Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talcott napisał(a):
Pieski z pluszu nie niszczą! Teoś dwa razy obżarł tapicerkę z drzwi - po 350 zł za każde - i nico!

Racja, dlago dobrze, ze nie zadzwonili ponownie :)

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja miałam dwa maile w sprawie Białej,
jedna Pani napisała skąd pochodzi, że jest zainteresowana przygarnięciem, jej piesek zmarł po czym podała nr tel i napisała by jutro bądź w najbliższym czasie do niej zadzwonić:roll: szkoda że godziny mi nie podała
w drugim Pani chciała zdjęcia, na stronie mój pupil nie mogę wstawić zdjęcia ani odnowić ogłoszeń archiwalnych, coś się zawiesiło

Posted

z Krakowa?
Jak tak to pisala tez do mnie. Napisalam jej , ze jak jest zainteresowana adopcja to niech sama zadzwoni :) i ze nie zalatwiam waznych spraw za posrednictwem smsow.

Jutro ok 14 przyjezdzaja z Wegrowa obejrzec Biala. Cos czuje, ze to TEN dom :) bardzo fajna babka, psiak bedzie dla jej 14 letniej pasierbicy.

Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna...najgorsze to jest to, ze nie moge znalezc nikogo z Wegrowa (na mapie byly 2 osoby, nie odpowiadaja na maile...;/)

Posted

do mnie właśnie też pisała Pani z Krakowa, ja do Ciebie maila nie podawałam w ogłoszeniach bo w niektórych trzeba aktywować ogłoszenie przez maila, więc wszędzie piszę swój, może to ta sama osoba tylko na Allegro ją wypatrzyła

Posted

Ta pozycja i rozmarzony wzrok swiadcza chyba o tym, ze jestem dobrym DT i mala sie juz zaaklimatyzowala ;)

Dzisiaj kolejni kandydaci przyjezdzaja w odwiedziny do Malej Bialej :) pod wieczor :) Trzymajcie kciuki. Jezeli wszystko bedzie ok, Mala Biala smiga na sterylke jutro :)

Posted

Chcialam Wam cos powiedziec...

Dzisiaj byly drugie odwiedziny. Ludzie zajebisci :)

Dzisiaj wieczorem rowniez wizyta, moja kolezanka robi...

Jutro miala byc sterylka ale za pozno sie zglosilam, wiec bedzie za trzy tygodnie bo...jak wszystko pojdzie ok to Mala Biala jutro pojedzie do domu :( Smutno mi troche bo ja kocham :)

Ludzie to malzenstwo, mieszkaja w Ursusie. Jak zobaczyli Biala to zaczeli ja glaskac, wolac ja. Ona zainteresowana oczywiscie byla wszystkim wokol ale do nich tez podbiegala i lasila sie...przylepka kochana.

Podobalo mi sie ich podejscie. Na wszystko sie zgadzali i byli bardziej zainteresowani Mala Biala niz mna :) wielki plus :) Chyba bedzie nazywac sie foczka :) bo ma taki ryjek :P

A wiec, trzymajcie kciuki za wizyte!