Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dotarłam tu i ja...ciesze się, że Baster juz u "swoich" ludzi. Słuchajcie, może by jaki bazar na Bastera spłodzić? Zawsze to jakis grosz, a fanty pewnie u każdego jakies się znajda.

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='***kas']dotarłam tu i ja...ciesze się, że Baster juz u "swoich" ludzi. Słuchajcie, może by jaki bazar na Bastera spłodzić? Zawsze to jakis grosz, a fanty pewnie u każdego jakies się znajda.
Ja przekazałam właśnie swoje fanty natalijo na bazarek dla Demi (z dolą dla Atosa ;) ).

Posted

natalijo napisał(a):
Bo za mało wypiłam- widzisz, nauczka na przyszłość ;);)

No ładnie..............to juz mi usta zamknęłaś........................nic dodać, nic ująć :)

Posted

natalijo napisał(a):
Ja też i co z tego?:)

Emigrantko, bo ja niezniszczalna jestem ;)

anawa napisał(a):
A ja rak :)

***kas napisał(a):
dotarłam tu i ja...ciesze się, że Baster juz u "swoich" ludzi. Słuchajcie, może by jaki bazar na Bastera spłodzić? Zawsze to jakis grosz, a fanty pewnie u każdego jakies się znajda.

To bylo do przewidzenia, ze na dogo to wiekszosc ryb lub rakow - najbardziej empatyczne znaku zodkiaku, a jakze by inaczej :):)
Bazarek zawsze jest dobry na wszystko :):)

Posted

ja cos tam wygrzebie z szafy ;)
tudzież innych zakamarków i zaraz będe Tz męczyc - jakies gry miał niby do sprzedania czy coś ;) poki co mowie wam dobranoc, a Bastera wymiziac prosze.

Posted

anawa napisał(a):
No ładnie..............to juz mi usta zamknęłaś........................nic dodać, nic ująć :)

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']To bylo do przewidzenia, ze na dogo to wiekszosc ryb lub rakow - najbardziej empatyczne znaku zodkiaku, a jakze by inaczej :):)

No cos Ty !
Ja baran !

Ja przekazałam właśnie swoje fanty natalijo na bazarek dla Demi (z dolą dla Atosa ).
Anawa, wciaz jeszcze cos znajdujesz ??? Czy nagromadzilo sie w miedzyczasie znowu tyle :lol: ?

Posted

wellington napisał(a):

Anawa, wciaz jeszcze cos znajdujesz ??? Czy nagromadzilo sie w miedzyczasie znowu tyle :lol: ?

no jakoś tak wyszło............. :roll:

wellington napisał(a):
Pfui :angryy:
Barany tylko trawke skubia :diabloti:

Ale lew skubnąłby baranka :evil_lol:

Posted

Z radością informuję, że otrzymałam wpłatę 100 zł na pomoc Basterowi od Natalijo :Cool!:
Bardzo dziękuję w imieniu Bastera :loveu: , pieniążki przekażę, jak się tylko spotkam z Gabatem (myślę, że w najbliższy weekend).

Natalijo - dla Ciebie :Rose:

Posted

natalijo napisał(a):
Z uściskami dla Basterka :)

Delikatnie go uściskam :) Natalijo, a może poczęstujesz się banerkiem Bastera? To ostatni z mojego podpisu...... :cool3: