Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze jeden facet pytał o Tosterka, z opolskiego gdzies za Zabrzem - do domu z ogrodem. Facet chciałby owczarkowatego młodego psiaka. Powiedziałam mu że najwyżej innego psa w tym typie mu polecimy.
Może Rybka to ten sam, bo on mówil że pisał na gg do Sylwii? Chyba twoje gg było w ogłoszeniu.

Jutro dzwonię do gościa z Piotrkowa T. Jeśli się nie rozmyślił to niech przyjedzie w sobotę i najwyżej zrobimy tą wizytę poadopcyjną. Czekam jeszcze na odpowiedz od paru dogomaniaków z okolicy Piotrkowa w sprawie wizyty.

A dzwonili dziś ci ludzie od Dianki bo juz nie mogą się jej doczekać. Jak wszystko dobrze pójdzie to oba psy pojadą w sobotę do nowych domów.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę sprawdzić ten domek. Proszę o kontakt telefoniczny 664-18-90-30 (próbowałam odpisać na maila od zapki ale dogo nie działa tak jak powinno i wysłanie wiadomości graniczy z cudem :( )

Posted

Załatwione, facet przyjeżdża na 100% w sobotę po Tostera ok. godz. 10, 11
A doroticus sprawdzi domek najpóźniej w przyszłym tygodniu :)

To co, myślę że umówię też na sobotę ludzi od Dianki, bo się już nie mogą doczekać.

Posted

Rybka_39 napisał(a):

Toster był bardzo wystraszony, ale ludzie ciepli i mili, wyruszył w drogę po nowe życie.;)

:multi::multi::multi::multi:

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że Toster grzecznie dojechał do Piotrowa, cały czas przytulony :)
Był już na spacerku i poznaje nowe otoczenie. Zjada wszystko co mu się podsunie pod nos. Jest grzeczny i w ogóle nie płacze za mamą!!! Miejmy nadzieje, że tak będzie dalej. :)

Posted

zapka napisał(a):
Właśnie się dowiedziałam, że Toster grzecznie dojechał do Piotrowa, cały czas przytulony :)
Był już na spacerku i poznaje nowe otoczenie. Zjada wszystko co mu się podsunie pod nos. Jest grzeczny i w ogóle nie płacze za mamą!!! Miejmy nadzieje, że tak będzie dalej. :)

Ojej, to świetnie :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Doroticus była na wizycie u Tosterka. Dziękujemy baaaradzo.
Toster sobie bardzo dobrze radzi w domku. Nie wyje, nie płacze za mamą. Trochę go tam rozpieścili ale to taki duży dzieciuch z niego był i chyba dalej jest. Żeby go na poczatku przytuczyć dawali mu jeść z ręki i tak już zostało do dziś. Biega sobie po podwórku i wychodzi też na spacerki. Jest trochę lękliwy i bojaźliwy, boi się hałasu i wystrzałów, na początku trochę nieufny w stosunku do obcych ale po chwili się przyzwyczaja i jest OK :)