Monika z Katowic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Dzień dobry Zosieńko! U mnie dogo działa tylko wcześnie rano :( Quote
Jasza Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A u mnie jak chce....Bez żadnych reguł niestety... A przy okazji zapraszam na wątek Misi. Sytuacja jest niecodzienna. Albo może tylko mi się tak wydaje. W każdym razie liczę bardzo na pomysły osób z większym doświadczeniem niż moje. http://www.dogomania.pl/threads/178980-Malutka-dzika-Misia-z-opuszczonej-kopalni-nie-wiem-co-robiAE? Quote
Bjuta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dostaliśmy śliczny list z hotelu. Wkleję stare zdjęcie raz jeszcze. od lewej Kajtuś, Dino, p. Małgoia, Zosia, Amara "Zrobiło sie cieplej, więc Zosia znowu chętnie wychodzi na spacery i nie zostawia nam żadnych prezentów. Razem z chłopakami wygrzewają się na słoneczku, które sprawiło, że mamy +10st!!! Zosia potrafi rozbawić do łez. Jak ma ochotę na głaskanie a nie znajdzie nikogo chętnego - głaska się sama, przytulając się do naszych nóg - wygląda to przekomicznie. Bardzo ładnie bawią się z Amarą, ale tylko wieczorem, chyba specjalnie nam na złość, bo wtedy nie ma szans na udane zdjęcia... Zosia zadomowiła się na dobre. Sama częstuje się zmakołykami ze stołu (ludzkimi), a jak nas nie ma w domu to sprząta na szafce w przedpokoju układając rekawiczki pod kuchenką! Pomysłowa jest! Uczy nas porządku ;-) Na podwórku razem z Dinusiem pilnują dobytku głosnym szczekaniem informując, że dzieje się coś dziwnego. Kajtuś patrzy na to z boku ze stoickim spokojem - a tam nic strasznego się przecież nie dzieje. Dinus w ogóle sie bardzo rozgadał i lubi nawiązywac z nami kontakt informując głośno o swoich potrzebach. Zosia jest zawsze na każde zawołanie, a w łóżku to i bez wołania :-) Niestety na razie nic nie schudła... Przez ostatni tydzień była u nas Murka (flat coated retriver), która uwielbiała zabawy w gonianego z Dinusiem i Kajtusiem. Chłopaki też polubiły tę zabawę, więc razem harcowali po ogrodzie. Na szczęście nikt u nas nie choruje i chociaż wszyscy mamy już dość zimy, trzymamy się dzielnie. Pozdrawiamy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!! " Quote
Monika z Katowic Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Miło czytać takie wieści. :) Kochana Zosieńka "uczy się sprzątać" w szafce. :) Dobre!:) Quote
Awit Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ale fajniutki mailik:-) Ciepło na sercu się robi, że Zosieńka taka mądra, kochana, czyściutka, i potrzeby na dworzu, i sprzątanie w szafkach:-) Quote
Bjuta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Awit']Ale fajniutki mailik:-) Ciepło na sercu się robi, że Zosieńka taka mądra, kochana, czyściutka, i potrzeby na dworzu, i sprzątanie w szafkach:-)[/QUOTE] Porządnisia! :evil_lol: Quote
Bjuta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziś dogo działa jak torpeda! Oby tak już zostało!!! Justynko - jeśli i Tobie działa, to daj proszę w pierwszym poście info, że Zosia w hoteliku i uzupełnij dane finansowe (Ewab też pewnie niedługo uaktualni, bo na razie są tu same plusy, a przecież już na pewno poszło też coś na hotelik). ZOSIA od 12.01.2010 Jest mieszka w hoteliku w Przebieczanach koło Wieliczki, o tu: http://www.jarsa.ulotka.org/ WPŁATY : Jaaga - 50 zł Polubek - 6 zł E-S - 50 z Ulka18 - 30 zł B.K. - 100 zł (jednorazowo) Bjuta - 10 zł Prusak - 100 zł Obraczus - 50 zł gonia66 (XII i I) - 10 zł ag - 20 zł Agnieszka z Sosnowca - 25 zł asiofik - 40 zł Javena - 10 zł Izabela - 30 zł Awit - 10 zł + 70 zł Bjuta - 10 zł izzie1983 - 9 zł zerduszko - 10 zł Anja2201 - 20 zł agnieszka24 - 20 zł Emigrantka - 59 zł + 56 zł Monika z Katowic - 30 zł anciaahk - 20 zł Rudzia Bianka - 50 zł Basia1968 - 20 zł Waldi481 - 7,50 zł Asiofik - 40 zł lika1771 - 40 zł polubek 5 zł ag - 20 zł z bazarku Jaszy i Zuzki - 12 zł 18.I. stan konta Zosi wynosi 1039,5 Quote
Jasza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jeszcze Mercy wpłaciła 15 lub 16 PLN z mojego bazarku. Quote
Bjuta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Myślę, że wpłat było więcej - moje stałe zlecenie też już poszło - po prostu Ewab musi uzupełnić. Ale dzisiaj dogo śmiga jak szalone!!! Quote
Jasza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Śmiga...i oby tak zostało! Wczoraj w domu jedna strona otwierała mi się tyle, że w międzyczasie poszłam się okąpać.. Dajcie spokój.. Quote
izzie1983 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 O kurcze, a to już luty. To ja zaraz przelew robię :) EDIT: Przelew poszedł. Quote
andzia69 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 kiedy zaczniemu ogłaszac Zosię???? EwaB? Eneda? jakie decyzje???? Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Aż sie boje sprawdzić,czy zadziała edycja.... Edit: działa działa działa... :) jeszcze tylko,żeby przeszukiwanie postów działało...ale to już zbyt wiele :) ruszamy z ogłoszeniami? Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 czy udało się załatwić zrzeczenie??? Quote
ewab Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czekamy na odpowiedź, bądź jej brak do końca lutego. Choć niewiem czy nie zacząć ogłaszać wcześniej:eviltong:. A teraz rozliczenia: na 18 I Zosia miała 1039,50 zł dziękujemy za wpłaty: Mercy - 15 zł:loveu: Malibo57 - 40 zł:loveu: Bjuta - 12,50 zł:loveu: gonia66 - 5 zł:loveu: Za hotelik 300 zł Stan kasy na 3 II wynosi 812 zł Quote
Bjuta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czyli jak on do końca lutego nie odpowie na wezwanie do zapłaty, do Zośka jest "nasza", tak? Quote
kobix Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='zerduszko']Założenie niestety błędne... p-szam za offa... zerduszko zdaje mi się że zacytowałaś mój wpis z całkiem innego wątku...? Quote
divia_gg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zapraszam na bazarki na kieleckie psotworki. http://www.dogomania.pl/threads/179198-PiAE-kne-RA-A-NOA-CI-na-kielecki*****-Do-22-02-2010-ZAPRASZAM-OTWARTE http://www.dogomania.pl/threads/179200-Psowe-rzeczy-na-kieleckie-psiaki-Do-22-02-2010-Zapraszam-OTWARTE Quote
zerduszko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='kobix']p-szam za offa... zerduszko zdaje mi się że zacytowałaś mój wpis z całkiem innego wątku...? Na to wygląda, nie mam pojęcia jak to się stało.. reszt postu o Zosi przeca. A na pewno nie było pisane tu o tamtej sprawie? Quote
Recommended Posts