malawaszka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nati28 napisał(a):Na stronie http://www.sznaucery.rix.pl/ pisze ze psiak jest w domu tymczasowym w Poznaniu ... to jest moja strona - napisałam tak bo Helga pisała, że spróbuje coś załatwić a nie piszę nigdy gdzie dokładnie jest pies jak nie jest kastrowany Quote
Nati28 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 malawaszka napisał(a):to jest moja strona - napisałam tak bo Helga pisała, że spróbuje coś załatwić a nie piszę nigdy gdzie dokładnie jest pies jak nie jest kastrowany aha, ok ;) Quote
Karilka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dusje mam nadzieję, że troszke się wszystko wyjaśniło na PW. Dziewczyny, trzymam kciuki aby wszystko sie ułożyło a maluch w Nowym Roku mieszkał już ze swoją jedyną i ukochaną rodziną. Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 piesek nadal w schronie, nadal czeka na dom. Nikt konkretny do mnie nie dzwoni Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 no w szoku jestem!!!! nie ma gdzie go wziąć jednak????? kurcze szkoda chłopaka, ale ja nie wyrabiam - w Koszalinie średniak też młodzik, w swarzędzu średniak, dwa mamy w hotelu i zerowe zainteresowanie - masakra!@!!!! Quote
Helga&Ares Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Nati, toleruje, w boksie siedzi z kilkoma Quote
dusje Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Karilka napisał(a):dusje mam nadzieję, że troszke się wszystko wyjaśniło na PW. Dziewczyny, trzymam kciuki aby wszystko sie ułożyło a maluch w Nowym Roku mieszkał już ze swoją jedyną i ukochaną rodziną. Karilka, pw przeczytalam. Moglas to samo napisac na watku. Nieprawda? :shake: Moze wiec warto podac tresc do wiadomosci wszystkim zainteresowanym i przede wszystkim zalozycielce watku, a nie tylko mnie......Pies jest w potrzebie i DT nadal poszukiwany, ale pewnie nie kazdy DT jest do przyjecia. Pisz otwarcie bo tak jest najlepiej i najrozsadniej, ok? Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 i nikt się z Toba nie kontaktuje? to niemożliwe aż Quote
Nati28 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Moze daloby rade zeby ja wziela malego na DT, tylko musze pogadac z reszta rodziny. taki sznaucerek a w schronie to jest nie do pomyslenia :( Quote
AMIGA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jakieś nowe wieści? Nati28 czy udało się "urobić" Rodzinę? Quote
AnkaG Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mam domek dla Pinkusia :) Super domek. Państwu 22 grudnia prąd poraził na ulicy śmiertelnie jamniczka. Było przebicie z neonu do poręczy i pies się dotknął. Postanowili przygarnąć bezdomnego pieska. W sobotę jadę po niego. Tfu tfu trzymajcie kciuki. Quote
Nati28 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 AnkaG napisał(a):Mam domek dla Pinkusia :) Super domek. Państwu 22 grudnia prąd poraził na ulicy śmiertelnie jamniczka. Było przebicie z neonu do poręczy i pies się dotknął. Postanowili przygarnąć bezdomnego pieska. W sobotę jadę po niego. Tfu tfu trzymajcie kciuki. Super :) u mnie moze bylby DT bo juz urabiam rodzinke ale lepszy jest DS ;) Quote
malawaszka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :bigcool::happy1: i byle do soboty malenki!!! Quote
AnkaG Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Po wizytce - wszystko ok. :) Siedziałam 1,5 godz. Jutro o 11.21 będziemy z Amisią w Poznaniu. Z GoniąP jesteśmy w kontakcie. Mały czeka na nas. :) Tylko ciekawe jak będzie w pociągu bo pewnie mocno aromatyczny Pinkuś będzie. Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hura hura hura :laola: Ania SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ się cieszę!!!!! Quote
Recommended Posts