Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tak Zorza ma kolege do zabawy - Lando :):) Quote
ANETTTA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ...........................gdzie ten domek !! Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='ANETTTA']...........................gdzie ten domek !![/QUOTE] Krystalizuje sie :):) Quote
__Lara Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Szarotka']Krystalizuje sie :):)[/QUOTE] Serio???????? :) Quote
Szarotka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='__Lara']Serio???????? :)[/QUOTE] To jest taka metoda na przywolywanie domkow :):) Quote
__Lara Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Szarotka']To jest taka metoda na przywolywanie domkow :):)[/QUOTE] Achaaaaaaaaa :) Quote
anawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Szarotka czaruje............... Czarownica taka............:diabloti: Quote
Lidan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Myślałam, że jakaś sensowna oferta już była ;-) Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='anawa']Szarotka czaruje............... Czarownica taka............:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Lidan']Myślałam, że jakaś sensowna oferta już była ;-)[/QUOTE] Od czegos trzeba zaczac :):) Quote
Lidan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No to podniesiemy przed snem :-) ---------------------------------------- => srebro na pomoc Beni => Mix różności na stare kaukazy Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A jak Zorza stoi z ogloszeniami ?? ona ma takie piekne filmy z Lando :):) Powinni pojsc w parze :):) jeden normalnie a drugie jako extra :):) Quote
gudzik Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ma ogłoszenie od Emira: http://allegro.pl/show_item.php?item=886107286 wiec nie wiem czy powinnismy dawac jeszcze swoje?? Można by jej zrobic jakies kolejne ogłoszenie, z linkiem do filmików, jakieś aktualne fotki, nasze rymowanki ;) Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Z tego co wiem to nie zabardzo da sie wstawic dlugie ogloszenie. A gdzie dac to nasze ?? Mnie chodzilo o te wszystkie portale gdzie sie normalnie psy oglasza. Oczywiscie sa jeszcze jakies gazety gdzie tez podobno mozna. Quote
ANETTTA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ale można sunie ogłaszac na innych portalach wrzuce wam strony kto moze niech pomożę ... Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL (po akceptacji) Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa Animalia.pl :: Internetowy serwis o zwierzętach, sklep zoologiczny ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Ogłoszenia Najpewniej.pl - Karol-piekny bernardyn szuka domu! - Bernardyny Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenia zwierzęta Rzeszów Podkarpackie - Petsy Szybkie darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam pl Pchli Targ - Ogłoszenia drobne Ogłoszenia drobne Rzeszów Podkarpackie Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń drobnych Rzeszów - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa (po akceptacji) Quote
Lidan Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wpadłam zobaczyć czy jakiegoś domku na horyzoncie nie widać a tu takie pustki :crazyeye: Nikt ślicznotki nie odwiedził przez całą niedzielę :mad: Quote
gudzik Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ludziska, Zorza jest najfajniejsza sunia pod słońcem!!! Co tu taka cisza!!!! Zorza chce do domu!!!!! Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zorze powiedz co tam u ciebie slychac ???? Quote
anawa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Szarotka']Zorze powiedz co tam u ciebie slychac ????[/QUOTE] Przecież ona nie umie mówić..................... Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='anawa']Przecież ona nie umie mówić.....................[/QUOTE] Naprawde ?? Quote
anawa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Szarotka']Naprawde ??[/QUOTE] A próbowałaś już z nią kiedyś rozmawiać? Milczy, jak skała............... Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To nie prawda, ja sie z Zorza porozumiewuje telepatycznie :):) Mowi, ze kocha Lando :):) Quote
Recommended Posts