Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata - nie stresuj, ja doskonale rozumiem ze mozesz nie wyrabiac, moj komentarz nie byl zlosliwy.

Czy jest ktos kto ma kontakt z ta psina i troche czasu na pociagniecie tego watku.....tak zeby jej pomoc bidulce?

Mam On-kowata sunieczke w domu i jak widze inne biedule to.... meczy mnei strasznei a z daleko to .. malo moge :(

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przynajmniej dzięki mojej propozycji trochę ożywił się wątek :)

nie chcę, abyście myślały, że upieram się przy tej wersji. to propozycja, którą usłyszałam od ludzi, zajmujących się adopcjami starszych psów. tylko w ten sposób byli nam w stanie pomóc - bo sami są "zawaleni" psami.

szukamy więc dobrego DT

Posted

[quote name='Emigrantka']Cantadorra, Bros, GoskaGoska, Bela51, Xmatrix..... wolajcie kogo sie da - moze razem cos wymyslimy ....[/QUOTE]

Wysłałam informacje do Graynew. Teraz muszę leciec po szczeniaki, pomyć je , poszczepić, bo jutro jada do Dt.
Emigrantka, możesz napisać do dziewczyn, które wymieniłaś?, bardzo proszę.

Posted

No to jestem dostalam pw.
Sunia sliczna!!! Tylko ten siwy pychol :( jak ja mam gosciowi wmowic, ze ona ma gora 5 lat????!!!!
No nic pomysli sie. Bo ma cos w sobie co lapie za serce. DOmkow jest troche to sie jakis znajdzie. Nie ma co tracic nadzieji :D
Rozpuszczam wici i czekam. Jak cos to dam znac. Jak nic to tez napisze.
No i podesle linka Brosowej i GosceGosce i Koperkowi :) A co tam pozawracam dziewczyna glowe ;)

Posted

Zagladam do niej i serce mnie boli. :-( Same powiedzcie, co można wymyślic bez kasy? Nic. :shake:
Ze znajdzie sie bezplatny DT ,to tak jakby sie liczyło na cud.
Nie wiem. :shake: Moge zaprasząc ludzi na wątek, ale trzeba miec jakąś koncepcję.

Posted

gdzie jest pies dokładnie miasto? czy ona jest w schronisku - jakim?
czy możecie sprawdzić ją czy nadaje się do dzieci i czy toleruje inne psy i suki?
czy jako coś zajmiecie się organizacją transportu - i gdzie wam najłatwiej transporto organizować?
fakt od gadania sunia domu nie znajdzie, potrzeba jej masę ogłoszeń z odpowiednim tekstem - nr telefon - kto odbiera telefony w jej adopcji.
a bez kasy można tez - od razu do DS ;)

Posted

[quote name='GoskaGoska']a ja na razie czekam na więcej info :)[/QUOTE]

Z tego co wiem sunia jest super łagodna dla ludzi i innych piesów. Ja ja widziałąm raz, wtedy tez porobilismy jej zdjęcia. Z ulica zabrała ja Marcyha, ale ona pare dni temu urodziłą dziecko, od tygodni juz nie zaglada do suni, co jest w pełni zrozumiałe. Tak jak piszę : sunia siedzi w kojcu, dostaje jeść i to wszystko. Jest we Włocłąwku, na tyłach prywatnej firmy narzeczonego marcyhy. Ja nie mam żadnej mozliwości ją sprawdzać na cokolwiek. bo jak? Na razie staram sie wyadoptować z tej firmy wszystkie szczeniaki.
Jesli znajdzie się Dt to i transport będzie.
Wg mnie ideałem byłby dla niej najpierw logiczny Dt.

Posted

Ale dobrze - On-kowatych sie nalecialo... super :)

I wujek UBOCZE - bedzie ladny wierszyk dla Damy - czekamy.

Ja sama ostatnio nie wyrabiam ale ile moge to pomoge o pieknotki....

dzieki wszystkim za pojawienie sie - co 875987656537 glow to nie jedna ;)

Posted

UBOCZE - piekne...... dzieki :)

Estote - dzieki... :)

Co myslicie o Brzysciu k Mielca (super miejsce) dla Damy na poczatek?

(300 zl plus karma dla "naszych" psow)

Zeby troche doszla do siebie?

Moge poprosic kogos kto tam ma niezleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dojscie ;)

I jeszcze zebram o inne miejsce, tez super.... 250 zl miesiecznie (karma wliczona juz)

Zebrac o miejsce?

A pozniej zebramy o deklaracje?