Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszamy na bazarki z których ewentualny dochód przeznaczony będzie na spłatę długu u Jamora

[quote name='Isadora7']Serdecznie zapraszam na bazarek z którego ewentualny dochód będzie przeznaczony na spłatę zadłużenia za pobyt u Jamora.

http://www.dogomania.pl/threads/187824-Supermarket-ZORZA-brakuje-tylko-myd%C5%82a-szyd%C5%82a-i-powid%C5%82a.-Jest-i-buda.-Do-3-lipca

[quote name='Isadora7']Supermarket ZORZA brakuje tylko mydła, szydła i powidła. Jest i buda. Do 3 lipca

kliknij w banerek [FONT=Times New Roman][FONT=Impact][/FONT][/FONT]

[quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black]Kolejny bazarek na spłatę długu Zorzy zrobiony przez gametę - Zorza serdecznie dziękuje[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/188028-Magnesowe-zoo-na-Zorz%C4%99-do-3.07.-Ostatnie-sztuki-!!!?p=14926503#post14926503

• 2 weeks later...
Posted

Z mojego bazaru powinno wpłynąć na Zorzę 343zł czym niniejszym się chwalę z radością :) O końcowej kwocie przelewu dam tu znać za jakiś czas :)

Posted

gameta napisał(a):
Z mojego bazaru powinno wpłynąć na Zorzę 343zł czym niniejszym się chwalę z radością :) O końcowej kwocie przelewu dam tu znać za jakiś czas :)

Jak tylko będzie informacja o kwocie końcowej wrzucę do pierwszego postu.
Pozdrawiam :)

Posted

[FONT=Arial Black]Z mojego bazarku [/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Impact][FONT=Arial Black][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Impact][FONT=Arial Black]wpłyneło 518 zł i czekamy na osobisty odbiór i wpłate zł 50 za śliwowice.
Zamknie się wtedy bazarek kwotą [SIZE=5]568 zł
[/FONT][/FONT]
[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Gameto bardzo dziękuje w imieniu Zorzy za pomoc w spłacie długu.

Oto wyniiki magnesowego bazarku Gamety

[quote name='gameta'][...]

No dobra, oto końcowe rozliczenie:

Za magnesy pierwotnie z lastminutami wyszło:
275zł
Dołożone magnesy poza lastminut to:
68zł
Czyli łącznie: 343zł

Nadpłaty i pozostałości popocztowe to:
31,20zł (została wysyłka do Osiołka, jeśli coś mi zostanie z kwoty wysyłkowej to doleję później)

kwota końcowa z bazarku
374,20zł

[...]

Posted

ANETTTA napisał(a):
pomalutku pomalutki Zorzy dług maleje

Isadorko masz nowe bazarki ???

Mam już z grubsza przygotowane. Tylko czekałam na to jak to idzie. Musze zmienić poczte. Juz wyczaiłam inną blisko mnie, musze się nieco przeorganizować z wysyłkami. Doświadczenie uczy, to był mój pierwszy bazarek nie usługowy. Kończę foty i będę puszczać do końca tygodnia powinny dwa bazarki odpalić.

Posted

potwierdzam wpłaty na Zorzę w VI/10:
24.6. - 41,- Rudzia Bianca
25.6 - 50,- tomcug
28.6- 100,- SMYKU
28.6 - 60,- - agniecha

Zapłaciliśmy jamorowi i kolejną zaległa fakturę - 465,- za Zorzę.
Na poczet kolejnej faktury mamy 136 zł

Dziękujemy za pomoc.

Prezes Fundacji EMIR
Krystyna Sroczyńska

Nadal tez czekamy na odbiór i wpłatę 50 zł za śliwowicę (licytująca ma odebrać osobiście)

Lada chwila ruszą kolejne bazarki. Na które serdecznie zapraszamy. Linki będą podane oczywiscie na wątku. Jako pierwszy będzie bazarek bardzo na czasie - turystyczny: z plecakami, rewelacyjnymi latarkami i torbą termiczną do trzymania np napojów chłodzonych. I gadżety, niespodzianki dla najlepszych klientów :)

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Century Gothic]ZAJRZYJ ZNAJDZIESZ COŚ DLA SIEBIE
[/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/threads/190633-gt-gt-Bazar-jubilerski-srebro-bursztyny-granaty-na-d%C5%82ug-Zorzy-u-Jamora-lt-lt-lt-lt-do-21.08[/FONT][FONT=Century Gothic]

Hellooooo!!! Kobitki sensacyja, ależ się cieszę.....
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Huuuuuuraaaa usłyszałam że dzisiaj jest.....[/FONT]

[FONT=Century Gothic]i jeszcze na dodatek dają duuuużo.....
[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic]

TYLKO DZISIAJ DO GODZINY 24.00[SIZE=2] CZASU DOGO

[SIZE=5][SIZE=7]BIŻUTERIA APART
cena JUŻ = tylko 200 zł

plus koszty przesyłki wartościowej, bo to wartościowa rzecz.

Takie kompleciki 400 min w sklepie

[FONT=Lucida Sans Unicode][SIZE=7]ZAPRASZAMY
I PIĘKNE BIŻU ZADKŁADAMY

:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Isadora7']Prawdopodobnie będe jutro u Zorzy. Generalnie jest tak ze nadal nie nadaje sie do adopcji. Jest nieprzewidywalna.[/QUOTE]
czy ktoś z nią pracuje w schronisku ?

Posted

[quote name='ani@']czy ktoś z nią pracuje w schronisku ?[/QUOTE]

[quote name='Szarotka']To ona jest w schronisku ??[/QUOTE]

To wy czytacie wątek? Bo chyba nie. Proponuję przeczytać.

Posted

według tego co przeczytałam sunia jest od stycznia pod opieką Emira
najpierw siedziała w hotelu
a teraz siedzi w schronisku Emira w Żabiej Woli
jakoś nigdzie nie przeczytałam zeby prócz zbierania kasy na bazarkach ktoś pisał o tym jak pracuje się z sunią by nadawała sie do adopcji

Posted

Zorza od końca maja przebywa w przytulisku w Żabiej Woli. Wcześniej przez pół roku była jak wiecie u Jamora, gdzie próbowano Zorze socjalizować” jednak jak pisze sam, Jamor Zorza nie jest niestety miłym pieskiem, a jej napady agresji zdarzają się także nagle bez ostrzeżenia. Z Zorzą trzeba postępować ostrożnie, bo nie jest to piesek-przytulaczek, ale kawał baby z naprawdę ostrymi zębami, które miałam (nie)przyjemności widzieć z bliska… Z tego, co wiem Zorza nie jest pozostawiona sama sobie i na prawdę dokłada się starań, zgodnie z radami Jamora by jej pomóc wyjść na prostą, ale niestety jest to długi i wolno posuwający się proces… Ktoś zadało sobie sporo trudu żeby temu psu psychikę skrzywić ;(