Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toster to ok roczny pies w typie onka, był strasznie przywiązany do mamy. Teraz już się od niej trochę odizolował i ogólnie zrobił ogromne postępy. Szybko się uczy i pięknie wykonuje komendy, wogule nie ciągnie na smyczy i pięknie chodzi przy nodze. Toster uwielbia pieszczoty i głaskanie. Mieszka jak narazie w boxie razem z mamą (DIANA) szuka odpowiedzialnego i kochającego domku! Jest wykastrowany.
Jeśli ktoś ma jego zdjęcia (wiem że na którymś ze spacerków były robione) proszę o wklejenie ich tu.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze nigdzie nie dawałam, na razie siedzę przy obrabianiu fotek.
Alegratkę mogę zrobić, bo jeszcze mam jednego do ogłoszenia i Czarka- ale on na razie możę poczekać.
zapko a Ci państwo od Dianki nie chcieli by Tostera?

Posted

A miałam dziś Tostera wykonuje ładnie siad, waruj i daje łapkę, miał biegunkę, chętnie brał smakołyki.
Na poczatku piszczał za mamą, ale potem o niej zapominał, bez niej jest lękliwy, ale nie rzuca się na psy.
Jak w polu widzenia ma mamę to koniec szarpie do niej.

Posted

Proponowałam pani z Tychów Tostera, ale pani chce suczkę i to tylko Dianę. Powiedziała, że poczeka na nią.
Zrobiłam parę ogłoszeń Tostusia:
[FONT=&quot]gieldaogloszen.pl[/FONT]
[FONT=&quot]kupiepsa.pl
[/FONT] [FONT=&quot]cafeanimal.pl[/FONT]
[FONT=&quot]e-zwierzak.pl[/FONT]
[FONT=&quot]adopcjapsa.pl[/FONT]
przygarnijzwierzaka.pl

To Rybka zrób może w alegratce.
[FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

dzis wykonam pare telefonow bo jakis czas temu 3 znajomych chcialo pieski w typie onka. a to dobrzy ludzie i domki dla Tosterka byly by idealne. dopytam dzis czy to aktualne i czy nadal by chcieli i bede sie kontaktowala z Rybka

Posted

Spotkałam się z tym pieszczochem kochanym:) był grzeczny bardzo. Cieszył się jak mnie zobaczył:) po spacerku siedzieliśmy na fotelu a jak trza było iść Toster za nic w świecie nie chciał zejść z fotela;) Kurcze potrzebny PILNIE dt albo ds dla Tostera bo Dianka jest uziemiona... a dziś nie wyszła i tak strasznie rozpaczała...

Posted

Ja też tego nie rozumiem, może ktoś inny powinien wziąć Diankę ten jeden raz. Żal mi jej, a ja będę w schronie dopiero w styczniu, bo wyjeżdżam :(

Posted

Rybka_39 napisał(a):
To co wyprowadzono jednego psa z boksu a drugiego nie?
Nie ogarniam tego tak nie można!
Było mówione przecież, albo 2 albo w ogóle.

No właśnie.... może tu pomyślano, że matka nie rzuci się na syna po przyjściu ze spaceru, skoro są tak zżyci ze sobą. Dla mnie to bezsensu, Diana napewno się męczyła gdy Toster był na spacerze.

Posted

Trzeba być konsekwentnym w działaniu, ostatnio ja nie brałam Tosta, bo nie miał kto Dianki wziąć.
Ja mam jeszcze zdjęcia Tosterka na komputerze w wolnej chwili wrzucę.
A DT na gwałt potrzebny, nie można zmarnować szansy dla Dianki.
A ja mam pytanie Toster na prawdę ma 1 rok i 10 miesięcy?
Bo tak wyczytałam na stronce, a mnie się wydawało, że ma mniej...