akrim Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 czy Zorza ma jakis banerek? mam wolne miejsce w podpisie , bo Willy już znalazł dom... Quote
Szarotka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Narazie chyba nie w kazdym razie ja nie widzialam. Quote
gudzik Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja przypadku Zorzy nie rozumiem, wogóle nie rozumiem porzucania psów... Ehhh.... Ale ona jest wariatka, super kobita, dlaczego jeszcze ktoś jej nie wziął????? Brać, brać!!! Aż mnie naszło..... Zorza czeka na nowego pana, Co ją bedzie przytulał z rana, Co jej miskę pęłną da, Co pokocha na 102!!! Zorza cudna jest wariatka, Może być dla pana Tadka, Może być dla pani Eli, Byle tylko ją w końcu wzięli!!!!! Quote
anawa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='gudzik']Aż mnie naszło..... Zorza czeka na nowego pana, Co ją bedzie przytulał z rana, Co jej miskę pęłną da, Co pokocha na 102!!! Zorza cudna jest wariatka, Może być dla pana Tadka, Może być dla pani Eli, Byle tylko ją w końcu wzięli!!!!! No poezja.................. :loveu: Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Powinnismy miec na dogo kacik nowych talentow :):) Zorza spogladaj do morza :):) Quote
anawa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dogomaniacy-poeci powinni się "zrzeszyć" na specjalnym wątku. Wasz talent mógłby być wykorzystywany np. w ogłoszeniach :) Quote
__Lara Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='anawa']Dogomaniacy-poeci powinni się "zrzeszyć" na specjalnym wątku. Wasz talent mógłby być wykorzystywany np. w ogłoszeniach :)[/QUOTE] Jestem ZA! :D Quote
Szarotka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='anawa']Dogomaniacy-poeci powinni się "zrzeszyć" na specjalnym wątku. Wasz talent mógłby być wykorzystywany np. w ogłoszeniach :)[/QUOTE] [quote name='__Lara']Jestem ZA! :D[/QUOTE] Proponuje od razu powolac Zwiazki Zawodowe :):) Quote
anawa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Szarotka']Proponuje od razu powolac Zwiazki Zawodowe :):)[/QUOTE] A co, już chcecie strajkować? ;) Quote
Isadora7 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='anawa']Dogomaniacy-poeci powinni się "zrzeszyć" na specjalnym wątku. Wasz talent mógłby być wykorzystywany np. w ogłoszeniach :) Taki wątek już jest, tylko nie mogę go znaleźć. Zakładała Margo05. Quote
Isadora7 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='anawa']Dogomaniacy-poeci powinni się "zrzeszyć" na specjalnym wątku. Wasz talent mógłby być wykorzystywany np. w ogłoszeniach :) Taki wątek już jest, tylko nie mogę go znaleźć. Zakładała Margo05. Quote
anawa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Isadora7']Taki wątek już jest, tylko nie mogę go znaleźć. Zakładała Margo05. O kurczę, jak go znaleźć....................... Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='anawa']O kurczę, jak go znaleźć.......................[/QUOTE] Ja wogole nie wiem jak sie cokolwiek szuka na dogo ....... Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='anawa']O kurczę, jak go znaleźć.......................[/QUOTE] No właśnie, też mnie to interesuje. Quote
Isadora7 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='__Lara']No właśnie, też mnie to interesuje.[/QUOTE] Było tam pare fajnych tekstów, trzeba popróbować. Quote
Lidan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witam śliczną Zorzę w tym pięknym dniu. Jak się miewa sunia? Są jacyś chętni na nią :???: Quote
gudzik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No właśnie, pytał ktoś o Zorzę??? Jak sie ma u Jamora?? Quote
J_ulia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 O Zorze z tego co wiem pytano... ale na razie nic konkretnego.... Quote
J_ulia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 .................................. Quote
Lidan Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Śliczna Zorza ma fajnego przystojniaka do towarzystwa :-) Quote
Recommended Posts