Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że Zosi się udało. (Imię zmienią, nie podobają się takie odludzkie - nie tłumaczyłam im, że to taki czarny żart Zosia od Zoofila - o panu Z. zresztą w ogóle nie wspomniałam, bo myślę, że Zośkę jednak takie doświadczenie nie spotkało. Chcę w to mocno wierzyć! Powiedziałam im tylko, że była odebrana z meliny.)

Posted

Ja uważam, że jeśli przyjechali wszyscy, to nie brak wyobraźni, tylko entuzjazm i ciekawośc i przejęcie i emocje!
Cieszę się strasznie i trzymam kciuki za jutro, żeby wszystko się udało żeby Zosieńka zniosła dzielnie zabieg i wszystko się szybciutko pogoiło!
A potem do domku, niech zmyka!

Posted

Tak, tak, wszystko musi się dobrze skończyć. Zosia powodzenia jutro i nie tylko.

A teraz księgowość. Dziękujemy za wpłaty od:
Awit 10 zł:loveu:
anciaahk 20 zł:loveu:
izzie1983 9 zł:loveu:

Posted

Zosia zniosła sterylkę bardzo dobrze. Wet mówi, że na pewno była po pierwszej cieczce i na pewno nigdy nie rodziła. W środku wszystko ładne, młode i zdrowe. Zosia już w hoteliku dochodzi do siebie pod czułą opieką naszych pań.

Posted

Na Zośce wszystko goi się jak na psie. Jeszcze ją psikają sreberkiem, ale Zocha już chodzi bez abażurku, bo wogóle się nie wylizuje! (Mądra dziewczyna!). Rodzina adopcyjna wydzwania z pytaniami jak się miewa i zmusili nasze drogie panie, by zamówiły weta już na dzisiaj, żeby się wypowiedział czy mogą Zochę wziąć już jutro... Wet będzie wieczorem.
Sterylka kosztowała 230 zł - faktura (też hotelikowa) już poszła do fundacji.