Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Talcott napisał(a):Pieski z pluszu nie niszczą! Teoś dwa razy obżarł tapicerkę z drzwi - po 350 zł za każde - i nico! Racja, dlago dobrze, ze nie zadzwonili ponownie :) Quote
Talcott Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ciotka Neris może Ci coś podpowie- napisz do Niej na PW jakby co! Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Ciotka Neris jest z Wegrowa? :) juz pisze, jak znajde...bo nie ogariam tej nowej dogoamnii! Quote
Talcott Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ej! Nie jest z Węgrowa!!!! Może Ci doradzi kogoś!!! Ciotko czytaj posty!!! Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Talcott napisał(a):Ciotka Neris może Ci coś podpowie- napisz do Niej na PW jakby co! o cholera :):) juz wysylam poprawke :):) Quote
robkowa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ja miałam dwa maile w sprawie Białej, jedna Pani napisała skąd pochodzi, że jest zainteresowana przygarnięciem, jej piesek zmarł po czym podała nr tel i napisała by jutro bądź w najbliższym czasie do niej zadzwonić:roll: szkoda że godziny mi nie podała w drugim Pani chciała zdjęcia, na stronie mój pupil nie mogę wstawić zdjęcia ani odnowić ogłoszeń archiwalnych, coś się zawiesiło Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 z Krakowa? Jak tak to pisala tez do mnie. Napisalam jej , ze jak jest zainteresowana adopcja to niech sama zadzwoni :) i ze nie zalatwiam waznych spraw za posrednictwem smsow. Jutro ok 14 przyjezdzaja z Wegrowa obejrzec Biala. Cos czuje, ze to TEN dom :) bardzo fajna babka, psiak bedzie dla jej 14 letniej pasierbicy. Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna...najgorsze to jest to, ze nie moge znalezc nikogo z Wegrowa (na mapie byly 2 osoby, nie odpowiadaja na maile...;/) Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 zaraz przyjezdzaja potencjalni zainteresowani! odwiedzic Mala Biala! POTRZEBUJE WIZYTY W WEGROWNIE, HELP!!! Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Mala Biala sie nie sprzedala :) nie bylo chemii, nie oddalam. Ale to nie znaczy, ze dziewczyna rezygnuje! Chce kudlacza, wiec uratujemy jakiiegos :P Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Psia Perła. Podobnie jak Lola.Uwielbiam takie psiaki. Delikatne i magnetyzujące. Spoko oko ślicznieńka, Ciotki Ci zginąć nie dadzą, szukają dla Ciebie tylko domku najlepszego i chemicznego (haha:D). Powodzenia:) Quote
Marika.K Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jest tak śliczna że słów brak. Gdybym nie miała mojej Polci już byłaby moja. Cuudo...:lol: Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Mam jeszcze dwa chetne domki na Mala Biala. Jeden ma dzwonic wieczorem bo nie wiedzialam jak wypadnie dzisiejsza wizyta. Zobaczymy, zobaczymy :) Quote
anita_happy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 PIĘKNY BIAŁAS...dwa bialasy :P FUN Klub białasów chyba trzeba otworzyc :)))) madallena Twoja NANA tez troche biała :P - napisz posanie rozpatrzymy :P hihihihih Quote
robkowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 do mnie właśnie też pisała Pani z Krakowa, ja do Ciebie maila nie podawałam w ogłoszeniach bo w niektórych trzeba aktywować ogłoszenie przez maila, więc wszędzie piszę swój, może to ta sama osoba tylko na Allegro ją wypatrzyła Quote
Talcott Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Zajrzyjcie Cioteczki! dramat:-( http://www.dogomania.pl/threads/148901-Malutki-Czarek-gryziony-przez-inn*****-O-maA-o-co-nie-przekroczyA-bramy-TM Quote
Awit Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Na 1szym zdjęciu wygląda jak foczka:-) Jest przepiękna Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Ta pozycja i rozmarzony wzrok swiadcza chyba o tym, ze jestem dobrym DT i mala sie juz zaaklimatyzowala ;) Dzisiaj kolejni kandydaci przyjezdzaja w odwiedziny do Malej Bialej :) pod wieczor :) Trzymajcie kciuki. Jezeli wszystko bedzie ok, Mala Biala smiga na sterylke jutro :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No cóż.Po prostu.Jak na piękną Królewnę - Śnieżkę przystało! Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Chcialam Wam cos powiedziec... Dzisiaj byly drugie odwiedziny. Ludzie zajebisci :) Dzisiaj wieczorem rowniez wizyta, moja kolezanka robi... Jutro miala byc sterylka ale za pozno sie zglosilam, wiec bedzie za trzy tygodnie bo...jak wszystko pojdzie ok to Mala Biala jutro pojedzie do domu :( Smutno mi troche bo ja kocham :) Ludzie to malzenstwo, mieszkaja w Ursusie. Jak zobaczyli Biala to zaczeli ja glaskac, wolac ja. Ona zainteresowana oczywiscie byla wszystkim wokol ale do nich tez podbiegala i lasila sie...przylepka kochana. Podobalo mi sie ich podejscie. Na wszystko sie zgadzali i byli bardziej zainteresowani Mala Biala niz mna :) wielki plus :) Chyba bedzie nazywac sie foczka :) bo ma taki ryjek :P A wiec, trzymajcie kciuki za wizyte! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 trzymam, trzymam, trzymam z całych sił!! Quote
Recommended Posts