Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 za niedlugo wizyta...o rany jak sie denerwuje :) Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Juz po wizycie, Decyzja szybka bo dom bardzo fajny :) MALA BIALA JUTRO JEDZIE DO DOMU STALEGO :):):) ehhhh, bede cholernie za nia tesknic :):) ale ciesze sie, ze przyczynilam sie troszke do zmiany jej zycia na lepsze ;) Dziekuje Wam, ze mi w tym pomoglyscie :) ps. Gadalam z jej nowa pania. Jutro robi zakupy. Kobeita jest przemila i chce jak najlepiej dla Bialej. Jutro wymysla imie dla niej, bo identyfikator beda robic. Ona chce Florka ale maz nie chce :) Ciekawe co wymysla :) Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Nie takie hura, bo ja sie kurna nie ciesze :( tzn ciesze strasznie ale bede za nia cholernie tesknic! i bede dzisiaj plakac w nocy, zeby jutro nie beczec jak bedzie odjezdzac :) Quote
Talcott Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No tak! Ale na pewno przygarniesz jaka następną bidę na DT!:loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Juz ma dwie kandydatki ale na razie ciiicho :) Chyba musze odpoczac jakis czas...;/ Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 :) ja tez tak mowie, ale odpoczynek na serio mi sie przydaje :) poza tym musze wziac jednego psiora (Myszka Kiszka czyli Myszka Uszata pamietasz?) z Gowna... czyli trzymam dla niej miesce... Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 No wiec nie wiem co mam robic. Tamte psiaki dziewczyny oglaszaja. Gownem nikt sie nie zajmuje bo nie ma wolnotariuszy ;/ ehhh...na razie o tym nie mysle. Ide z kosciotrupem na spacer bo znowu obsra caly dom sasiadce w nocy :) Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Przyjechali i ja zabrali :( Moja malenka kochana przylepke :) Ciesze sie tak na serio ale zal pozostaje. Coz, mam jeszcze przy sobie Kosciotrupa, ale to nie to samo :) tez fajna, ale Biala to bylo TO! Normalnie gdyby nie to,ze mam za duzo psow, Biala zostalaby u mnie...na zwasze. Kupili jej szeleczki, czerwone :) zadawali mnostwo pytan - bardzo fajnie :) Czekam na relacje po pierwszej nocy... Quote
Talcott Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Kochana Cioteczka! dzięki!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 ja dziekuje :) za to,ze bylyscie i za ogloszenia :) Juz sie nastepna malizna do mnie szykuje :):) araz Wam pokaze :) Quote
Tola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cieszę się, ze kolejna zamojska sunia ma dom:lol: Dzięki Madallena:loveu: Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Teraz kolej na Tomaszow Mazowiecki :) a! przeciez mam kosciotrupka z zamoscia :) http://www.dogomania.pl/threads/1768...nia?p=13824257 Quote
Talcott Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Kochana Cioteczka!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Talcott zawstydzasz mnie prawie za kazdym postem :) Quote
Talcott Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zasługujesz na Wielki Medal Psiego Uśmiechu! Ot co! Quote
Awit Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Madallena napisał(a):Przyjechali i ja zabrali :( Moja malenka kochana przylepke :) Ciesze sie tak na serio ale zal pozostaje. Coz, mam jeszcze przy sobie Kosciotrupa, ale to nie to samo :) tez fajna, ale Biala to bylo TO! Normalnie gdyby nie to,ze mam za duzo psow, Biala zostalaby u mnie...na zwasze. Kupili jej szeleczki, czerwone :) zadawali mnostwo pytan - bardzo fajnie :) Czekam na relacje po pierwszej nocy... A gdzie ma domek, w W-wie? Nie znalazłam nic o wizycie pzedadopcyjnej Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Tak, warszawa ursus. Byli wczoraj odwiedzic Biala. Pozniej wrocili do domu i poszla od razu do nich na wizyte moja znajoma psiara, ktora mieszka w Ursusie. Juz jest z nimi umowiona na wspolny spacer :) chyba zaraz zadzwonie i zapytam sie jak sie biala czuje :) Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 No i wstepna, pierwsza relacja: Mala Biala zdrajczyni nie pokazala wczoraj, ze teskni ... Pileczka! Nareszcie jej, tylko jej! Zabawy, wariacje i slizgala sie po podlodze. Dostala kosteczke, zjadla prawie cala ale koncowke zakopala w doniczce (u mnie wszysko chowala w posciel). Uwielia swojego Pana, prawdziwa sucz, ma pociag do facetow ;) Chciala wejsc na lozko, ale nie mogla (ma kanape i swoje poslanie). Rano na chwile wskoczyla, bardzo byla zadowolona :) Generalnie spala na kanapie w nocy. Siku i kupa zaliczone ale w domu (na spacerze swoja droga). U mnie na poczatku tez robila (zmiana otoczenia), ogarnie sie lada dzien :) Czekamy na wlascicielke FLORKI (tak sie Biala teraz nazywa) na watku :):) Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No to Hip HIP Hurrraaaaaa!:klacz::klacz::klacz: Quote
coronaaj Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Madallena napisał(a):Mala Biala sie nie sprzedala :) nie bylo chemii, nie oddalam. Ale to nie znaczy, ze dziewczyna rezygnuje! Chce kudlacza, wiec uratujemy jakiiegos :P Mala Biala ma juz domek, a co oddasz tej dziewczynie ??? To biale kawa z mlekiem , podobna do Bibi tylko troche wieksza ale Bibi ciezsza....mala biala sliczna.... Quote
Recommended Posts