Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Setki wpatrzonych par mokrych oczu, zrezygnowane, opuszczone mordki, zmarznięte łapki i dygocące ciałka - to schronisko w najgorszej dla niego porze roku...:-(
Pośród wszystkich bidek On, kopia mojego psiaka - sznupek Ponkuś

Niespełna 2letni, przerażony schroniskową rzeczywistością, niewielki chłopaczek. Nie wiedzieć czemu, podzielić musiał los obecnych towarzyszy niedoli, z którymi przyszło mu mieszkać od listopada.
Jest kochany, piękny - czy długo przyjdzie mu czekać na dom?

Kontakt w sprawie psiaka: Dominika (0) 608686679

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:Ale ślicznota. Po prstu nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę taką malotkę za kratkami. Tym, co go porzucili życzę "spokojnych świąt" :shake:

Posted

Tylko potrzebny byłby transport, karma i pieniążki w razie gdyby psiak wymagał weterynarza bo nie dam rady finansowo z utrzymaniem kolejnego zwierzaka. Wymagający DT ;).

Posted

Czytalam o nim na internecie i tam pisze ze on jest w domu tymczasowym w Poznaniu
Moi dzidkowie mysla o adopcji sznaucer mini wiec z nimi pogadam co sadza o tym psiaku ;)

Posted

Karilka napisał(a):
Tylko potrzebny byłby transport, karma i pieniążki w razie gdyby psiak wymagał weterynarza bo nie dam rady finansowo z utrzymaniem kolejnego zwierzaka. Wymagający DT ;).

Karilka, daj spokoj, "owczarek anatolijski", gielda........ pamietasz jeszcze?:angryy:

Posted

Helga&Ares,

Milo Cie powitac w ten piekny Wigilijny wieczor. Przyjmij najlepsze zyczenia swiateczne od naszej sznupowo - kundlowatej rodzinki. Tu chcialabym sie do Ciebie usmiechnac, ale nie wiem jak te emotikony dzialaja, wiec przepraszam za brak.
Karilka wie i pamieta, utarlo jej sie, ja nigdy nie zapomne....choc przypadkiem trafilam na ten pamietny watek.
Moze sama zechce tu przypomniec te historie... Nie wiem. Nie sadze by Karilka byla powazna osoba, ktorej mozna powierzyc jakiekolwiek zwierze na DT badz DS. Karilka byla na necie, pewnie przeczytala moj post. Karilko, prosze Cie, nie oferuj zadnemu psiakowi domku - wiesz dobrze, ze to ponad Twoje sily.

Ooo, edytowalam i sa emotikony wiec :lol: od nas, a dla Karilki :shake:

Posted

dusje trudno zapomnieć. Na szczęście suczka jest bezpieczna i szczęśliwa u linki.
Wiesz, do siebie nie zabieram i nie zabiore żadnego psa, sama jestem na wariackich papierach w już 3 wynajmowanym mieszkaniu, ale mam fajny tymczas u pani, która miała hodowlę owczarków szkockich. To osoba znana i lubiana w środowisku psiarzy.
Tymczas płatny 10zł za dobe + karma. Opłaty jestem w stanie ponieść natomiast na karmie sie kompletnie nie znam.
Stąd propozycja DT. Mogę opłacać, doglądać ale niestety sama sie nie podejme.
Sąsiedzi dręczą nas przez 2 psy i kota. Znowu kot im miauczy a psy tupią... Ehh...

Wierz mi dusje, tak duże rozterki i bitwy moralne zostają na zawsze.
Cieszę się, że jesteś :).

Pięknych świąt!

Posted

Karilka napisał(a):

Ponownie cytat z Twojej wypowiedzi...moze nie czytam z tak zwanym zrozumieniem, ale wg mnie to Ty a nie jakas tam pani oferowalas DT.....

Karilka, odpusc, ok? Kochanie, jestes mloda osoba, czy juz pelnoletnia? bo o ile dobrze pamietam, wowczas liczylas sobie jakies 17 wiosen.

Proponujesz DT, piszesz tak, ze kazdy nie znajacy Ciebie gotow myslec ze psiak ma byc u Ciebie, a tu nagle objawia sie Pani XYZ. Nie przeginaj paly, dziecko. Na tipsy i farbe do wlosow mozna inaczej zarabiac, ba.... nawet zdradze Ci jak to zrobic, jeno zapytaj i popros o rade,ok?

Jesli mialas na mysli dom u tej pani XYZ, dlaczego nie napisalas prosto z mostu, ze pies bedzie mogl przebywac u tej pani???? Dlaczego nie podajesz jakichkolwiek namiarow na te osobe???
?
Nie osmieszaj sie, nie czyn nadziei juz i tak pokrzywdzonym przez los - psom. Tak nie mozna robic. Rozumiesz????? Nie wolno! One na to niczym nie zasluzyly.
Pozdrawiam, z nadzieja ze wreszcie wydoroslejesz!

Posted

SKOK, pozwolilam sie zaskoczyc na poczatku, jakos nie zrobilo to na mnie wiekszego wrazenia, raczej wywolalo moj gniew!!! drodzy moderatorzy i za Boga nie moge sie wylogowac. bo przeciez SKOK nie pozwala mi sie zaskoczyc......tak do konca, oczywiscie!!!!
Co za blazenada na tym forum......Osobiscie preferuje watki w subskrypcjach z 2009, anizeli te z 2006.

Mam nadzieje, ze bede mogla zajrzec na moje watki i ze SKOK nie bedzie mi skakal przed oczami na przemian z ta bujajaca sie babcia z Allegro...rada jest jedna: babcia konczy z nalogowym chlaniem - ja zas wchodze spokojnie na moje watki bez SKOKU w SKOKdogomania. Wesolych Swiat!!!!!!

I do diabla,:angryy: Nie, nie postanowilam rzucic palenia, droga nicorette, czy jak cie tam zwa!!!!!!!! pytaj modow, moze oni znajda uzasadnienie do rzucenia palenia papierochow :diabloti:

Posted

Dusje :lol:

Karilka ja też zrozumiałam, że psiak miał niby mieć tymczas u Ciebie, ja dziękuję za współpracę bo nie chcę ryzykować... przykro mi

Helga daj znac jak się dowiesz czy psiak jest nadal w schronie