***kas Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dotarłam tu i ja...ciesze się, że Baster juz u "swoich" ludzi. Słuchajcie, może by jaki bazar na Bastera spłodzić? Zawsze to jakis grosz, a fanty pewnie u każdego jakies się znajda. Quote
natalijo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 anawa napisał(a):Po pijaku nie wolno pływać :mad: Kiedy ja na trzeźwo się boję ;) Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 natalijo napisał(a):Kiedy ja na trzeźwo się boję ;) I pewnie dlatego się kiedyś "utopiłaś" :roflt: Quote
natalijo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bo za mało wypiłam- widzisz, nauczka na przyszłość ;);) Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='***kas']dotarłam tu i ja...ciesze się, że Baster juz u "swoich" ludzi. Słuchajcie, może by jaki bazar na Bastera spłodzić? Zawsze to jakis grosz, a fanty pewnie u każdego jakies się znajda. Ja przekazałam właśnie swoje fanty natalijo na bazarek dla Demi (z dolą dla Atosa ;) ). Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 natalijo napisał(a):Bo za mało wypiłam- widzisz, nauczka na przyszłość ;);) No ładnie..............to juz mi usta zamknęłaś........................nic dodać, nic ująć :) Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 natalijo napisał(a):Ja też i co z tego?:) Emigrantko, bo ja niezniszczalna jestem ;) anawa napisał(a):A ja rak :) ***kas napisał(a):dotarłam tu i ja...ciesze się, że Baster juz u "swoich" ludzi. Słuchajcie, może by jaki bazar na Bastera spłodzić? Zawsze to jakis grosz, a fanty pewnie u każdego jakies się znajda. To bylo do przewidzenia, ze na dogo to wiekszosc ryb lub rakow - najbardziej empatyczne znaku zodkiaku, a jakze by inaczej :):) Bazarek zawsze jest dobry na wszystko :):) Quote
***kas Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ja cos tam wygrzebie z szafy ;) tudzież innych zakamarków i zaraz będe Tz męczyc - jakies gry miał niby do sprzedania czy coś ;) poki co mowie wam dobranoc, a Bastera wymiziac prosze. Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szarotka napisał(a):To bylo do przewidzenia, ze na dogo to wiekszosc ryb lub rakow - najbardziej empatyczne znaku zodkiaku, a jakze by inaczej :):) Ermm... ja Lew jestem ....:P Quote
natalijo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 anawa napisał(a):No ładnie..............to juz mi usta zamknęłaś........................nic dodać, nic ująć :) :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Ermm... ja Lew jestem ....:P Taki wspolczujacy lew widocznie:cool3::cool3::cool3: Quote
wellington Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Szarotka']To bylo do przewidzenia, ze na dogo to wiekszosc ryb lub rakow - najbardziej empatyczne znaku zodkiaku, a jakze by inaczej :):) No cos Ty ! Ja baran ! Ja przekazałam właśnie swoje fanty natalijo na bazarek dla Demi (z dolą dla Atosa ). Anawa, wciaz jeszcze cos znajdujesz ??? Czy nagromadzilo sie w miedzyczasie znowu tyle :lol: ? Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 wellington napisał(a):No cos Ty ! Ja baran ! Oh, baraninka z cebulka..... mniam mnieam Quote
wellington Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emigrantka napisał(a):Oh, baraninka z cebulka..... mniam mnieam Pfui :angryy: Barany tylko trawke skubia :diabloti: Quote
anawa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 wellington napisał(a): Anawa, wciaz jeszcze cos znajdujesz ??? Czy nagromadzilo sie w miedzyczasie znowu tyle :lol: ? no jakoś tak wyszło............. :roll: wellington napisał(a):Pfui :angryy: Barany tylko trawke skubia :diabloti: Ale lew skubnąłby baranka :evil_lol: Quote
wellington Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 anawa napisał(a):no jakoś tak wyszło............. :roll: Ale lew skubnąłby baranka :evil_lol: Nie wiem jakby Esop to skomentowal :crazyeye: Quote
anawa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 wellington napisał(a):Nie wiem jakby Esop to skomentowal :crazyeye: A kto to ? Quote
wellington Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 anawa napisał(a):A kto to ? Ezop :oops: Quote
anawa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To lew nie zjadł "lwiej części" barana? Może nie barana a osła............. nie pamiętam........ :oops: Quote
anawa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Z radością informuję, że otrzymałam wpłatę 100 zł na pomoc Basterowi od Natalijo :Cool!: Bardzo dziękuję w imieniu Bastera :loveu: , pieniążki przekażę, jak się tylko spotkam z Gabatem (myślę, że w najbliższy weekend). Natalijo - dla Ciebie :Rose: Quote
anawa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 natalijo napisał(a):Z uściskami dla Basterka :) Delikatnie go uściskam :) Natalijo, a może poczęstujesz się banerkiem Bastera? To ostatni z mojego podpisu...... :cool3: Quote
Recommended Posts