Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatko, czy ona ma wątek na stronach ONkowych? Są przecież ludzie, którzy najbardziej interesują się psami szczególnej rasy i oni jakoś bardziej mogą pomóc.

Z Fado tak było, może i teraz się uda?

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='estote']Agatko, czy ona ma wątek na stronach ONkowych? Są przecież ludzie, którzy najbardziej interesują się psami szczególnej rasy i oni jakoś bardziej mogą pomóc.

Z Fado tak było, może i teraz się uda?[/QUOTE]

Wiesz co, ja nie wiem. Za dużo mam na głowie i nie ogarniam życia ostatnio. Moze poszukaj w wolnej chwili takich organizacji. Pewnie ktośsie zajmuje onkami ale nie wiem kto.

Posted

dziękujemy za przybycie na wątek :)

biedna suńka, bo przestała być potrzebna i jak rzecz, trafiła na ulicę...
i jeszcze ma tak dużo lat...

musimy szukać dobrych ludzi

Posted

Sunia bardzo potrzebuje pomocy, bardzo. siedzi sama w kojcu, choć jest bardzo towarzyska, typowy owczarek. Jest tyle pracy, że nikt nawet z nia nie wychodzi. Umrze tam w tym kojcu po prostu. Dostaje jeść , ale czy o to chodzi?

Błagam , może ktoś zabierze ja na Dt, tak żeby chociaż widziała ludzi. U nas siedzi na gieratrii i czeka na śmierć.

Posted

ciągle mam w głowie to cudeńko...
ciągle widzę Dianę...

Dama ma tę przewagę, że jest rasowa. Wiekiem były podobne... tyle, że Diana po roku została na DT na stałe.

Jak już będę bogata to założę przytulisko dla psich emerytów, bo takim nikt nie chce dać domu na stałe...

Posted

Póki co watek jest za rzadko odwiedzany - więc i szanse na stałe deklaracje na DT małe.
Jakby pieniądze były - hotelik też by się znalazł.
Biedna sunia...
Gdyby nie to, że już obiecałam wziąć jednego psiaka po przejściach do siebie, zaproponowałabym bardziej konkretną pomoc.