Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest miła i kontaktowa. Zosia (jakoś inne imię na razie nie przychodzi mi do głowy...) pachnie panem zoofilem, albo po prostu meliną. Jak się o nią zadba, będzie chyba adoptowalna.

Bonsai88 i jej TZ (nie mówiąc o psie) poświęcili kawał wieczoru, żeby przewieźć Zofię te ostatnie 5 km... Bardzo Wam dziękuję!

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani
SZUKAMY TYMCZASU
SZUKAMY DOMOWEGO HOTELU
PILNIE SZUKAMY DEKLARACJI NA UTRZYMANIE SUNI w HOTELIKU.

U mnie może mieszkać tylko tydzień :-(
Potem wyjeżdżam, a nie mogę moim Staruszkom zostawić na głowie dwóch psów.

Posted

andzia69 napisał(a):
śliczna sunieczka:) i jakaś taka...wesoła? to chyba ze szczęścia, ze jest daleeeeeko od tego jełopa:)

Jest wesoła, ale jak się ją głaszcze i jest blisko pupy, to sunia jakby trochę tężeje. Poza tym nie lubi jeździć windą. Domaga się cały czas uwagi.

Guest Elżbieta481
Posted

Lekarz ją badał?Pytam,bo swego czasu była sprawa podobna do tej i pamietam jaki nacisk był na to,żeby była dokumentacja medyczna.
Jeżeli dochodziło do tego to może mieć obrażenia wewnętrzne...:-(
Elżbieta

Posted

Zosinka fajna jest - na sam koniec podgryzała mi palce zachęcając do delikatnej zabawy :)... Jest też dość fajna do innych psiakow i nie zauważyłam u niej specjalnego lęku do mężczyzn - mojego najwytrwalszego taksówkarza w Gliwicach [zwanego TZem ;)] się nie bała... Do innych psiaków też miła, próbowała delikatnie zaczepiać moją sukę [szkoda tylko, że z niej taka wredna potwora jest i nie mogłam pozwolić dziewczynom na większy kontakt]...

Miałam też wrażenie, że Zosia miała jakieś wymiociny [przynajmniej tak to wyglądało w samochodzie] na grzbiecie, może dlatego tak brzydko pachnie.... bez kąpieli się pewnie nie obejdzie

Posted

a przepraszam czy ten / nie wiem jak to ścierwo nazwać/ zostanie pociągnięty sdo odpowiedzialności? czy jakies media zostały powiadomione? Niech ten śmieć nie ma tam życia, niech go napiętnują wszyscy, niech rodzina, jesli takową posiada nosi to piętno , jak nie umiała sobie ze smieciem poradzić.

Posted

Zosia/Misia, całą noc łaziła po mieszkaniu, domagając się uwagi. W końcu nad ranem zasnęła, wcześniej zrobiwszy kupę przed łóżkiem mojej mamy. Mama bosą stopą... Eh...
No nic. Siku też gdzieś musiała zostawić w mieszkaniu, bo rano na śniegu wycisnęła jakieś marne kropelki. Moja Heksa się zestresowała. Największy kłopot z tym, że one obie do windy nie wchodzą. VI pięter w obie strony dobrze mi, co prawda zrobi na urodę, ale moim Staruszkom, nie... Dobrze, że z pracy mam blisko, to będę w środku dnia przychodzić ją odsączyć na śnieżku.
Miła jest. I przerażająco uległa. Nic tylko by lizała po rękach.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Suczka na żywo jest ładniejsza niż na zdjęciach :)

Wyrwę się z pracy i zrobię jej porządną sesję zdjęciową, Jaago poczekaj do 15-tej.

Posted

Ta kara powinna być wymierzona bardzo realnie anie tylko w wyobraźni ale niestety nasze sądy olewają przemoc i gwałt dokonaną na zwierzętach gdyby choć kilka pokazowych wyroków ale gdzie tam mała szkodliwość społeczna........ jeśli już nawet będzie jakiś wyrok to z pewnościa w zawieszeniu a on dalej będzie robił swoje

Posted

No i wlasnie tu jest najwiekszy problem - z tymi karami. Tak jak piszesz, jednego dziada z drugim ukarac dotkliwie, to moze ktorys kolejny idiota by sie choc troche zastanowil, choc nie posadzalabym takich typow o wnikliwe refleksje nad zyciem...