Agata69 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Anda , co tam u was sie dzieje, że nic a nic nie piszesz? Zawału dostanę... Quote
bela51 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja tez czekam na wiesci, co u Damy/ Jagi???????? Quote
Cantadorra Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Anda pewnie zajeta, ma w koncu kilka psow :) Ale za to kochane, jak ciesza informacje wyczekane:)!! Quote
Bambino Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Agata, a Ty nie możesz dospać? Mówiłaś że zmęczona jesteś :diabloti: Quote
Agata69 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Bambino napisał(a):Agata, a Ty nie możesz dospać? Mówiłaś że zmęczona jesteś :diabloti: No własnie zasypiam wieczorem razem z Marysią i musze wstawać przed szóstą, żeby cokolwiek zrobić. Quote
Agata69 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wszystko jest Ok, ale anda jest zarobiona. Jak sie obrobi to coś napisze. Quote
mmd Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dziewczyny, jak już ustalicie konto, bardzo proszę o PW albo przypomnienie o "terminie płatności", bo mogę coś przeoczyć Psiny pojeździły w niedzielę, Lucky jechał na DT Łódź-Białystok, może się gdzieś mijaliśmy:) Quote
Wunia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a dlaczego w 1 poście nie mam zmienionej kwoty deklaracji na 20 zł.? Quote
Emigrantka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dawno mnie nie bylo, wpadla zobaczyc co u Damy a tu Jaga jest hehhe Czekamy na zdjecia, nie? Quote
Agata69 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wunia napisał(a):a dlaczego w 1 poście nie mam zmienionej kwoty deklaracji na 20 zł.? Ok, zmienie. Quote
Agata69 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wpłaty w lutym: 1. xoxoo 10 zł stałe + 20 zł jednorazowe 2. MMD 30 zł 3. estote 60 zł 4. bela51 5 zł 5. malibo57 130 zł 6. estote 20 zł 7. agata69 5 zł Razem 280 zł Quote
czarna anda Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 hejka sorki ze dopiero teraz :) wiec Jaga nie znosi kotow :) wprowadzilam ja na smyczce do domku i moej koty siadly na komodzie zerknac kto to przybyl - a tu jaga :) Jaga jak zobaczyla koty o malo oczy jej nie wypadly z orbit - jak sie nie zerwala koty w nogi a ja za Jaga i smycza :) bo wazymy mniej wiecej tyle samo :) Natomiast jak pozamykalam koty Jaga w mieszkaniu czuje sie super - polozyla sie na podlodze obok moich psow ogladala ze mna telewizje - wszystko na smyczy bo koty na gorze mogly w kazdej chwili przyjsc :) Jaga pcha sie do mieszkania - placze na dworze , chociaz w przedpokoju chce byc byle nie na zewnatrz to jest pies do mieszkania na bank!!!!! Kocha ludzi , lubi inne psy - nie wazne czy pies czy suka , juz tak nie ciagnie na smyczy ! je ladnie sucha karme - rozmaczam bo to onka a onki maja tendencje do skretow a ja juz to raz przezylam - szczegollnei staruszki - dostaje Hillsa sensitiv skina zeby miala jeszcze ladniejsza siersc - dostaje dwa razy dziennie bo lepiej w malych porcjach a czesciej Zaluje ze Jaga nie lubi kotow.......jest cudna , ,a super charakter Jutro zapowiedzial sie ten facet z warszawy o ktorym pisala Agata - brzmial oki via telefon - jutro zobacze go na zywca - przyjedzie z zona w samo poludnei Zobaczymy , ma dwoej dzieci w wieku 10 i 12 lat i malego psa , mial Briarda i kiedys Onka Wypytam go co sie z nimi stalo Martwi mnie tylko ze mieszka na 2 pietrze bez windy bo Jaga ma juz swoej lata a onki i ich kregoslup nie lubai schodow Quote
Agata69 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wiek dzieci OK. To drugie pietro rzeczywiscie moze być problemem, ale nie musi. Prześwietl go. Fajnie, ze facet sie odezwał, to dobrze rokuje. Quote
Emigrantka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 NO to trzymamy kciuki i .. czekamy na relacje, najlepiej zdjeciowa ;) Quote
czarna anda Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Bylam niezbyt mila - zapytalam go po co mu stary pies :) i powiedziaam ze ona ma swoj wiek i czy bierze pod uwage ze bedzie go trzeb aleczyc :) nie zniechecil sie - dobrze rokuje :) zobacze go jutro - ma byc z zona - mam nadzieje ze nie zalozy garnituru a ona szpilek bo wyjda utytlani w wodzie ze sniegiem :) powiedzialam mu ze ona jest brudna bo mieszkala w kojcu - a on na to ze to ostatnia rzecz ktora bralby pod uwage :) moze jakis fajny :) Quote
Emigrantka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 .. zeby tylko nie podjechal traktorem w gumofilcach i z lancuchem w dloni .... ;) To noemalnie sa znaki ostrzegawcze hehehehe Ni, no zapowiada sie dobrze... czekamy do jutra :0 Moja Zara koty goni na dworze, jak jakiegos zlapie (a zdarzylo sie) to probuje zalizac na smierc. Kota domowego uwielbia..... Moze z czasem i Dama by sie do kotow przekonala ;) Quote
czarna anda Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Moja Zara koty goni na dworze, jak jakiegos zlapie (a zdarzylo sie) to probuje zalizac na smierc. Kota domowego uwielbia..... Moze z czasem i Dama by sie do kotow przekonala ;)[/QUOTE] :) tia.... poczekamy na Pana :) jak bedzie durnowaty zaczne szkolenie psio kocie :) moja anda i Malta ktore juz nie zyja tez jak przyprowadzilam pierwszego kota chcialy go zjesc - potem mieszkaly z nimi i nic si enie dzialo - wiem ze mozna sprobowac gdyby nie to ze Maszenia "zjadla "dwa koty a byla z nimi rok podjelabym wyzwanie od razy - teraz dam Panu szanse :) potem pomysle co tu zrobic :) poza tym lepiej byc jednym z dwoch psow nizeli jednym z dziewieciu - choc kochalabym ja napewno tak samo jak nie mocniej :) Quote
Agata69 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Ale wizyta przedadopcyjna sie odbędzie? Pytam , bo sie Anda jakaś miękka zrobiła w ocenie tego pana. Łudzi sie , że istnieja jeszcze fajni i normalni faceci.... :-) Mnie sie facet przez telefon tez wydawał OK, ale żeby od razu o fececie tak ciepło - nigdy w życiu. Wczoraj tez miałam telefon o Jagę: facet na 100% bez zębów, spytał czy mam "mniejletnią" a potem stwierdził, ze chce mniejszą. Normalnie szał. Quote
bela51 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A moze Ją chce przetopić na smalec ? :placz: Bez wizyty bym nie dała ...:placz: Quote
Cantadorra Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie panikowac prosze, wizyta na pewno bedzie :) Anda, chyba za mila jestes, dziewczyny sie niepokoją :) Quote
Agata69 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Cantadorra napisał(a):Nie panikowac prosze, wizyta na pewno bedzie :) Anda, chyba za mila jestes, dziewczyny sie niepokoją :) Żartowałam, jestem całkiem spokojna o wybory Andy. A facetów nie lubię, bo mi dopiekli. Quote
Emigrantka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tez facetow nie lubie ;) NO to co? Byl? Nie byl? Czekamy.... Quote
Recommended Posts