Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
to jest moja strona - napisałam tak bo Helga pisała, że spróbuje coś załatwić a nie piszę nigdy gdzie dokładnie jest pies jak nie jest kastrowany

aha, ok ;)

Posted

dusje mam nadzieję, że troszke się wszystko wyjaśniło na PW. Dziewczyny, trzymam kciuki aby wszystko sie ułożyło a maluch w Nowym Roku mieszkał już ze swoją jedyną i ukochaną rodziną.

Posted

no w szoku jestem!!!! nie ma gdzie go wziąć jednak????? kurcze szkoda chłopaka, ale ja nie wyrabiam - w Koszalinie średniak też młodzik, w swarzędzu średniak, dwa mamy w hotelu i zerowe zainteresowanie - masakra!@!!!!

Posted

Karilka napisał(a):
dusje mam nadzieję, że troszke się wszystko wyjaśniło na PW. Dziewczyny, trzymam kciuki aby wszystko sie ułożyło a maluch w Nowym Roku mieszkał już ze swoją jedyną i ukochaną rodziną.

Karilka, pw przeczytalam. Moglas to samo napisac na watku. Nieprawda? :shake:
Moze wiec warto podac tresc do wiadomosci wszystkim zainteresowanym i przede wszystkim zalozycielce watku, a nie tylko mnie......Pies jest w potrzebie i DT nadal poszukiwany, ale pewnie nie kazdy DT jest do przyjecia. Pisz otwarcie bo tak jest najlepiej i najrozsadniej, ok?

Posted

Mam domek dla Pinkusia :) Super domek. Państwu 22 grudnia prąd poraził na ulicy śmiertelnie jamniczka. Było przebicie z neonu do poręczy i pies się dotknął. Postanowili przygarnąć bezdomnego pieska. W sobotę jadę po niego. Tfu tfu trzymajcie kciuki.

Posted

AnkaG napisał(a):
Mam domek dla Pinkusia :) Super domek. Państwu 22 grudnia prąd poraził na ulicy śmiertelnie jamniczka. Było przebicie z neonu do poręczy i pies się dotknął. Postanowili przygarnąć bezdomnego pieska. W sobotę jadę po niego. Tfu tfu trzymajcie kciuki.

Super :) u mnie moze bylby DT bo juz urabiam rodzinke ale lepszy jest DS ;)

Posted

Po wizytce - wszystko ok. :) Siedziałam 1,5 godz. Jutro o 11.21 będziemy z Amisią w Poznaniu. Z GoniąP jesteśmy w kontakcie. Mały czeka na nas. :)

Tylko ciekawe jak będzie w pociągu bo pewnie mocno aromatyczny Pinkuś będzie.