Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Historia tej suni nie jest tragiczna, jak pozostalych. Gdyby nie szczescie jakie ja spotkalo za chwile czytalybyscie o koszmarze kolejnego psa, ale tym razem sie udalo...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Mala Biala to sunia z zamojskiej mordowni. Z miejsca, gdzie psy gina w niewyjasnionych okolicznosciach. [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Czysta jak lza biala jak snieg. Dzisiaj usmiechnelo sie do niej szczescie. zostala zabrana ze schroniskowego koszmaru. Gryziona przez swoje wspoltowarzyszki, nie dopuszczona do wody i jedzenia trafila do przejsciowego DT. Wkrotce przjedzie do Warszawy.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Mala Biala to jeszcze szczeniak, ma ok 9 miesiecy. Jest kochana, cudowna i wspaniala.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]przedstawione zdjecia to fotki jeszcze za czasow schroniskowych. Lada dzien beda nowe :)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Potrzebny DS! Potrzebne ogloszenia! Pomozmy jej, dajmy jej prawdziwe Swieta![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Mala Biala w DT :) wiecej zdjec str 5.[/FONT]

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem i będe podrzucać ślicznotkę. Jaka fajna psina a jaka malutka. Białka dla ciebie to tylko dobry domek. Gdzie będziesz czuła sie bezpiecznie, dostaniesz smaczne jedzonko a przedewszystkim pokocha cię odpowiedzialny człowiek dla którego będziesz największym skarbem na tym świecie.A ty w zamian oddasz całe swoje malutkie serduszko i wierne oczy. Musi sie znależć dla ciebie domek.

Posted

Niech przybywa! U mnie przekona sie ze ludzie i psy to nic strasznego :)

Tafinka - poprzednia sunia z tego schroniska tez bala sie i ludzi i psow. Po paru dniach chodzila ze swoja kolezanka moja Nana na spacery i byly najlepszymi kolezankami :)

Mala Biala pare dni tez bedzie taka fajna, tylko nie wiem czy bedzie ja w tym sniegu widac :)