Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz po wizycie, Decyzja szybka bo dom bardzo fajny :)

MALA BIALA JUTRO JEDZIE DO DOMU STALEGO :):):)

ehhhh, bede cholernie za nia tesknic :):)
ale ciesze sie, ze przyczynilam sie troszke do zmiany jej zycia na lepsze ;)

Dziekuje Wam, ze mi w tym pomoglyscie :)

ps. Gadalam z jej nowa pania. Jutro robi zakupy. Kobeita jest przemila i chce jak najlepiej dla Bialej. Jutro wymysla imie dla niej, bo identyfikator beda robic.
Ona chce Florka ale maz nie chce :)
Ciekawe co wymysla :)

Posted

Nie takie hura, bo ja sie kurna nie ciesze :( tzn ciesze strasznie ale bede za nia cholernie tesknic! i bede dzisiaj plakac w nocy, zeby jutro nie beczec jak bedzie odjezdzac :)

Posted

:) ja tez tak mowie, ale odpoczynek na serio mi sie przydaje :)

poza tym musze wziac jednego psiora (Myszka Kiszka czyli Myszka Uszata pamietasz?) z Gowna... czyli trzymam dla niej miesce...

Posted

No wiec nie wiem co mam robic. Tamte psiaki dziewczyny oglaszaja. Gownem nikt sie nie zajmuje bo nie ma wolnotariuszy ;/
ehhh...na razie o tym nie mysle. Ide z kosciotrupem na spacer bo znowu obsra caly dom sasiadce w nocy :)

Posted

Przyjechali i ja zabrali :(
Moja malenka kochana przylepke :)

Ciesze sie tak na serio ale zal pozostaje. Coz, mam jeszcze przy sobie Kosciotrupa, ale to nie to samo :) tez fajna, ale Biala to bylo TO!

Normalnie gdyby nie to,ze mam za duzo psow, Biala zostalaby u mnie...na zwasze.

Kupili jej szeleczki, czerwone :) zadawali mnostwo pytan - bardzo fajnie :) Czekam na relacje po pierwszej nocy...

Posted

Madallena napisał(a):
Przyjechali i ja zabrali :(
Moja malenka kochana przylepke :)

Ciesze sie tak na serio ale zal pozostaje. Coz, mam jeszcze przy sobie Kosciotrupa, ale to nie to samo :) tez fajna, ale Biala to bylo TO!

Normalnie gdyby nie to,ze mam za duzo psow, Biala zostalaby u mnie...na zwasze.

Kupili jej szeleczki, czerwone :) zadawali mnostwo pytan - bardzo fajnie :) Czekam na relacje po pierwszej nocy...

A gdzie ma domek, w W-wie? Nie znalazłam nic o wizycie pzedadopcyjnej

Posted

Tak, warszawa ursus.

Byli wczoraj odwiedzic Biala. Pozniej wrocili do domu i poszla od razu do nich na wizyte moja znajoma psiara, ktora mieszka w Ursusie. Juz jest z nimi umowiona na wspolny spacer :)

chyba zaraz zadzwonie i zapytam sie jak sie biala czuje :)

Posted

No i wstepna, pierwsza relacja:

Mala Biala zdrajczyni nie pokazala wczoraj, ze teskni ...

Pileczka! Nareszcie jej, tylko jej! Zabawy, wariacje i slizgala sie po podlodze.

Dostala kosteczke, zjadla prawie cala ale koncowke zakopala w doniczce (u mnie wszysko chowala w posciel).

Uwielia swojego Pana, prawdziwa sucz, ma pociag do facetow ;)

Chciala wejsc na lozko, ale nie mogla (ma kanape i swoje poslanie). Rano na chwile wskoczyla, bardzo byla zadowolona :) Generalnie spala na kanapie w nocy.

Siku i kupa zaliczone ale w domu (na spacerze swoja droga). U mnie na poczatku tez robila (zmiana otoczenia), ogarnie sie lada dzien :)

Czekamy na wlascicielke FLORKI (tak sie Biala teraz nazywa) na watku :):)

Posted

Madallena napisał(a):
Mala Biala sie nie sprzedala :) nie bylo chemii, nie oddalam. Ale to nie znaczy, ze dziewczyna rezygnuje! Chce kudlacza, wiec uratujemy jakiiegos :P

Mala Biala ma juz domek, a co oddasz tej dziewczynie ??? To biale kawa z mlekiem , podobna do Bibi tylko troche wieksza ale Bibi ciezsza....mala biala sliczna....