Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata, dorzucam 10 zl miesiecznie zeby rowna 100 bylo
- mozesz ta 1 strone troche bardziej przejrzysta zrobic zeby ludzie na wejsciu widzieli jak Dama stoi finansowo i nie tylko??

Walnij tlustym drukiem tam duzymi literazmi ze potrzeba tyle i tyle, mamy tyle i tyle, Dama ma miejsce tu i to, transport stad dotad potrzebny czy zorganizowany i podlicz deklaracje zeby bylo widac cos w tym stylu:

DEKLARACJE:

MIESIĘCZNE STALE:

BELA51 - 5 ZŁ
WUNIA - 10 ZŁ
AGATA69 - 5 ZŁ
mmd - 30 zł
xoxoo - 10 zł
Malibo - 30 zł

Emigrantka - 10zl (od marca)

Brakuje 150zl deklaracji stalych na hotelik (gdzie? u kogo?) dla Damy:(

JEDNORAZOWE:

MALIBO - 100 ZŁ
Estote - 30 zł

Posted

Agata69 napisał(a):

Mam kartki z autentycznymi autografami znanych ludzi, mogę je przekazać na aukcję na rzecz Damy (I. Miko, O. Łukaszewicz, T. Raczek). Czy ktoś zrobiłby allegro tych autografów?

o to chodzi, plizzz

Posted

Agata, dorzucam 10 zl miesiecznie zeby rowna 100 bylo, I Estote nastepne 30 dorzuca
- mozesz ta 1 strone troche bardziej przejrzysta zrobic zeby ludzie na wejsciu widzieli jak Dama stoi finansowo i nie tylko??

Walnij tlustym drukiem tam duzymi literazmi ze potrzeba tyle i tyle, mamy tyle i tyle, Dama ma miejsce tu i to, transport stad dotad potrzebny czy zorganizowany i podlicz deklaracje zeby bylo widac cos w tym stylu:

DEKLARACJE:

MIESIĘCZNE STALE:

BELA51 - 5 ZŁ
WUNIA - 10 ZŁ
AGATA69 - 5 ZŁ
mmd - 30 zł
xoxoo - 10 zł
Malibo - 30 zł

JEDNORAZOWE:

MALIBO - 100 ZŁ
Estote - 30 zł

Estote - 30zl (nastepne?)

Posted

Beka - dzieki, konta chyba jeszcze nie ma ale jak tylko bedzie to podamy...

Agata,

DEKLARACJE:

MIESIĘCZNE STALE:

BELA51 - 5 ZŁ
WUNIA - 10 ZŁ
AGATA69 - 5 ZŁ
mmd - 30 zł
xoxoo - 10 zł
Malibo - 30 zł

JEDNORAZOWE:

MALIBO - 100 ZŁ
Estote - 30 zł

Estote - 30zl (nastepne?)
Beka - 50zl

Posted

Emi, ja mam wielki kłopot z kompem - nic nie mogę wytłuścić czy powiększyć. Wstawiłam juz do pierwszego postu to co zaproponowałaś , ale nic nie moge tam zmienić, nie wiem co za licho. Poza tym jestem w domu dopiero od godziny - dzisiaj 4 godziny urzedowałam z psami, które wychodza z zamkniecia raz na tydzień, ze mną. Najpierw trezba je wybiegać, potem żmudna nauka chodzenia na smyczy. Jeden waży 70 kg, więc łatwo nie jest. Jeszcze staralismy się uszczelnić im styropianem komórkę w której śpią. Troche nam zeszło. Potem jeszcze musiałam iść na spacer z moimi psami. Jestem wyspacerowana po kokardę.

Ja nie mam czasu dbać o ten watek tak jak powinnam, dlatego proszę, żeby ktoś go przejął. Ja oczywiście poprowadzę sprawę Damy, ale sprawy wątkowe chętnie bym na kogoś scedowała. Może EMI?

Teraz o damie.
Dzisiaj dzień spacerów, więc na spacer (pierwszy ze mna, i pierwszy od długich tygodni) wyszła Dama. To naprawdę przepiękny pies. Cieszyła się strasznie, nie mogła doczekać sie kiedy ta obroża w końcu będzie zapięta. Na spacerze trochę ciągnie, ale to wynik długiego siedzenia w kojcu. Jest łagodna, przyjazna, próbuje się bawić , jak szczeniak. Jest w b. dobrej kondycji myślę, tylko... w strasznym stanie ma zęby. Okropne. Kamień straszliwy, kto wie czy niektóre nie sa do usunięcia. To musi zobaczyć dobry wet.
Mam pytanie: czy w hotelu Dama bedzie miała codzienne spacery, czy tylko kojec. Pytam, bo widzę, że sprawia jej to ogromna radość. I towarzystwo człowieka.

I jeszcze jedno: czy ktoś poprowadzi adopcje Damy? Któraś z ciotek onkowych?

Posted

Agata, ok - doczytalam, do mariamc ma Dama miejsce... super.

Watku niestey nie przejme, za daleko jestem, nie wydaje mi sie miec sens.....

Potrzebny bedzie tez ktos z kontem w Polsce an ktore bedzie mozna zbieracp pieniazki - ja takowego nie mam :(

Posted

Ja konto udostępnie, z tym nie ma problemu.
Ja się obawiam, że nawet jak ja tam umiescimy to i tak nic sie dziać nie będzie. Adopcja będzie na mojej głowie, z tym , że jeszcze trudniejsza, bo bo na odległość. Pytałam ciotek onkowych czy ktoś pomoże. Dama jeszcze nie pojechała , a na wątku kuż cisza. Wie, że każdy ma swoje sprawy, wiem.

A to taki piękny pies. Nie wiem, co mam robić.

Po wczorajszych kilkugodzinnych harcach na mrozie, obudziłam się tak obolała, jakbym dostała manto.

Posted

Wpisuję się na wątek na prośbę Agaty. Po robocie przeczytam cały wątek, choć po kilku zdjęciach widać, że to prawdziwa Dama. A temu, kto ją wywalił podłączyć sprężarkę w d..ę.