z innymi psami no i jak chodzi na smyczce
Na poczatlku wyskoczyla do suni kolezanki z zebami ale po chwili sie uspokoila bo sunia nie wykazywala zadnej reakcji
pojechalam do domu i zastanawialam si eczy wprowadzic ja od razu czy tez zamknac psy w domu dama do kojca i niech sobie pogadaja przez narazie kojec
Ale stwierdzilam ze to kiepski pomysl agresja w zamknieciu przy innych biegajacych zawsze narasta wiec poprostu przyjechalam wypuiscilcm z domu wszystkie psy - Dama na smyczke i obroze i weszlysmy
i zupelnei oki
Moja Andatroche sie najezyla - postay troche bokami do siebie warczas reszta z tylu jak straz przyboczna w oczekiwaniu o sie bedzie dzialo
Wiec nie stalo sie nic
pobiegaly godzine razem - potem nakarmilam , moje zabralam dodomu i serce mi pekalo bo Dama stala pod drzwiami i postala a za chwile wyla:(

Nie chce dzisiaj robic zamieszania w domu - zabralabym ja od razu ale boje sie o koty - natomiast zabiore Dame ktora przechrzcilam na Jagusie i zobaczce jaki jest jej stosunke do kotow bo serce mi peknei jak bedzie miala siedziec na dworze
przed chwila wrocilysmy z lasu ze spaceru i zamkneam ja w kojcu bo to piersza noc w nowym miejscu wuec nie wiadomo jak bedzie reagowac - co prawda u mnie plot wielki ale nigdy nie wiadomo wiec dzisiaj pospi w zamknieciu od rana bedzi ebiegac swobodnie

Cantadora cos mi sie chrzani ze skrzynka i nie moge ci odpisac ]
odpisze jak tylko uda mi sie otworzyc napisanie nowej wiadomosci

Posted

raz zrobię jej gummtree z twoimi namiarami.
No i myslę, że teraz wpłaty powinny spływać bezpośrednio do ciebie. Porozsyłaj jak najszybciej namiary na swoje konto do deklarowiczów, listę masz w pierwszym poście.