Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale Zosia jest wlasnie schowana- i potem jak bedzie w hoteliku to tez bedzie ukryta- iu na pewno nie oddamy jej temy facetowi- w to akurat nie uwirze, ze cioteczki by mu ja oddaly!!!W razie czego powioemy ze uciekla albo jakis inny kit wcisniemy- przeciez ten facet nie wie gdzie ona jest...gorzej, ze ma nastepnego psa...i moze to nie bedzie jedyny..on musi miec zakaz..ale czy to mozliwe???
Skupmy sie wiec na dekl;aracjach, bo to musimy miec pewne:)JAk pojedzie do hoteliku to tyle bedzike ja "wlasciciel" widzial...niech zapom ni....

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DEKLARACJE stałe (potrzebujemy miniumum 300)

40 - lika1771
5 - Polubek
20 - anciaahk
3 - Javena
10 - Anja2201
30 - Monika z Katowic
7,50 - Waldi481
20 - Basia1968
9 -Izzie 1983
1 - Rudzia_Bianca
5 - Gonia66

czyli: 140,50

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
50 ZŁ Prusak

Posted

[quote name='Bjuta']DEKLARACJE stałe (potrzebujemy miniumum 300)

40 - lika1771
5 - Polubek
20 - anciaahk
3 - Javena
10 - Anja2201
30 - Monika z Katowic
7,50 - Waldi481
20 - Basia1968
9 -Izzie 1983
1 - Rudzia_Bianca
5 - Gonia66

czyli: 140,50

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
50 ZŁ Prusak

......................

Posted

Gonia66, niestety wg tej ułomnej ustawy, nie ma dożywotniego zakazu posiadania zwierząt dla oprawców:angryy:. Tak,że każdy bandzior , nawet taki , ktory dostaje jakis tam wyrok za szczególne okrucieństwo/ a najczęściej jest to grzywna jakaś śmieszna/ , może potem spokojnie brać następne zwierzaki, nad którymi będzie się dalej znęcał. To nasze prawo jest chore:diabloti:.

Czyli nie dość, że musimy ratować psy przed zwrodnialcami, to jeszcze potem przed konsekwecjami chorego prawa, to jest jakas paranoja !:mad:

Posted

Erka niestety ma rację .
Rzeczywiście najlepiej by było żeby nad Zośką opiekę objęła jakaś fundacja, TOZ bo sądy mają dziwne pomysły niestety :(
I prawnik by się jakiś przydał do pomocy na pewno , żeby podoradzał.

Posted

Kochani poprawcie to moje 3 zł na 5 ,bo jakos tak smiesznie wygląda miedzy innymi cyframi.:lol::lol: Naprawde chciałabym więcej,ale ja nie pracuje i kasy nie mam, a co mam od mojego ...... i to jeszcze ukrecone takie.:evil_lol:

Posted

Dołożę 20 zł miesięcznie. Mam nadzieję, że uda się zebrać potrzebną kwotę.
Czy ktoś z Was umie zrobić banerek? Myślę, że w ten sposób udałoby się ściągnąć więcej osób na wątek.
Trzeba też porozsyłać link. Nie możemy zostawić suni na pastwę losu :(

Posted

Ale jesteście Kochani!!! :loveu:

DEKLARACJE stałe (potrzebujemy miniumum 300)

40 - lika1771
5 - Polubek
20 - anciaahk
5 - Javena
10 - Anja2201
30 - Monika z Katowic
7,50 - Waldi481
20 - Basia1968
9 -Izzie 1983
1 - Rudzia_Bianca
5 - Gonia66
20 - Agnieszka 24
7,50 - Bjuta

czyli: 180

DEKLARACJE JEDNORAZOWE
50 ZŁ Prusak

Posted

Dawać ludzie, teraz to już tylko 20 zł za 1 miesiąc brakuje, go, go, go jakby rzekł przystojny Kazimierz Marcinkiewicz yes, yes, yes

Posted

[FONT=Arial Unicode MS]Zosia została odebrana na prośbę kieleckich dogomaniaczek przez ŚTOZ „Zwierzak” i oficjalnie jest pod opieką stowarzyszenia. Niestety jest to stowarzyszenie nowopowstałe. Nie ma żadnego przytuliska, ani wpływów z opp, tylko zwierząt w potrzebie nie brakuje. [/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS][/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]Wpłat dla Zosi można dokonywać na konto:[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]68 1240 1372 1111 0010 2812 7861[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]ul. Św. Leonarda 1/4[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]25-311 Kielce[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]z dopiskiem „Dla Zosi”[/FONT]

Posted

[quote name='ewab'][FONT=Arial Unicode MS]Zosia została odebrana na prośbę kieleckich dogomaniaczek przez ŚTOZ „Zwierzak” i oficjalnie jest pod opieką stowarzyszenia. Niestety jest to stowarzyszenie nowopowstałe. Nie ma żadnego przytuliska, ani wpływów z opp, tylko zwierząt w potrzebie nie brakuje. [/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]Wpłat dla Zosi można dokonywać na konto:[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”[/FONT]
[FONT=Arial Unicode MS]z dopiskiem „Dla Zosi”[/FONT]

To moja deklaracja poszła na konto j/w

Posted

O luuuudzie!!!!!!!!!!!!!!!!CO za syf!!!!!!!!normalnie az mi sie niedobrze zrobilo jak zobaczylam te zdjecia?/tam nikt nie mieszka tylko Zosia była sama???Matko..??W jakim celu??:(..najbardziej przerażaja mnie slady lapek na ścianie:(:(TAk strasznie duzo śladow..wyobraźnia mi podpowiada takie straszne sceny:(:(
DZiewczyny a mozecie napisac czy nie- na jakiej podstawie ci sasiedzi twierdzili ze Zozia byla ..(nie moze mo to slowo nawet przejsc przez gardlo:(:().....???Skad oni takie rzeczy mogli wiedzieć????CZy to jest tajemnica...??:(..tak strasznie mi zal Zosi:(:(tak strasznie żal:(:(Dobrze,, ze choc żwięta ma zapewnione bezpieczne...przy boku Bjutki:):) A potem tez wuierze ze uda sie blyskawicznie znaleźć deklaracje:)

Posted

Ja mam nadzieję, że to nie są ślady łapek na ścianie, tylko grzyb. :roll:
Myślę, że żaden sąd nie odda tam Zosi.

Zbierajmy deklaracje, wtedy odetchnę z ulgą.

DEKLARACJE stałe (potrzebujemy 300 na hotelik)

40 - lika1771
5 - Polubek
20 - anciaahk
5 - Javena
10 - Anja2201
30 - Monika z Katowic
7,50 - Waldi481
20 - Basia1968
9 -Izzie 1983
1 - Rudzia_Bianca
5 - Gonia66
20 - Agnieszka 24
7,50 - Bjuta

DEKLARACJE JEDNORAZOWE (na weta)
50 - Prusak
50 - E-S
30 - Ulka18
50 - Jaaga

Księgowość Zosi prowadzi:

[FONT=Arial Unicode MS]z dopiskiem NICK + „Dla Zosi”[/FONT]

Posted

Wplace dzisiaj na Zosienke ile bede mogla, jednorazowo na pewno ze 30 zl.
Normalnie slabo mi sie zrobilo, jak przeczytalam ten watek, i te zdjecia (slady lapek na scianie w jednym miejscu) KOSZMAR. Biedna Zosienka :-(

Posted

Wydałam do nowego domu jedną z suczek. "Wyżebrałam" :evil_lol: zwrot kosztów szczepienia, żeby było na następnego. Dostałam 50 zł i zaraz wpłacę te pieniądze na Zosię.