Wunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Emigrantka napisał(a):No.... okna lepiej myja, fakt.... no widzicie i jest praktyczne zastosowanie :diabloti::diabloti: Quote
Cantadorra Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 U mnie nie chca myc okien, nie umiem stwierdzic czy twierdzenie Emi jest trafne :) Quote
Emigrantka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 phew.... wole zaplacic komus za mycie okien niz uzerac sie z facetem w domu na codzien.. za malo pozytku za duzo klopotu ;) no ale to tylko moja sobista opinia.... Quote
Agata69 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Emigrantka napisał(a):phew.... wole zaplacic komus za mycie okien niz uzerac sie z facetem w domu na codzien.. za malo pozytku za duzo klopotu ;) no ale to tylko moja sobista opinia.... Anda nie ma czasu, mam z nia kontakt telefoniczny. Pan był, decyzje jeszcze nie zapadły. Proszę sie nie podniecać , ale kciuki mozna trzymać. Quote
Wunia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Emigrantka napisał(a):phew.... wole zaplacic komus za mycie okien niz uzerac sie z facetem w domu na codzien.. a ja mam w domu trzech facetów, TZ i dwóch synów :D ale sunieczka moja kochana stoi po mojej stronie :D Quote
mmd Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Kciuki trzymamy. A ja nawet suczki nie mam :( Quote
Wunia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 mmd napisał(a):Kciuki trzymamy.A ja nawet suczki nie mam :( ale masz mnie, wprawdzie jeszcze z Tobą nie mieszkam, ale ... kto wie :D Quote
czarna anda Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 hejka wiec wczoraj Pan byl z zona na obdukcji Jagusi - podobala im sie bardzo natomiast mieli wieczorkiem dryndnac celem decyzji Gadalismy dlugo ponad godzine - o plusach i minusach -najwaznieejszy minus to ten ze 2 pietro bez windy .. facet naprawde oki !! przytulal Jagusie - byla w domu u mnie koty na pietrze szczelnie zamkniete :) glaskal po brudnej upacianej siersci po zabawach n aogrodku z moimi psami , Jaga wskoczyla n akanape . polozyla sie w klebek i westchnela - Panstwo od razu stwierdzili - i slusznie ze to pies domowy - Jaga u mnie jest w domu po okolo dwie godziny dwa razy dziennie i zachowuje sie wzorowo !!! Wiec zadzwonili wieczorkiem z dwoma wiadomosciami =- pierwsza to ze jej nie zabiora bo jak Jaga bedzie miala klopoty z lapami to wchodzenie trzy razy dziennie na 2 pietro bedzie dla niej klopotem Ale Matka Pana jest bardzo zainteresowana - miala cale zycie onka jest na emeryturze mieszka na parterze na Okeciu i jest caly czas w domu - mieli byc dzisiiaj w poludnie I przyjechali - babeczka zajebista !!! przyjechala na sportowo bo od razu chciala z Jagusia na spacer - poszlysmy do lasu - Jaga pilnowala mnie bardzo i z Pania nie bardzo chciala isc - ale Pani stwierdzila ze to naturalne - w domu bylo mizianie glaskanie - Pani przynisla smakolyki - macedy z jagniecinka Pogadalysmy o tym jakie psy Pani miala czym karmila - od razu rzekla ze sucha musi byc rozmoczona i ona swojemu onkowi tez tak dawala - bo skret !! znaczy wie o co chodzi Glaskala Jage po glowce brzuszku ucalowala w nochala wielkiego - Pani tylko nie wie i ja tez jak ona w ruchu miejskim i do dzieci - bo Pani ma wnuki te od Pana 12 i 11 lat oraz od corki 5 i jedno w drodze wiec suam sumarum jedziemy na wizyte przedadopcyjanw sobote i zobaczymy jak Jaga jesli bedzie wszystko git to zostaje :) Quote
bela51 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No byłoby super ! :loveu:Ale do dzieci tez pewnie by sie przywyczaiła. Moja Janka dziabnela na początku mojego wnuczka, nawet 2 razy i nawet niestety w buźke ( nie bez powodu oczywiscie). Ale teraz juz jest WIELKA MILOSC.:loveu: Quote
Emigrantka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bela Ty masz wnuczka? :) ******************** Czarna Anda, no to super wiadomosci........trzymamy kciuki za Jage :) Quote
bela51 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Emigrantka napisał(a):Bela Ty masz wnuczka? :) ******************** :) No cóz, nie będe udawać, że jestem mloda dzierlatka, chociaz bardzo bym chciala:evil_lol: Quote
czarna anda Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 no i bedzie super :) Jaga to wspaniala sunia - gdyby nie koty nikomu bym jej nie oddala :) jak jest na werandzie a koty moje sa na parapecie Jaga potrafi skakac jak mloda panna ;) i szczekac na cala Podgorska :) Jaga to zrownowazona dziewczyna - ma w sobie spokoj grabarza - ale... jak polozyla si en amiejscu mojej Diuny i Diuna podeszla jak glaskalam Jage nasza Jagusia warczac wyprosila Diune z pokoju :) biedny Diuk nie wiedziaa co ma zrobic bo to bardzo spolegliwa dziewczynka :) Quote
czarna anda Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 dzisiaj Jaga jest ostatnio nocke u mnie - jutro jedziemy do nowego domku - jesli bedzie wszystko oki i Jaga dogada si ez Pania i psiakiem syna pozostawionym na tydzien Jaga bedzie miala naprawde kochajacy dom - taki na jaki zasluzyla Pani dzwonila dzisiaj do mnie - kupila poslanko , nowa obrozke na nowa droge zycia adresowke wszystko czeka na przybycie ksiazniczki - jedziemy jutro w samo poludnie - trzymajcie jutro kcuki :) Quote
Cantadorra Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Sluchajcie, przeciez to wspaniale wiadomosci. Wiem, wiem, ze jeszcze nic pewnego, kciuki i takie tam, ale.... jakby juz zostala, to historia niesamowita. Alez szybka akcja i takie zakonczenie. Wow! Quote
Agata69 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 A sytuacja była właściwie beznadziejna, Dama miała zostać juz dożywotnio w tym kojcu za firmą. mam w tej firmie jeszcze dwa takie biedaki, oj żeby i im sie poszczęściło..... Quote
Agata69 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Dostałam wiadomość, że Jaga jest juz w domu. W swoim własnym! Trzymajcie kciuki żeby sie udało. Quote
bela51 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kciuki trzymamy, chociaz nie wyobrazam sobie aby odpowiedzialni ludzie mogli zwrócic psa. Jednak trzymamy, nie zaszkodzi ... Quote
czarna anda Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jagusia w domku :) na kanapie - jesli na podlodze to nie kojcu , w deszczu tylko na dywanie :) jak przyjechalysmy Jagusia caly czas sapala , ziewala nie odstepowala mnie na krok , posiedzialam z nia i z Panstwem godzine i wyszlam - zostawilam worek 15 kilowej karmy ktora nabylam zeby jaga nie zmieniala jedzenia zeby nic ze sraczkami sie nie zadzialo - ma hillsa sensitiv skina starczy jej na okolo miesiac. pani zadzwonila ze po godzinie Jaga sie uspokoila - Pani zaczela czytac Pan sie zdrzemnal a Jaga zasnela chrapiac glosno :) znaczy ze si ewyluzowala i czuje sie bezpiecznie A zwrot psa to ostatnia rzecz ktora zrobia - natomaist przychodza wnuki i musi je zaakceptowac - sa w gosciach raz na jakis czas ale jednak wazne zeby bylo oki - no i Jaga ma jeszcze wyzwanie zaakceptowac sznaucerka wygolonego wygladajacego jak koza l;) ktoiry jest psem syna - i tenze sznaucer zostal z Jaga tydzien bo jego wlasciwiele / syn z zona i dziecmi / wyjezdzaja na narty - po tygodniu spada i Jaga bedzie jedynaczka :) ufff zeby wszystko bylo oki :) zostawilam dopieta do obrozy swoja adresowke z moim numerem telefonu - bo trzeba na zimne dmuchac :) Bedzie dobrze to wspaniala sunia i zasluguej na spokojna starosc !!! Quote
Wunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 kanapa, dywan ... tylko takie chcę czytać :) Quote
Emigrantka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Czarna Anda - no to super ze Dama/Jaga znalazla domek staly, nalezy sie psicy... i nikomu nie przeszkadza ze ma takie zmarnowane brzuszysko bida...... Oj jak sie ciesze :) Trzymaj sie tam psico piekna i zebys zawsze juz miala dobrze w zyciu ...... ****************** Swoja deklaracje na marzec w takim razie dam na inna bide..... Gdyby cos to prosze krzyczec na PM, dzieki. Quote
bela51 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja tez sie niewyobrażalnie cieszę. I myślę, że beda jakies wiesci z nowego domu księżniczki ? Quote
wapiszon Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Trzymam kciuki,żeby Jaga się zaaklimatyzowała. Bądź grzeczna Księżniczko :) Quote
Cantadorra Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No to Jagusia, badz szczesliwa i zakumpluj sie z kózką :) Quote
Recommended Posts