Wiewiórka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Toster to ok roczny pies w typie onka, był strasznie przywiązany do mamy. Teraz już się od niej trochę odizolował i ogólnie zrobił ogromne postępy. Szybko się uczy i pięknie wykonuje komendy, wogule nie ciągnie na smyczy i pięknie chodzi przy nodze. Toster uwielbia pieszczoty i głaskanie. Mieszka jak narazie w boxie razem z mamą (DIANA) szuka odpowiedzialnego i kochającego domku! Jest wykastrowany. Jeśli ktoś ma jego zdjęcia (wiem że na którymś ze spacerków były robione) proszę o wklejenie ich tu. Quote
zapka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 I moje ulubione zdjęcie Tostusia: A tu z mamą - Dianką: Quote
__Lara Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Potrzebne ogłoszenia!! Jak nikt nie zrobi to ostatecznie ja się za nie wezmę. Quote
zapka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Tosterkowi szybko trzeba szukać domku, bo Dianka przez niego jest uziemiona, a mam dla niej fajną rodzinkę (więcej na wątku Dianki http://www.dogomania.pl/threads/174717-Jestem-urocza-kochajAE-ca-i-bardzo-samotna-Szukam-domu-Dianka-ONka/page4) Quote
DG32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Napiszcie gdzie już dałyście Tostera to pomożemy w ogłoszeniach. Quote
Rybka_39 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja jeszcze nigdzie nie dawałam, na razie siedzę przy obrabianiu fotek. Alegratkę mogę zrobić, bo jeszcze mam jednego do ogłoszenia i Czarka- ale on na razie możę poczekać. zapko a Ci państwo od Dianki nie chcieli by Tostera? Quote
Rybka_39 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A miałam dziś Tostera wykonuje ładnie siad, waruj i daje łapkę, miał biegunkę, chętnie brał smakołyki. Na poczatku piszczał za mamą, ale potem o niej zapominał, bez niej jest lękliwy, ale nie rzuca się na psy. Jak w polu widzenia ma mamę to koniec szarpie do niej. Quote
zapka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Proponowałam pani z Tychów Tostera, ale pani chce suczkę i to tylko Dianę. Powiedziała, że poczeka na nią. Zrobiłam parę ogłoszeń Tostusia: [FONT="]gieldaogloszen.pl[/FONT] [FONT="]kupiepsa.pl [/FONT] [FONT="]cafeanimal.pl[/FONT] [FONT="]e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT="]adopcjapsa.pl[/FONT] przygarnijzwierzaka.pl To Rybka zrób może w alegratce. [FONT="] [/FONT] Quote
Rybka_39 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Toster ma wyróżniona alegratkę. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2920987_toster_mlody_mieszaniec_owczarka_pilnie.html Quote
matahari81 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 witam:) ja sie tez dolaczam do poszukiwań domku. i bede w kontakcie Quote
matahari81 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dzis wykonam pare telefonow bo jakis czas temu 3 znajomych chcialo pieski w typie onka. a to dobrzy ludzie i domki dla Tosterka byly by idealne. dopytam dzis czy to aktualne i czy nadal by chcieli i bede sie kontaktowala z Rybka Quote
DG32 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dodałam Tostera na kokosy eoferty szerlok gumtree pineska petsy olx ogłoszenia.interpress adin Quote
Wiewiórka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Wielkie dzięki dziewczyny, dziś jadę do schronu, tak się stęskniłam za Tosterkiem mam nadzieje że mnie pozna. Quote
Wiewiórka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Spotkałam się z tym pieszczochem kochanym:) był grzeczny bardzo. Cieszył się jak mnie zobaczył:) po spacerku siedzieliśmy na fotelu a jak trza było iść Toster za nic w świecie nie chciał zejść z fotela;) Kurcze potrzebny PILNIE dt albo ds dla Tostera bo Dianka jest uziemiona... a dziś nie wyszła i tak strasznie rozpaczała... Quote
Rybka_39 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 To co wyprowadzono jednego psa z boksu a drugiego nie? Nie ogarniam tego tak nie można! Było mówione przecież, albo 2 albo w ogóle. Quote
zapka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja też tego nie rozumiem, może ktoś inny powinien wziąć Diankę ten jeden raz. Żal mi jej, a ja będę w schronie dopiero w styczniu, bo wyjeżdżam :( Quote
__Lara Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Rybka_39 napisał(a):To co wyprowadzono jednego psa z boksu a drugiego nie? Nie ogarniam tego tak nie można! Było mówione przecież, albo 2 albo w ogóle. No właśnie.... może tu pomyślano, że matka nie rzuci się na syna po przyjściu ze spaceru, skoro są tak zżyci ze sobą. Dla mnie to bezsensu, Diana napewno się męczyła gdy Toster był na spacerze. Quote
Rybka_39 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Trzeba być konsekwentnym w działaniu, ostatnio ja nie brałam Tosta, bo nie miał kto Dianki wziąć. Ja mam jeszcze zdjęcia Tosterka na komputerze w wolnej chwili wrzucę. A DT na gwałt potrzebny, nie można zmarnować szansy dla Dianki. A ja mam pytanie Toster na prawdę ma 1 rok i 10 miesięcy? Bo tak wyczytałam na stronce, a mnie się wydawało, że ma mniej... Quote
Recommended Posts