Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toster na pewno jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie (na co ma stosowne zaświadczenie) i jest odrobaczony (ale wiadomo, że po schronisku warto go odrobaczyć raz jeszcze). Czy nadawałby się do domu z trójką dzieci to muszą powiedzieć dziewczyny, które go znają. No i trzeba by ew. dopytać w schronie czy ma też szczepienie na wirusówki.

_Laro, nie każdy pies dostaje książeczkę zdrowia. Zasadniczo dostają je szczeniaki i czasami dorosłe psy. To zależy czy mają szczepienia na wirusówki. Jeśli nie to jest tylko zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę, ksiązeczki nie ma.

A w jakim wieku są te dzieci?

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2] 3letnie 4 letnie 8 miesięczne , z bytomia tylko że nie zdecydowana teraz jest bo chciała by małego psiaka co by był z dziećmi od małego.... [/FONT]

Posted

Dzwonił do mnie dzis pan z Piotrkowa Trybunalskiego. Upatrzył sobie z ogłoszeń Tosterka do nowego domu z wielkim ogrodem, w którym cały czas byłaby jego mama. Głównie piesek byłby dla towarzystwa mamy (bo on długo pracuje) i biegałby cały czas w ogrodzie. Pan mógłby sam po niego przyjechać autem. Ogólnie zrobił na mnie fajne wrażenie. Zgadza się na ewentualną wizytę, powiedział że może przesłać też zdjecia tego domu. Tylko czy jest jakaś szansa, że ktoś tam zrobi taką wizytę przedadopcyjną?
Co myślicie?

Posted

zapka napisał(a):
Dzwonił do mnie dzis pan z Piotrkowa Trybunalskiego. Upatrzył sobie z ogłoszeń Tosterka do nowego domu z wielkim ogrodem, w którym cały czas byłaby jego mama. Głównie piesek byłby dla towarzystwa mamy (bo on długo pracuje) i biegałby cały czas w ogrodzie. Pan mógłby sam po niego przyjechać autem. Ogólnie zrobił na mnie fajne wrażenie. Zgadza się na ewentualną wizytę, powiedział że może przesłać też zdjecia tego domu. Tylko czy jest jakaś szansa, że ktoś tam zrobi taką wizytę przedadopcyjną?
Co myślicie?

Trzeba spróbować i poszukać kogoś na łódzkich watkach.

Posted

Dzięki Rybka, wysłałam PW do osób z łodzkiego.
Pan mogłby nawet w tą sobotę przyjechać ale nie na 100%, bo jakiś taki zapracowany jest.

Posted

zapka napisał(a):
Dzięki Rybka, wysłałam PW do osób z łodzkiego.
Pan mogłby nawet w tą sobotę przyjechać ale nie na 100%, bo jakiś taki zapracowany jest.

Właśnie, radziłabym Pana przemaglować przez telefon, niech przyjeżdża po psa.

Choć z drugiej strony do soboty jest sporo czasu - naprawdę nikt nie może pójść na wizytę?