Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 To swietnie. Mysle, ze koty tez by byly ok. :):) Moja lubi wlasne koty:):) chce sie z nimi bawic. Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Sorry Zorza, ale kolega potrzebuje pomocy:( Podobno sa staszne mrozy, a Hero nadal w schronie. Potrzebujemy deklaracji, zeby go wyciagnac. Uratowal kolege a sam w schronie zostal http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel Quote
BajkaB Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIA ORAZ W CIĄGU LUTEGO - WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma, wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia (najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZADBALI O SWOJE PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT, DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! Quote
Lidan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nadal brak chętnych na śliczną podhalankę ? No to chociaż podniesiemy nocną porą :-) Quote
jamor Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 wczoraj tez próbowałem zrobic jej filmik. niestety, ale to tego uzywam aparatu foto. canona g5 ktory mi po chwila na mrozie robi się sztywny. Zorza zresztą wczoraj nie była uśmiechnięta, to widac na zdjeciach ( zdziebko za ciepłe kolory ustawiłem, bo żółta) Niby podhalanka a mrozu nie lubi. Quote
J_ulia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 ................................... To mi się strasznie podoba... Zorza udaje bałwanka... Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Witaj Zorza :):) Usmiechnij sie jutro bedzie lepiej :):) Quote
jamor Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Dzis juz była usmiechnięta. [video=youtube;kx1vHVxX5Fg]http://www.youtube.com/watch?v=kx1vHVxX5Fg[/video] Quote
J_ulia Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Film BOSKI:):):):) Zorza przy pierwszym spotkaniu , a Zorza dziś... Mam wrażenie ,że oglądam zupełnie innego psa... Sunia jest cudna :) Dziękuje Quote
sonikowa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No, widać, że ma poważny problem z agresją ;-) Jamor, coś wspaniałego!! Quote
gudzik Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ona jest taka wariatka że od samego patrzenia chce się ją wziąść do siebie:) Super psina!! Quote
anawa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 gudzik napisał(a):ona jest taka wariatka że od samego patrzenia chce się ją wziąść do siebie:) super psina!! to brać !!!!!!! Quote
gudzik Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 anawa napisał(a):to brać !!!!!!! Z chęcia, tylko przy jednym już "białasie" w mieszkaniu, boję się że moi sąsiedzi już wogóle przestaliby sie do mnie odzywać:)) Quote
anawa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 gudzik napisał(a):Z chęcia, tylko przy jednym już "białasie" w mieszkaniu, boję się że moi sąsiedzi już wogóle przestaliby sie do mnie odzywać:)) Lepiej pogadać z psami, niż z sąsiadami ;) Quote
gudzik Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 anawa napisał(a):Lepiej pogadać z psami, niż z sąsiadami ;) Zgadzam się w 100%, ale jak wytłumaczyć ludzikom ze co dwa psy to nie jeden:lol: Zorza to wariatka nieprzęciętna (w dobrym znaczeniu), z moim "białasem" to by się pewnie pięknie razem "zaopiekowali" mieszkaniem jak pańcia w pracy...:lol: Quote
Szarotka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 jamor napisał(a):Dzis juz była usmiechnięta. [video=youtube;kx1vHVxX5Fg]http://www.youtube.com/watch?v=kx1vHVxX5Fg[/video] No prosze kto chce psa zimolubnego :):) Pogoda jak znalalz na takiego psa :):) Quote
anawa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja nie rozumiem, jak TAKIE psy, jak Zorza, mogą być bezdomne...... Świat się chyba zawalił....... :shake: Quote
Lidan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Niesamowite :-) Teraz tylko dobry domek by się przydał ;-) Quote
Recommended Posts