Agata69 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Halo, Dama czeka, już prawie gotowa do drogi. Potrzebne jeszcze 160 zł deklaracji. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agata, dorzucam 10 zl miesiecznie zeby rowna 100 bylo - mozesz ta 1 strone troche bardziej przejrzysta zrobic zeby ludzie na wejsciu widzieli jak Dama stoi finansowo i nie tylko?? Walnij tlustym drukiem tam duzymi literazmi ze potrzeba tyle i tyle, mamy tyle i tyle, Dama ma miejsce tu i to, transport stad dotad potrzebny czy zorganizowany i podlicz deklaracje zeby bylo widac cos w tym stylu: DEKLARACJE: MIESIĘCZNE STALE: BELA51 - 5 ZŁ WUNIA - 10 ZŁ AGATA69 - 5 ZŁ mmd - 30 zł xoxoo - 10 zł Malibo - 30 zł Emigrantka - 10zl (od marca) __________________ Razem = 100 zl Brakuje 150zl deklaracji stalych na hotelik (gdzie? u kogo?) dla Damy:( JEDNORAZOWE: MALIBO - 100 ZŁ Estote - 30 zł __________________ Razem = 130 zl Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 malibo57 napisał(a):Emi! Genialnie - lata pracy, co?;-) Tez.. ;) Ale i.. jak przyjdzie zebrac w Skarbonce to 1 strona musi byc superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr przjrzysta ;) Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pewnie, sama uciekam z wątków, gdzie 1-szy jest pusty, niejasny albo nieaktualny. Dzięki, że czuwasz:) Quote
mmd Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zaglądamy i witamy. Co z tym allegro? Nie ma ani jednej osoby na dogo, która wystawi? Quote
ossa98 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja mogę wystawić, tylko dajcie znać jaki ma być opis suni i namiary na kontakt w sprawie adopcji. Quote
mmd Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agata69 napisał(a): Mam kartki z autentycznymi autografami znanych ludzi, mogę je przekazać na aukcję na rzecz Damy (I. Miko, O. Łukaszewicz, T. Raczek). Czy ktoś zrobiłby allegro tych autografów? o to chodzi, plizzz Quote
Wunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a ja poszukam, mam autograf Ani Przybylskiej prosto z planu "Kariera Nikosia Dyzmy" , ale poszukać muszę ... ale Dama ma ten autograf :) Quote
estote Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 mam kolejne 30zł jednorazowe od kolegi, który nie jest zalogowany na dogo Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agata, dorzucam 10 zl miesiecznie zeby rowna 100 bylo, I Estote nastepne 30 dorzuca - mozesz ta 1 strone troche bardziej przejrzysta zrobic zeby ludzie na wejsciu widzieli jak Dama stoi finansowo i nie tylko?? Walnij tlustym drukiem tam duzymi literazmi ze potrzeba tyle i tyle, mamy tyle i tyle, Dama ma miejsce tu i to, transport stad dotad potrzebny czy zorganizowany i podlicz deklaracje zeby bylo widac cos w tym stylu: DEKLARACJE: MIESIĘCZNE STALE: BELA51 - 5 ZŁ WUNIA - 10 ZŁ AGATA69 - 5 ZŁ mmd - 30 zł xoxoo - 10 zł Malibo - 30 zł Emigrantka - 10zl (od marca) __________________ Razem = 100 zl Brakuje 150zl deklaracji stalych na hotelik (gdzie? u kogo?) dla Damy:( JEDNORAZOWE: MALIBO - 100 ZŁ Estote - 30 zł Estote - 30zl (nastepne?) __________________ Razem = 160 zl Quote
beka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dorzucę 50 zł jednorazowo proszę nr konta Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Beka - dzieki, konta chyba jeszcze nie ma ale jak tylko bedzie to podamy... Agata, Walnij tlustym drukiem tam duzymi literazmi ze potrzeba tyle i tyle, mamy tyle i tyle, Dama ma miejsce tu i to, transport stad dotad potrzebny czy zorganizowany i podlicz deklaracje zeby bylo widac cos w tym stylu: DEKLARACJE: MIESIĘCZNE STALE: BELA51 - 5 ZŁ WUNIA - 10 ZŁ AGATA69 - 5 ZŁ mmd - 30 zł xoxoo - 10 zł Malibo - 30 zł Emigrantka - 10zl (od marca) __________________ Razem = 100 zl Brakuje 150zl deklaracji stalych na hotelik (gdzie? u kogo?) dla Damy:( JEDNORAZOWE: MALIBO - 100 ZŁ Estote - 30 zł Estote - 30zl (nastepne?) Beka - 50zl __________________ Razem = 210 zl Quote
Agata69 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Emi, ja mam wielki kłopot z kompem - nic nie mogę wytłuścić czy powiększyć. Wstawiłam juz do pierwszego postu to co zaproponowałaś , ale nic nie moge tam zmienić, nie wiem co za licho. Poza tym jestem w domu dopiero od godziny - dzisiaj 4 godziny urzedowałam z psami, które wychodza z zamkniecia raz na tydzień, ze mną. Najpierw trezba je wybiegać, potem żmudna nauka chodzenia na smyczy. Jeden waży 70 kg, więc łatwo nie jest. Jeszcze staralismy się uszczelnić im styropianem komórkę w której śpią. Troche nam zeszło. Potem jeszcze musiałam iść na spacer z moimi psami. Jestem wyspacerowana po kokardę. Ja nie mam czasu dbać o ten watek tak jak powinnam, dlatego proszę, żeby ktoś go przejął. Ja oczywiście poprowadzę sprawę Damy, ale sprawy wątkowe chętnie bym na kogoś scedowała. Może EMI? Teraz o damie. Dzisiaj dzień spacerów, więc na spacer (pierwszy ze mna, i pierwszy od długich tygodni) wyszła Dama. To naprawdę przepiękny pies. Cieszyła się strasznie, nie mogła doczekać sie kiedy ta obroża w końcu będzie zapięta. Na spacerze trochę ciągnie, ale to wynik długiego siedzenia w kojcu. Jest łagodna, przyjazna, próbuje się bawić , jak szczeniak. Jest w b. dobrej kondycji myślę, tylko... w strasznym stanie ma zęby. Okropne. Kamień straszliwy, kto wie czy niektóre nie sa do usunięcia. To musi zobaczyć dobry wet. Mam pytanie: czy w hotelu Dama bedzie miała codzienne spacery, czy tylko kojec. Pytam, bo widzę, że sprawia jej to ogromna radość. I towarzystwo człowieka. I jeszcze jedno: czy ktoś poprowadzi adopcje Damy? Któraś z ciotek onkowych? Quote
Agata69 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Czy chcecie namiary na konto juz czy jak uzbieramy cała kwotę deklaracji miesięcznych? Staram się coś zmienić w pierwszym poscie, ale nic nie wychodzi. Quote
Wunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dogo znowu zwalnia ... :angryy: spróbuj za chwilkę jakąś dłuższą :mad: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Czy ktos mi moze przypomniec do ktorego hoteliku ma Dama jechac? mam za duzo watkow w subskrypcjach....gubie sie czasem Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agata, ok - doczytalam, do mariamc ma Dama miejsce... super. Watku niestey nie przejme, za daleko jestem, nie wydaje mi sie miec sens..... Potrzebny bedzie tez ktos z kontem w Polsce an ktore bedzie mozna zbieracp pieniazki - ja takowego nie mam :( Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Do Szczecinka, do mariamc ma jechać. Musze jutro zadzwonić i sie przypomnieć. Słuchajcie, na pewno będzie pytała o termin przywiezienia Damy. Co przewidujemy? Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cholera - nie ma nawet na 1 miesiac jak sie stale i jednorazowe zliczy.. balabym sie troche teraz. Chyba ze ktos cos gdziej dorzuci? Ide zebrac dalej... Quote
malibo57 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Na miesiąc to jest, ale co dalej? Ludzie, pomocy! Bo nam się miejsce straci:( Quote
Agata69 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ja konto udostępnie, z tym nie ma problemu. Ja się obawiam, że nawet jak ja tam umiescimy to i tak nic sie dziać nie będzie. Adopcja będzie na mojej głowie, z tym , że jeszcze trudniejsza, bo bo na odległość. Pytałam ciotek onkowych czy ktoś pomoże. Dama jeszcze nie pojechała , a na wątku kuż cisza. Wie, że każdy ma swoje sprawy, wiem. A to taki piękny pies. Nie wiem, co mam robić. Po wczorajszych kilkugodzinnych harcach na mrozie, obudziłam się tak obolała, jakbym dostała manto. Quote
Bambino Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wpisuję się na wątek na prośbę Agaty. Po robocie przeczytam cały wątek, choć po kilku zdjęciach widać, że to prawdziwa Dama. A temu, kto ją wywalił podłączyć sprężarkę w d..ę. Quote
bela51 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nie możemy zaprzepaścic tej szansy. Może macie jakies fanty na bazarek? Slijcie mi zdjęcia, to wystawie. Quote
Recommended Posts