divia_gg Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Czyzby rzeczywiscie raz a porzadnie? Wynika, ze tak. Ale dopoki nie bedzie "klepniete" to jeszcze kciukam;) Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Kciukam też. Ale się wzruszyłam... Zosieńko...należy Ci się! Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Bjuta napisał(a):Ludzie super! Ekolodzy, dużo chodzą, pani ma zamiar rozpieścić Zośkę na maksa (trochę się boję co będzie, jak się pojawi niemowlę, czy Zośka zejdzie chętnie na drugi plan. Prosiłam, żeby jakieś tam reguły życia psu jednak wpoili - żeby chociaż jej nie karmili przy jedzeniu, ale coś mi się wydaje, że Zosia tam będzie mogła robić co jej się żywnie podoba.) Bardzo im odpowiada pomysł, żeby Zośkę wysterylizować w hoteliku. Więc - plan jest taki - oni w niedzielę pojadą "przedstawić się Zosi" - mam nadzieję, że paniom uda się umówić sterylkę na poniedziałek (jeszcze się nie dodzwoniłam do hoteliku) no i pojadą drugi raz po Zochę za jakieś 10 dni. Wydaje mi się, że to jest dobry pomysł. Zocha ma w końcu trochę kasy na koncie. Przejdzie sterylkę w miejscu w którym się czuje bezpiecznie. My się nie będziemy denerwowały, że hormony w niej zagrają i pójdzie w długą... Co myślicie? To są młodzi ludzie, ale oboje mieli psy (w domach rodzinnych) w tym jednego ze schroniska. Jeżdżą regularnie do znajomego gospodarza na wsi, żeby wyprowadzać jego psa - bo gospodarz uważa, że spacer to jakieś fanaberie. No tacy ludzie się Zosi trafili! Dom-marzenie... Quote
zerduszko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wszystko fajnie, tylko ten czas oczekiwania za długi ;) Kciuki nam poodpadają. Quote
agnieszka24 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Zapraszam na bazarek szczeniakowy !!! :) :) http://www.dogomania.pl/threads/180129-NOWE-FOTKI-Chcesz-chrzeA-niaka-Wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-15-marca Zajrzyjcie chociaż i podrzućcie czasem. Quote
Awit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ooooo Zosieńko:-) Ale może nie będą mieli tak szybko dziecka...... Trzymam kciuki by wszystko się udalo Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jak tam przyszłam, to Zośka już była ustawiona na pulpicie laptopa... Dziewczyna ma jazdę na coś do przytulania i noszenia na rękach - więc dzieciak będzie na pewno. Spróbuję ich przekonać, żeby jednak na wszystko Zośce nie pozwalali, bo będzie jej potem łyso jak się mieszkaniu zjawi wrzeszczące, łyse ludziątko. Quote
lika1771 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Zosienko nalezy Ci sie taki domek i bede bardzo mocno trzymała kciuku:lol: Quote
Awit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Niech nosi i tuli Zosię. Jak dostanie obsesji na jej punkcie to dziecko nie zagrozi uczuciom do Zosieńki. Quote
erka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Trzymam kciuki za spotkanie, oby się nawzajem polublili:). Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziewczyny z hoteliku to samo mówią... Zaraz sprawdzą u weta czy poniedziałkowa sterylka wchodzi w grę. Quote
andzia69 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='ewab']Sprawdziłam wpłaty począwszy od listopada ub. r. Od Malibo57 są dwie wpłaty dla Zosi - po 40 zł z 1.II i 1.III (czyli dzisiejsza - dziękujemy:loveu:). Trzecia z 13.I dotyczy Mozarta. Malibo57 bardzo proszę sprawdź dyspozycje i podaj daty przelewów. Być może trzeba będzie reklamować w którymś banku. Malibo - sprawdziłam cały grudzień tu na wątku i nie widziałam przelewów od Ciebie na grudzień, tylko były deklaracje...sprawdź proszę czy aby na pewno chodziło o wpłaty na Zosię - moze na innego psiaka wpłaciłaś na konto ŚTOZu :oops: albo ja ślepa jestem:oops::oops: pierwszą wpłatę od ciebie znalazłam z dn. 3.02[quote name='ewab'] dziękujemy za wpłaty: Mercy - 15 zł:loveu: Malibo57 - 40 zł:loveu: Bjuta - 12,50 zł:loveu: gonia66 - 5 zł:loveu: Za hotelik 300 zł Stan kasy na 3 II wynosi 812 zł Quote
andzia69 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 super, ze taki zajefajny domek się dla Zosieńki szykuje!:) Quote
carolinascotties Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 dopiero tu trafilam - mam jedno pyatnie - czy wiadomo, co z druga sunia tego zwyrodnialca? Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Żaden pies nie został w melinie - ale czy doszło tam do zoofilii nie wiemy, Zosi nie da się zapytać. W każdym razie warunków to tam na pewno nie było dla psa - co zresztą widać na fotkach! Ale to już daleka przeszłość! Quote
Jasza Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Trzymam kciuki za pierwsze spotkanie.. Ale coś czuję, że będzie bardzo, bardzo dobrze! Quote
ewab Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 carolinascotties napisał(a):dopiero tu trafilam - mam jedno pyatnie - czy wiadomo, co z druga sunia tego zwyrodnialca? W chwili interwencji Zosia była jedynym psem. Od czasu do czasu chodzimy w tamten rejon. W budynku nie ma nikogo, psów też nie słychać, sąsiedzi nie zauważyli nowego zwierzaka. Aż mi się wierzyć nie chce w szczęście Zośki. Poczekam, aż się spełni:) Quote
polubek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 jasny gwint na śmierć zapomniałam o Zosieńce w natłoku tych wszystkich wątków. wyślijcie jeszcze raz nr konta i jakby do 15 każdego miesiąca nie było wpłaty to dajcie info na pw proszę. nie zawsze jestem w stanie zajrzeć na wszystki wątki które mam. Quote
Bjuta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nr konta na pierwszej. Płacimy jeszcze za marzec - i mocno trzymamy kciuki, żeby był to ostatni miesiąc Zośki w hotelu! Quote
Awit Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Trzymamy!!! Będziemy się cieszyć jak pójdzie do domeczku!! Quote
izzie1983 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Wpłaciłam pieniądze za marzec. Mam nadzieję, że to będzie ostatni miesiąc Zosieńki w hoteliku. Quote
Bjuta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Jasza']A kiedy to pierwsze spotkanie?[/QUOTE] Było dzisiaj. Dzwoniłam do hoteliku - pani Małgosia mówiła, że zjawili się w 6 osób w tym 2 dzieci i Zosia się trochę przestraszyła zmasowanego ataku. Jak normalnie korzysta z każdego odwiedzającego - bo im więcej miziania tym lepiej, teraz wycofała się do kąta. Ale ponoć b. im się podobała. Sterylka we wtorek o 13. Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 6 osób to trochę dużo-brak wyobrażni?czy nadmiar entuzjazmu? E/W Quote
Recommended Posts