Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewab - poproś jakiegoś moda (ja zawsze molestuję w tej sprawie Piankę), żeby przydzieli Ci drugi post w wątku na rozliczenia - wtedy będziesz tam mogła edytować - to będzie wygodniejsze niż proszenie Justyny o przeklejanie.

I wielkie dzięki!!! Musiało Ci to zająć sporo czasu - ale tak jest na pewno czytelniej!

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja chętnie oddam 1. post

E to jest chyba za dużo zamieszania - jak będzie drugi post rozliczeniowy - to chyba będzie wygodniej i czytelniej - w pierwszym wszystkie istotne informacje a w drugim kasa.

Posted

Matko, Justynko - teraz przeczytałam swój pierwszy post na tej stronie i zrozumiałam, że to można odczytać jako jakąś "pretensję" do Ciebie! Mam nadzieję, że tego tak nie odebrałaś? :oops: Jeśli tak, to BARDZO Cię przepraszam - intencja był tylko "logistyczna".

Posted

Bjuta napisał(a):
E to jest chyba za dużo zamieszania - jak będzie drugi post rozliczeniowy - to chyba będzie wygodniej i czytelniej - w pierwszym wszystkie istotne informacje a w drugim kasa.

Jeszcze nawet tego nie przeczytałam :)

Mnie chodzi o to,że jeśli EwieB byłoby łatwiej umieszczać w 1. poście,to oddam wątek,dla mnie to nie problem...

Posted

andzia69 napisał(a):
czy ktoś zrobił ogłoszenia dla suni? do końca lutego nie tak daleko - moze jakiś chętny domek się odezwie?

Jest połowa miesiąca.. to co Ewab,możemy startować? Na kogo namiary?

Posted

Sluchajcie jesli moge taka organizacyjna uwage...Moze ten tekst, taki gotowy do oglaszania wstawic do pierwszego postu. Wiem z doswiadczenia ze to ulatwia oglaszajacym, bo czasem ktos by pomogl i gdzies psica wrzucil, ale nie chce sie przekopywac przez watek. Gotowy tekst z namiarami i wszelkimi informacjami plus wskazanie gdzie sa zdjecia...
Taka mala sugestia;)

Posted

divia_gg napisał(a):
Sluchajcie jesli moge taka organizacyjna uwage...Moze ten tekst, taki gotowy do oglaszania wstawic do pierwszego postu. Wiem z doswiadczenia ze to ulatwia oglaszajacym, bo czasem ktos by pomogl i gdzies psica wrzucil, ale nie chce sie przekopywac przez watek. Gotowy tekst z namiarami i wszelkimi informacjami plus wskazanie gdzie sa zdjecia...
Taka mala sugestia;)

Oczywiście masz rację - Justynko - prosimy! Tekst jest na 70 stronie.