Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
A gdzie ma domek, w W-wie? Nie znalazłam nic o wizycie pzedadopcyjnej

Wizyta przedadopcyjna byla przez znajoma psiare z Ursynowa, chyba dobrze zrozumialam????

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coronaaj napisał(a):
Mala Biala ma juz domek, a co oddasz tej dziewczynie ??? To biale kawa z mlekiem , podobna do Bibi tylko troche wieksza ale Bibi ciezsza....mala biala sliczna....

Ala, do dziewczyny poszly propozycje od leni365 . Nie wiem czy cos wybrali :)

Posted

A ta kawa z mlekiem, ktora wczoraj widzialas (Lolka) miala jeszcze nie isc do adopcji ale juz przytyla i jest gotowa:) przyznaje sie, ze dziewczynie berdziej sie ona podobala :) ale za duza...

Wizyta robiona byla przez Monike, moja znajoma z URSUSA (tam tez poszla Biala). Monika wspolpracuje z Azylem, ma na tymczasie Naomi/Sonke (nie wiem coronaaj czy ja poznalas?)

Posted

Madallena napisał(a):
A ta kawa z mlekiem, ktora wczoraj widzialas (Lolka) miala jeszcze nie isc do adopcji ale juz przytyla i jest gotowa:) przyznaje sie, ze dziewczynie berdziej sie ona podobala :) ale za duza...

Wizyta robiona byla przez Monike, moja znajoma z URSUSA (tam tez poszla Biala). Monika wspolpracuje z Azylem, ma na tymczasie Naomi/Sonke (nie wiem coronaaj czy ja poznalas?)

Lolka sliczna i moim zdanim tez gotowa do adopcji, urosnie jeszcze troszke ale superrrr!!! psinka, slicznota jest i przyjacielska..Monike chyba poznalam na szkoleniu....

Leni356 juz cos tam wybirze , a jakby brakowalo to to podrzucimy pare kudlaczy z Glowna bo sliczne...

Posted

Madallena napisał(a):
Nie, na szkoleniu byla Ania :)
Miniki chyba JESCZE nie poznalas :) ale wszystko przed Wami!

Ja tak soebie myslalam o tej z uszami sterczacymi.

Napewno bedzie okazja zeby poznac, jak fajna ciotka (wszystkie fajne te ktore znam) ...ktora ta ze sterczacymi uszami?

Posted

Witam!
Przepraszam, że dopiero dzisiaj ale nie mogę się nią nacieszyć. Załączam parę
zdjęć z wczoraj (czyli pierwszy dzień pobytu Florki w nowym domu - chyba jej
dobrze:):):)). Jest bardzo grzeczna.
Na spacerach też super - jak widzi dużego psa to bardzo się cieszy (pamięta
Nanę?). Jest tu u nas zamykane mini boisko i tam pieski z osiedla sobie
swobodnie biegają. Dzisiaj poszłyśmy tam i był właśnie taki duży piesek.
Myślałam, że oszaleje z radości - prawie fruwała wokół tego psa. Teraz najedzona
poszła się pokitrasić do Maćka.
Pozdrawiamy i dzięki za takie cudo :)

Tlko zdjecia sie nie zalaczyly :(

Posted

[quote name='coronaaj']Napewno bedzie okazja zeby poznac, jak fajna ciotka (wszystkie fajne te ktore znam) ...ktora ta ze sterczacymi uszami?

o to to: (latalo luzem i sie przymilalo)

ale w pierwszej kolejnosci wyciagamy tego (on byl ledwo widoczny, caly czas siedzial w budzie w wyglada jak LENKA:

Posted

coronaaj napisał(a):
Napewno bedzie okazja zeby poznac, jak fajna ciotka (wszystkie fajne te ktore znam) ...ktora ta ze sterczacymi uszami?

O psa mi chodzilo, a nie o ciotke....

• 2 weeks later...
Posted

Pozdrowienia od Malej Bialej czyli Florki :)

Wlasciciele sa w niej zakochani, z reszta jak polowa osiedla, gdzie mieszka Florka. Wszyscy mowia: rany! jaka piekna! jaka to rasa! w odpowiedzi slysza: najlepsza ;) kundel ze schroniska! (o wlasnie, powinna byc taka RASA, papiery przeciez maja...)

Florka to pelna zycia kochana sunieczka, uwielbia zabawy z psami (szczegolnie duzymi, wspomnienie po Nanie - swietnie sie dogadywaly).

Potrafi obszczekac jegomosci na swoim terenie, w swoim mieszkaniu. Weszla jej babcia i Biala ja obszczekala, dosc glosno i intensywnie. Chwile po tym juz siedzia u niej na kolanach :)

Pojechali w odwiedziny do BaBCI Florki :) Babcia sie zakochala i zaczela jedzeniowo rozpieszczac Florke. W kuchni... tu cos "upadlo" tam soc "upadlo" i Biala niechciala jesc suchej karmy :) (karmia ja Eukanuba). No wiecie co???? chyba trzeba jej przypomniec ajk wcinala zairna w schronisku!

Biala ma swoje poslanie, ale.... stoi nienaruszone. Biala wybrala kanape i tam zdecydowanie najlpeiej sie czuje. Nie jest wpuszczana do lozka, a chce, chociaz juz teraz nauczyla sie, ze tam jej "rodzice" robia rozne rzeczy i nie mozna im przeszkadzac :)

Tak wiec, kolejny zamojski psiak, ktory trafil na dom, jakiego zycze innym psiakom!

Posted

mam trzy foty. Komu komu? bo lenia dzisiaj zlapalam i przyznaje sie ze nie chce mi sie ich wrzucic :( tylko nie bijcie!

Watek TO TO? juz sie robi!
I zoba, w schronisku jest DRUGIE TO TO! Tylko odrobine starsze! zalamka normalnie :(

http://www.dogomania.pl/threads/176758-SZCZENIAK-KOSCIOTRUP-juz-nie-kosciotrup-JUZ-W-DS-Wszystkiego-dobrego-mala

drugie TO TO jest w jednym z ostatnich postow.

ps. a wiecie, ze nie wyswietlilo mi, ze cos napisalyscie????

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

A tu mala niespodzianka (ja oczywiscie jestem w ciaglym kontakcie telefonicznym z Florka, tylko watek olalam ;/)

Mala Biala chodzi do psiego przedszkola. Tu mozna zobaczyc jak wariuje:

http://www.1900**********/viewimage.php?i=248

bo wariatka jest. Ale kochana wariatka!

Jest juz po cieczce. Przezyla!!! razem z nia stosy psow :D ale nie ma malych, pilnowali.

Teraz przygotowania do sterylki, oczywiscie, ze sprawdze :D

Mam jej foty. Niech ktos je ode mnie przejmie, blagam! imidższok to jedna wielka lipa!!!