Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do Damy w nadziei, ze ktos dorzuci pare zlotych deklaracji.
Wiecie jak to jest, pieniądze sie przyciągają.:lol:

Agato, zmien nazwe wątku, napisz, że mamy miejsce w hotelu, ze szukamy deklaracji.
Bez tego jest trudno!
:shake:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wyobrazam sobie, jak Emi ze swoja energia musi sie wsciekac, ze padl jej komp :)

Dobrze ze mam w pracy ... ;)

Co moge to nadrabiam etraz ale .. w pracy w tym tygodniu akurat mam toroche roboty.... bleeeeeeeeeeee

Dama - czytam do tylu co sie u Ciebei dziaolo, i glowkuje...

Posted

Agata69 napisał(a):

Mam kartki z autentycznymi autografami znanych ludzi, mogę je przekazać na aukcję na rzecz Damy (I. Miko, O. Łukaszewicz, T. Raczek). Czy ktoś zrobiłby allegro tych autografów?

Ponawiam prpopozycję. Jedna z takich kartek sprzedałam swego czasu za 100 zł. Moze warto by było powalczyć.

Posted

Konta jeszcze nie ma, ale sadze, ze Agata uzyczy.
Qurczę, pilnie potrzebny ktoś, kto zrobi bazarek z autografami. Jest ktoś, kto to ogarnia?
Sunia musi byc odpchlona, odrobaczona i po 3 dniach zaszczepiona. Żeby nie czekac 2 tyg pomiedzy szczepieniam, mozna zaszczepic ja szczepionka kombinowana, czyli all in one.
Przydałaby sie obroza z adresówką, bo czip tutaj chyba nie ma sensu? Danusia zaczipuje ja na miejscu - zwrócimy koszty.
Zdjęcia jak najbardziej - przeciez szukamy tez domku.

Posted

Co potrzeba?
Pytam, zanim wsio przeczytam.

Dobra, dużo tego nie było do czytania.
Bazarek z autografami mogę Wam wystawić tu na dogo, allegro nie obsługuję.
Musiałabym tylko foty dostać.
Dobrze by było, bo ludzie przez bazar przechodzą na wątek.

Na razie mogę zadeklarować 30 na miesiąc dla przyciągnięcia innych.

Malibo57, przepraszam, że tak późno wpadłam, ale i Lucky był, i psy do ogłaszania mi wpadły i jeszcze łeb mnie rozbolał wczoraj na dobre, właśnie wstałam.

Posted

mmd napisał(a):

Bazarek z autografami mogę Wam wystawić tu na dogo, allegro nie obsługuję.
Musiałabym tylko foty dostać.
Dobrze by było, bo ludzie przez bazar przechodzą na wątek.

Na razie mogę zadeklarować 30 na miesiąc dla przyciągnięcia innych.

.

BAZAREK JUŻ BYŁ, ZERO ZAINTERESOWANIA. WIEM, ŻE NA ALLEGRO TAKIE RZECZY DOBRZE IDĄ.

Za 30 zł miesięcznie wielkie dzięki, zaraz wpiszę na listę.
Konto udostępnię.

Malibo, przygotuję ja tak jak trezba.
Teraz ide na RP (to nie jest skrót od Rzeczpospolita, tylko od Rada Pedagogiczna).

Posted

Agata69 napisał(a):
Tyle psiej biedy dookoła, boje sie że Dama to za mały dramat, że nie uzbieramy.

Przestań krakać, dobra kobieto! Jak to, nie uzbieramy? Dama ma jechać w przyszłym tygodniu - troche optymizmu.
Mmd, dzięki serdeczne:)
Ja dołozę tez 30 stałej, bo nam Ozzy do domku idzie:)

Posted

Widze, ze sie watek niezle rozkrecil :)
A czy zrobil ktos ogloszenie do metra??? Tylko jakis chwytliwy tekst. WIele jest telefonow zawsze po takim ogloszeniu.

Ja niestety z kasa nie dam rady, ale mecze o domek :) narazie nie bede zapeszac :D

Posted

Ludzie , ja ide spać , bo mam spory deficyt i nic juz ze mnie nie będzie. Wszystkie deklaracje wpisuję u dołu pierwszego postu, można zajrzeć. mamy zdaje się 80 zł deklaracji stałych i 130 zł jednorazowych.

Posted

Trochę nie na temat, ale mam prośbę. czy ktoś od dużych psów mógby mi doradzić jakie powinny być wymiary budy dla takiego psa.

On też jest do adiopcji, a nim jego towarzyszka niedoli. Ale najpierw buda, bo mu dupsko marznie.

Posted

Wspaniale, że Dama ma jechać do mariamc. Byłem ostatnio. Psiaki naprawdę mają tam super.
W deklaracjach nie pomogę bo nasz pojechał właśnie tam bez pełnych i sami zbieramy. Będę zaglądał.