gudzik Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zorza kochana mordko, myślimy o tobie cieplutko!!! Quote
Szarotka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Malutka napewno znajdziesz super domek :):) Quote
gudzik Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kto chce piękną podhalankę o pięknym imieniu??? Zorza czeka na domek!!! Quote
Lidan Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No właśnie...Ślicznotka czeka na śliczny domek :-) Quote
gudzik Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale tu cicho..... Są jakieś wieści od Zorzy? Jak sie ma u Jamora, czy są nowi zainteresowani tym białyn cudem? Quote
Lidan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Weekend się kończy a tu nadal cisza okropna :hmmmm: To ja chociaż podniosę wieczorową porą. Quote
gudzik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zorza do domku, mimo że u Jamora jest fajnie. Quote
Lidan Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ślicznotka :-) Nikt nie dzwoni i nie pyta o nią :niewiem: Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 O jej a taka ladna panienka. Moze ogloszenia napisac inaczej. Quote
belka123 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 pozdrowienia od Belki dla Zorzy oby domek sie szybko znalazl Quote
gudzik Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No właśnie, co z ogłoszeniami? Bo mi sie allegro Zorzy nie otwiera poprawnie - zdjecia sie nie wczytują..:( To może nowe allegro zrobić i jeszcze na inne portale ja też wrzucić??? Matko no ona jest naprawde piękna i tak jej szkoda że nie ma jeszcze rodzinki.... :( Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zorza powiedz jak tam z ogloszeniami ?? Quote
jamor Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Napisze bo istotne a juz prawie zapomniałem. W ostatnia niedziele na wybiegu lezałem sobie z lando na smiegu i go czesałem. Potem go zluzowałem i on jak zwykle sprint , trening. Przebiegając blisko zorzę zawołałem aby tez ja czesac. Oczywiscie podbiegła zadowolona ale jak przytrzymałem ją za obrozę, jej to sie nie spodobało, bo chciała biec z lando. Ja do niej : chwile ,slicznotko, fryzure trzeba zrobic- a ta do mnie z zębami, zaatakowała mnie za bark ( na szczescie zle trafiła i tylko kurtke kłami przebiła) . Ok, moze cos jej sie ubzdurało, ale najgorsze to , że wycofała sie na 5 m i ponownie do mnie ruszyła. przebiegający lando zderzył się z nią , a tej jakby łeb sie zresetował i poleciała sie bawic. po chwili podbiegła do mnie jakby nic sie nie stało i jak to u niej zwykle wariactwo do zabawy. To byłas kilkusekundowa agresja , ale wygladała tak jakby conajmniej diabła zobaczyła. Tak wiec nie jest do konca z nią bezpiecznie i to nalezy pamietac przy dobieraniu ds. jakikolwiek przymus fizyczny moze doprowadzic do powstania odruchu agresji. nie koniecznie , ale zawsze jest to ale. Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Hm. to troche problem. ..............bo wygladala na raczej lagodna. Quote
Lidan Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Pies przeszedł przez piekło i być może nigdy nie będzie już całkiem "normalny." Ja mam suczkę, która na 99% była bita w przeszłości i mimo, że jest u nas już ponad 3 lata wiem, że gdyby ktoś ją przypadkiem całkiem niewinnie i przyjaźnie poklepał może ugryźć. Nam daruje jeśli jest to pojedyncze klepnięcie ale w przypadku obcych nie mam pewności czy nie złapie za rękę bo to jest odruch. Tyle, że Gapunia w przeciwieństwie do Zorzy jest niewielkich rozmiarów i zęby tez ma mniejsze ;-) Nie wiem jak to się stało ale Zorza ma 2 ogłoszenia na alegratce i to obydwa moje :p ale.gratka ale.gratka Quote
Szarotka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mialam podhalana ze schroniska i tez od czasu do czasu capnal. No, ale byl u nas 14 lat i bardzo go kochalismy. Quote
jamor Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 u zorzy wszystko ok. tak sie zastanawiam , czy nie ogłosic oficjalnie zaręczyn. Zorza z Lando jak papuszki nierozłączki. Quote
Szarotka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I Jamor ja postuluje o znalezienie wspolnego domku dla tej pary :):) Quote
Recommended Posts