Madallena Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Historia tej suni nie jest tragiczna, jak pozostalych. Gdyby nie szczescie jakie ja spotkalo za chwile czytalybyscie o koszmarze kolejnego psa, ale tym razem sie udalo...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mala Biala to sunia z zamojskiej mordowni. Z miejsca, gdzie psy gina w niewyjasnionych okolicznosciach. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czysta jak lza biala jak snieg. Dzisiaj usmiechnelo sie do niej szczescie. zostala zabrana ze schroniskowego koszmaru. Gryziona przez swoje wspoltowarzyszki, nie dopuszczona do wody i jedzenia trafila do przejsciowego DT. Wkrotce przjedzie do Warszawy.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mala Biala to jeszcze szczeniak, ma ok 9 miesiecy. Jest kochana, cudowna i wspaniala.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]przedstawione zdjecia to fotki jeszcze za czasow schroniskowych. Lada dzien beda nowe :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrzebny DS! Potrzebne ogloszenia! Pomozmy jej, dajmy jej prawdziwe Swieta![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mala Biala w DT :) wiecej zdjec str 5.[/FONT] Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 standardowe podbijanko :) Zapraszam wielbicielki schroniskowcyh bid do pomocy w poszukiwaniu malej domu :) Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 i jeszcze raz! do momentu az sie ktos nie pojawi :) Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Nie spadnie! Nie pozwole! Pierwszy spacer :) Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 malenka szuka domu! lozko bardzo lubi :) z reszta wszystkie lubia, dla mnie nie ma miejsca Bardzo szybko sie oswoila A jeszcze lepiej bawia sie wspolna zabawka Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 jeszcze nikogo nie ma? a ja musze isc zaraz z moimi psami :( Quote
ewajanka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Śliczna śnieżynka.:loveu: Nawet nie wie jakie szczęście ją spotkało. Quote
Igiełka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja jestem i będe podrzucać ślicznotkę. Jaka fajna psina a jaka malutka. Białka dla ciebie to tylko dobry domek. Gdzie będziesz czuła sie bezpiecznie, dostaniesz smaczne jedzonko a przedewszystkim pokocha cię odpowiedzialny człowiek dla którego będziesz największym skarbem na tym świecie.A ty w zamian oddasz całe swoje malutkie serduszko i wierne oczy. Musi sie znależć dla ciebie domek. Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Teraz malenka potrzebuje tylko pomocy dogoamniaczek. Prawdopodobnie chwilowo zamieszka w Warszawie. Odwiedziny MILE widziane :)) Quote
Madallena Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Czy ktos potrafi robic ogloszenia? Mam nadzieje ze jutro beda nowe fotki. Moze Mala Biala pojedzie od razu do DS a nie do DT :) Quote
Madallena Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Ha! malagos, dobre pytanie :) Podobno malenka, taka jak jamnik. Sunia przebywa teraz w Zamosciu. A moze znajdzie sie dom w okolicach, Mala Biala trafilaby od razu do DS? Quote
Madallena Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Czesc Mala Biala! Przyznam sie szczerze, ze juz nie moge sie doczekac jak Cie wysciskam :) Poslanko juz czeka, jak pieknie bedzie sie komponowac jej biel z ostrym rozem :) Quote
Madallena Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 i cisza... Mala Biala, nie amrtw sie, cioteczki lada moment sie Toba zainteresuja i Nam pomoga :) Quote
Tola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To i się dołączę. Malutka jest juz bezpieczna. Pokonuje lęk i juz niesmialo przyjmuje pieszczoty. Jutro wieczorem wrzucę nowe zdjecia. Quote
Madallena Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Niech przybywa! U mnie przekona sie ze ludzie i psy to nic strasznego :) Tafinka - poprzednia sunia z tego schroniska tez bala sie i ludzi i psow. Po paru dniach chodzila ze swoja kolezanka moja Nana na spacery i byly najlepszymi kolezankami :) Mala Biala pare dni tez bedzie taka fajna, tylko nie wiem czy bedzie ja w tym sniegu widac :) Quote
jogi Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ona mnie zabiła swoim urokiem już dawno:) cieszę się, że dostanie swoją sznasę i opuści to piekielne schronisko Quote
Marika.K Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jest śliczna. Istne cudo. Szybko znajdzie domek.:fadein: Handzia Quote
Tola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Małą Biała ma transport na 28 grudnai; wyjazd z Zamoscia ok 13. Cioteczka Madallana szykuj się:cool3: Quote
Madallena Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 slicznosci! jestem gotowa!:) Quote
Recommended Posts