madziamn Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 trafiłam dopiero na wątek trzymam kciuki zeby się wszystko udało bo piesio super Quote
malawaszka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ania i jak?????? dziś nawet pociągi coś szwankują - mam nadzieję, że u Was w porządku :kciuki: Quote
GoniaP Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dziewczyny przeżyły, a psiak już w nowym domu, w dodatku po kąpieli. Dziękuję Wam za wszystko:buzi: Quote
AnkaG Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Foty jutro bo dopiero do domu zjechałam. Psiak to mix miniatury ze średniakiem. Bardzo młody piesek - obejrzałam zęby. Jest super - sama sie już zakochałam. Bardzo grzeczny chłopaczek, zero agresji, ładnie chodzi na smyczy. Reaguje na stój. W pociągu kazałam lezeć to całą podróż przeleżał na kocyku. Ludzie sie zastanawiali co tak wanieje ... ja co jakis czas rozpylałam perfumy ... Z Amiśką tylko głowę spuszczałyśmy i pod nosem sie śmiałyśmy. Cap straszliwy Quote
AnkaG Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Na ulicy nie zaczepia ludzi ani psów. W wannie siedział pól godziny - cały czas grzecznie. Zero warczenia czy klapania zębami nawet jak pan go trochę wyczesywał. Łapy całe w dredach. Pani pokryła wszystkie koszty. Na pożegnanie nas wycałowała i wyściskała. Naprawdę fajny domeczek. Acha na imie ma Aldo. Pani go cały czas obściskiwała i całowała. Quote
AnkaG Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Acha pociąg miał godzine spóźnienia. Ale warto było pojechać :) Quote
Helga&Ares Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Super wieści!!! Dziękuję Wam bardzo za wszystko:Rose::buzi::klacz: Mały, powodzenia w nowym domku! Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Brawo! To ja też całuję Ciebie AniuG wirtualnie ;) w podzięce za zaangażowanie :) Quote
AnkaG Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No i Amiśkę ucałujcie bo pojechała ze mną :) Przed chwilą dostałam sms od Pani Hani: Jest cudowny Oby tylko różki nie wyszły .... Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To buziaki dla wszystkich pomagających w akcji :) Quote
Helga&Ares Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 AnkaG napisał(a):No i Amiśkę ucałujcie bo pojechała ze mną :) Przed chwilą dostałam sms od Pani Hani: Jest cudowny Oby tylko różki nie wyszły .... Na pewno wyjdą, jak tylko nabierze pewności;) Quote
AnkaG Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Taki byłem grzeczny w pociągu http://URL=http://img64.imageshack.us/i/img1498450x338.jpg/] Quote
AMIGA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 AnkaG napisał(a):No i Amiśkę ucałujcie bo pojechała ze mną :) Przed chwilą dostałam sms od Pani Hani: Jest cudowny Oby tylko różki nie wyszły .... Caluję Was bardzo bardzo mocno. Co za ulga, że mały już grzeje dopencję w domku. I że już czyściutki, bezpieczny i w ogóle, w ogóle. A co do różków- a co by to był za sznaucer bez różków??? :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kąpie się i jestem bardzo grzeczny Moja Pani patrzy czy już jestem czyściutki Quote
AnkaG Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pani mnie wyciera - widać jaki jestem skołtuniony Quote
AMIGA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 http://img109.imageshack.us/img109/8656/img1500450x338.jpg Aż się popłakałam Quote
AMIŚKA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 AMIGA napisał(a):http://img109.imageshack.us/img109/8656/img1500450x338.jpg Aż się popłakałam A jakbyś zobaczyła jak ALDO przytulał się do Pana w trakcie dłuugiej kąpieli!!! Efekt widiczny na ostatniej fotce!!:lol::lol: Aniu dzieki za wspólną wyprawę, i że uratowałś kolejnego sznupka!!:lol::lol: którzy wyprowadzali sie z wagonu ze wzgledu na zapach i patrzyli na nas dziwnie:evil_lol: Nprzeciw nas spał młody pan i widziałam jak budził się ,a raczej budził go fetorek:evil_lol: ALDO jest pieknym mądrym sznupkiem,i umie kraść serca!!:loveu::loveu: Aniu dzieki za wspólną wyprawę, i że uratowałś kolejnego sznupka!!:lol::lol: Co do schronu w Poznaniu to psiaki zapaszek mają,:evil_lol: ale trzeba przyznać , że sa bardzo dobrze odzywione, i że dobieraja madrze pieski w kojcach , bo ALDO nie miał ani jednej ranki czy strupa!! Quote
AnkaG Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przed chwilą rozmawiałam z Pania Hanią. Jest super :) Aldo to dobrze ułożony psiak :) Zna komenty: chodź, siad, daj łapę. Delikatnie bierze jedzenie z ręki. Nie pcha się na łóżka. Całą noc przespał grzecznie na kocyku. Nic w domku nie narobił. Rano Pani go zawołała to wskoczył na łóżko i dał państwu po buziaku. Ze spacerku poszedł bez wahania pod właściwą klatke i do właściwych drzwi. Poźniej syn poszedl na spacer - pusił go na podwórku - Aldo obwachał krzaczki i zaraz wrócił z powrotem, zeby go zapiąć na smycz. Bardzo mądry psiak :) Quote
AnkaG Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Wiadomości od Aldo. Chce się bawic, bawić ,bawić ... aportuje piłki, przynosi zabawki. Zna samochód bo od razu pakuje się na tylną kanape i spokojnie leży. Jest całuśny i wesoły. Maly minus - szczeka jak go się zostawia ale powoli pracują nad tym. Ma kupione gryzaki, ucho wedzone itd. Jutro o 10.00 wizyta u fryzjera. Quote
Recommended Posts