estote Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Agatko, czy ona ma wątek na stronach ONkowych? Są przecież ludzie, którzy najbardziej interesują się psami szczególnej rasy i oni jakoś bardziej mogą pomóc. Z Fado tak było, może i teraz się uda? Quote
Agata69 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='estote']Agatko, czy ona ma wątek na stronach ONkowych? Są przecież ludzie, którzy najbardziej interesują się psami szczególnej rasy i oni jakoś bardziej mogą pomóc. Z Fado tak było, może i teraz się uda?[/QUOTE] Wiesz co, ja nie wiem. Za dużo mam na głowie i nie ogarniam życia ostatnio. Moze poszukaj w wolnej chwili takich organizacji. Pewnie ktośsie zajmuje onkami ale nie wiem kto. Quote
Kar0la Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Agata co się stało z wątkiem szczeniąt (Basi, Leona, Mejsi i mamuśki)? Nigdzie nie mogę go znaleźć. Quote
estote Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 wątek szczeniaków jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/175749-PiAE-tka-z-lasu-plus-mama-WA-ocA-awek znalazłam stronę: www.owczarkiwpotrzebie.com mogę założyć tam Damie wątek z info z dogo, OK? zrobię to, nie czekając na zgodę ;) Quote
estote Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ogłoszenie Damy: http://owczarki.eu/psiak/357 Quote
ossa98 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Oj, szkoda, że tak rzadko ktoś tu zagląda:-(. Biedna on-eczka. Podeślę wątek kilku osobom... Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zaznaczam na razie watek, ale na pewno sie wlacze w pomoc slicznej once Quote
estote Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 dziękujemy za przybycie na wątek :) biedna suńka, bo przestała być potrzebna i jak rzecz, trafiła na ulicę... i jeszcze ma tak dużo lat... musimy szukać dobrych ludzi Quote
Agata69 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Sunia bardzo potrzebuje pomocy, bardzo. siedzi sama w kojcu, choć jest bardzo towarzyska, typowy owczarek. Jest tyle pracy, że nikt nawet z nia nie wychodzi. Umrze tam w tym kojcu po prostu. Dostaje jeść , ale czy o to chodzi? Błagam , może ktoś zabierze ja na Dt, tak żeby chociaż widziała ludzi. U nas siedzi na gieratrii i czeka na śmierć. Quote
estote Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ciągle mam w głowie to cudeńko... ciągle widzę Dianę... Dama ma tę przewagę, że jest rasowa. Wiekiem były podobne... tyle, że Diana po roku została na DT na stałe. Jak już będę bogata to założę przytulisko dla psich emerytów, bo takim nikt nie chce dać domu na stałe... Quote
Kar0la Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Może zdarzy się cud i to oby jak najszybciej... Quote
ossa98 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Póki co watek jest za rzadko odwiedzany - więc i szanse na stałe deklaracje na DT małe. Jakby pieniądze były - hotelik też by się znalazł. Biedna sunia... Gdyby nie to, że już obiecałam wziąć jednego psiaka po przejściach do siebie, zaproponowałabym bardziej konkretną pomoc. Quote
estote Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dama wciąż jest na 1 stronie psów do adopcji na owczarekwpotrzebie. może ktoś ją tam wypatrzy? Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cantadorra - dzieki za link. Zaznaczam bidule narazie - w pracy jestem , zajrze z domu do niej tutaj Quote
estote Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 miała allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=861265335 ale się skończyło wieszałam też plakaty w mieście z nią, ale to zwykle niewiele daje jest ogłoszenie w lokalnej prasie Quote
Agata69 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Cantadorra']A czy psiak ma allegro, ogloszenia?[/QUOTE] Było allegro i ogłoszenia w gazecie. Oprócz kilku buraków nie odezwał sie nikt sensowny. Quote
Agata69 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Boże, moze teraz cos sie dla biduli zmieni. Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To robimy nowe?? Teraz nie sezon na buraki- może???:diabloti: Quote
ala123 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Boże, biedna wyeksploatowana staruszka... Może spróbować ogłosić ją w psich staruszkach w czterech łapach: www.psiegrane-marzenia.pl Quote
bela51 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 O Bosze, coraz wieksze bidy znajdujecie.:shake: Chcialabym cos trafic w totka...:-( Quote
estote Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ogłosiłam ją na psiegrane-marzenia. ogłoszenie czeka na zatwierdzenie przez moderatora. dam linka, gdy się pojawi. Quote
Cantadorra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dama jest po sterylce? Przepraszam, jesli przeoczylam to info. Quote
Recommended Posts