J_ulia Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 BajeczkoB czekam na jakieś nowe wieści o Zorzy!!! Puki wklejam troszkę nowych zdjęć ze strony Jamora :):) Quote
J_ulia Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Buzi buzi... Po prostu szczęśliwy pies.................. :):):) Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 _Goldenek2 napisał(a):czy są jakieś nowe wieści? Raczej ich nie widze ?????????????????? Quote
J_ulia Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Sunia ma allegro na razie ... ma zamówione ogłoszenia .... które się robią.... Jeśli chodzi o info na jej temat to ma je Bajka B - ja tez czekam i nie mogę się doczekać... Wiem tylko ,że byli chętni bo sunia przyciąga wzrok , ale puki co nic konkretnego i sensownego.... niestety Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Widzialam sunie w hotelu u Jamora na watku. Wyglada super. To podhalanaka i ma tez cechy charakteru rasy. Czyli w kasze sobie dmuchac nie da :):) Quote
ANETTTA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 zrobiłam suni allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=886107286 moze ktos pomoże w zrobieniu innych ogłoszeń ?? Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='ANETTTA']zrobiłam suni allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=886107286 moze ktos pomoże w zrobieniu innych ogłoszeń ?? To swietnie :):) Quote
Lidan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ANETTTA, Chyba w tekście allegro zakradł się błąd: Wszyscy, którzy chcieliby pomóc w utrzymaniu suni mogą wpłacać pieniądze na konto podane poniżej z dopiskiem "dla SZARUSI ". Spróbuję wrzucić troszkę przerobiony tekst z allegro na kilka stron z ogłoszeniami. Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 O jak dobrze, ze sie cioteczki sunia interesuja :):) Quote
Lidan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dawno nie wystawiałam ogłoszeń więc idzie mi to pomału. Zdążyłam tylko kilka wkleić: ALEGRATKA @OFERTY animalia KUPSPRZEDAJ.PL pineska-pewnie przyjdzie link aktywacyjny :hmmmm: adopcje.org - jeszcze nie zaakceptowane PrzygarnijZwierzaka.pl-czeka na akceptację kokosy Może jutro coś dorobię. I jeszcze kilka: petworld i.bazar neon ogłoszenia e-gratka Pajęczyna hiper ogłoszenia ale okazja nasi pupile petsy Quote
li1 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Namiary o Zorzy sa na jamora? Powinny byc telefony z checia zaadoptowania suczki, bo jest mloda, ladna i okazalo sie, ze ma dobry charakter. Quote
Szarotka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jak sunia jest do dzieci i kotow ?? takie jest pytanie na naszym forum. Quote
li1 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jamor nie ma kota, wiec wszyscy wiemy, ze nie sprawdzi reakcji. Dzisiaj napisalam na forum, ze Zorza kocha jamora i jego dzieci ( 10-latka i nastolatka). Wnukow jamor nie ma, wiec tez nie moze sprawdzic, jak Zorza reaguje na noworodki. Suczka jest w pelni adopcyjna dla normalnego czlowieka. Quote
Recommended Posts