Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulga.
Bjuta dasz radę zrobić suni zdjęcia? Dobrze byłoby je zamieścić na początku. To może być pies z dogomanii, wyadoptowany temu facetowi. Może ktoś ją rozpozna.

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga napisał(a):
Ulga.
Bjuta dasz radę zrobić suni zdjęcia? Dobrze byłoby je zamieścić na początku. To może być pies z dogomanii, wyadoptowany temu facetowi. Może ktoś ją rozpozna.

Jak będzie się bardzo bała lampy błyskowej, to dopiero jutro, przy świetle.

Jaago, a ona potrafi chodzić na smyczy?

Posted

To nie jest człowiek to potwór pozbawiony wszelkich uczuć. Ja jak bym dorwała to bym normalnie już nie będę lepiej pisać:mad:Sunia przeżyć musiała piekło na szczęście że jest po wszystkim. Co ona musiała czuć biedna mała.

Posted

Bjuta, Bonsai_88, bardzo Wam dziękujemy za pomoc!!!:buzi::iloveyou:

Jaaga , nie sądzę,żeby ten typ brał psiaka spoza Kielc, a od nas z pewnościa nie dostał.

Ale zdobycie psa , to u nas nie problem, mógł iśc do schronu, tam każdy psa dostanie bez zbędnych pytań, może wziął od kogos z ogłoszenia. Ludzie wydają psa i są zadowoleni,że wydadzą , nawet ich nie obchodzi do kogo, a może po prostu komus zwinął, bo puszczanie psa samego, to też u nas bardzo częste.
Kiedyś kobiecie z mojego bloku, chyba 90 letniej, niesprawnej psychicznie ktoś dał szczeniaka :mad:. Musiał być w podobnym stanie umysłu:angryy:.
Ja od tej kobiety wyciągnęłąm wcześniej prześliczną sunię, której znalazłam świetny dom. Prosiłam też sąsiadki, żeby wydostały szczeniorka, ale ona nikogo nie wpuszczała, a potem dowiedziłam się,że opiekunka oddała maluszka do schronu:mad:.

Tak, że każdy u nas może mieć psa, czy jest chory psychicznie, czy jest zboczeńcem, czy bandytą , który rozwala szczeniaka o ścianę .:angryy:

Posted

Skoro już miał sprawę i została umorzona to co można powiedzieć o sędzi. Ta ich mała szkodliwość społeczna czynu, jak sie stale zasłaniaja to dowód na wielka szkodliwośc społeczna takich sędziów i chyba każda z nas jako płatniczka podatków ( z których tacy sędziowie sa opłacani i to niezle ), ma tego dość. Robimy sie coraz bardziej obrzydliwym krajem. Dzięki sędziom.

Guest Elżbieta481
Posted

To jest święta prawda.Najlepszym przykładem jest wyrok w sprawie Czarnego.
Nie podaję linku,bo zgodnie z nowym regulaminem nie wolno .
Elżbieta

Posted

waldi481 napisał(a):
To jest święta prawda.Najlepszym przykładem jest wyrok w sprawie Czarnego.
Nie podaję linku,bo zgodnie z nowym regulaminem nie wolno .
Elżbieta

Nie Elu...najlepszym przykładem działania sądu jest smalec z psów - wolno je zabijać, bo nigdzie nie zabroniono spożywać psów!

Guest Elżbieta481
Posted

Andzia69-nie mam ochoty wdawać się w sprzeczki z Tobą,a więc pozwolisz,że pozostanę przy swoim zdaniu?
Elżbieta

Posted

Sunia właśnie odjechała.
Bjuta, będziesz chyba musiał ją wykapać, albo chociaż porządnie wyczesać, bo ma nieprzyjemny zapach. Nic nie jadła u mnie, bo przez podróż nie gotowałam psom i było tylko suche, a tego nie chciała.

Posted

ale menda z tego faceta. mało co jest mnie zaszokować ale to jest naprawdę przegięcie. mam nadzieję że w końcu się doigra, chciałabym popatrzeć jak to samo będą z nim robić bo chyba to byłaby najlepsza kara dla takich jak on.

mogę prosić na Pw jakieś dane do przelewu.
co miesiąc wspomogę małą ale trudno jest mi określić jakąś kwotę, na pewno te 5 zeta to minimum ale będę się starała też coś więcej jak się da.

Posted

Boże mój..nie jestem w stanie dzisiaj tego wątku czytać, co dzień nowe psie dramaty, je już wysiadam psychicznie. Nigdy tego nie zrozumiem, nigdy nie zaakceptuje i nigdy nie wybaczę takiego traktowania.

Posted

Wiozlam dzis sunieczke do Krakowa. Cala droge grzecznie lezala na przednim siedzeniu pasazera. Przekonala sie chyba do mnie po parunastu minutach, bo tracala mnie noskiem, zeby ja glaskac :)
To naprawde przekochane suczydelko!
Wojewodztwo swietokrzyskie to zaglebie dewiantow, sadystow i skur&%**^$ roznej masci. Do wyobru-do koloru. Wypadaloby tu zaczac od sprzatniecia.... smieci.

Posted

andzia69 napisał(a):
Erka...może trzeba będzie monitorowac hacjendę tego łocha...zeby juz żadnego psiaka nie molestował:(

Tez tak mysle,tam co jakis czas powinien ktos byc,zeby sprawdzic czy innej suni nie dzieje sie krzywda,bo ten zboczek:mad: za jakis czas sprowadzi nastepna.Zycze mu....eh....nie bede pisala co:angryy:.Albo nie,napisze jedno malenkie zyczenie:zeby mu tak urwalo j........:mad: