Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jasza']Czy zośka ma oczy zielone?????
Ja nie mogę, ale przystojniaczka!

Nie, ona ma przepiękne, ciemno brązowe oczy i ma makijaż - taką czarną kreseczkę od każdego kącika. Jest też bardzo miła w dotyku (ma takie super delikatne futerko). No śliczna jest...

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No do jasnej cholery! Jest wyprowadzana co 3 godziny i po każdym spaniu i po obiedzie, no szczeniak by się już nauczył!!!! Zośka!!!!! Znowu kupę sprzątałam... O 17.20 Zośkę u nas w domu kocha tylko Tata (on zgłasza znaleziska, ja sprzątam)

Posted

Jutro mniej więcej w południe, przyjadą po Zośkę...:roll::-(:roll:
Ewab - podaj mi proszę namiary - bo te babeczki tak na wiarę wezmą tę małą srajdę...

Guest Elżbieta481
Posted

Hej Zosieńko-śliczna panienko-spóżnieni ciocia i wujek wpłacili deklarowaną kwotę.Trzymaj się lała!
Elżbieta

Posted

Bjuta napisał(a):
No do jasnej cholery! Jest wyprowadzana co 3 godziny i po każdym spaniu i po obiedzie, no szczeniak by się już nauczył!!!! Zośka!!!!! Znowu kupę sprzątałam... O 17.20 Zośkę u nas w domu kocha tylko Tata (on zgłasza znaleziska, ja sprzątam)

A my kochamy Tatę:loveu:

Posted

Pół nocy nie spałam, a jak w końcu zasnęłam to śniła mi się ZOśka w wielkiej zaspie. Płakała oczywiście i nie umiała jej przejść. Ani pół tymczasa więcej! :shake:

Posted

Pojechała. To spojrzenie zapamiętam sobie do końca życia! Myślę, że tak naprawdę wyrządziłam jej niedźwiedzią przysługę. Gdyby to był faktycznie tygodniowy tymczas, a nie miesięczny... Zaufała, została zdradzona. Tak to można streścić...

Posted

[quote name='Bjuta']Pojechała. To spojrzenie zapamiętam sobie do końca życia! Myślę, że tak naprawdę wyrządziłam jej niedźwiedzią przysługę. Gdyby to był faktycznie tygodniowy tymczas, a nie miesięczny... Zaufała, została zdradzona. Tak to można streścić...
To nie tak - nie została zdradzona! Zosia została uratowana! Pomogliście Ty i Twoi wspaniali Rodzice!:loveu:

Posted

No wiesz, ona na razie patrzy na to inaczej... Z drugiej strony jest młodziutka. (Wet wpisał jej datę umowną 1 luty w książeczce zdrowia), jejku, tak bardzo bym chciała już szukać jej domu tego najlepszego na Świecie! Ewab, czekam jak na zbawienie na wieść, że już można...
Ona jest taka kochana! Panie z hoteliku były nią zachwycone - że taka spokojna, grzeczna, idzie przy nodze na luźnej smyczy - potem do auta szliśmy przez skwer, to ją oczywiście spuściłam, Zośka się pilnowała. No po prostu jak sobie przypomnę jak pierwszego dnia chciała łeb sobie wykręcić, żeby tylko uwolnić się z obroży i uciec gdzie pieprz rośnie...

Posted

Bjuta, wiem, jak to jest , też przy każdym oddawanym tymczasie czuję się , jak ostatni zdrajca, to jest naprawdę okropne:shake:.

Ja też czekam z niecierpliowścią na sygnał ewab:razz:, ale może zacząć już :roll:, bo przeceiż wiemy, że domki nie znajdują się na zawołanie, czasami trzeba czekać miesiącami.

Posted

Bjuta, uratowałaś ją!
Dałaś jej miesiąc miłości, ciepła, zaufania, spacerów, pysznego jedzonka, głaskania, - dostała wszystko to, co najważniejsze!
(Dzięki Twoim rodzicom także oczywiście!)

Znajdziemy Zosieńce najlepszy dom na świecie!

Posted

Ale jak z tym szukaniem? No przecież - trudno szukać informując, że nie mamy praw do psa...? Że być może adoptujący będzie go musiał oddać? Ja już miałam jednych chętnych u mnie w teatrze, ale jak się dowiedzieli, że jest taka sytuacja, to nie chcieli. Bo są dzieci - przywiążą się i klops... A czy sprawa o odebranie praw temu człowiekowi jest już złożona?

Posted

Kurcze, żeby takim g.... się przejmować było trzeba!
Nie wiem...ja mogę zrobić ogłoszenia już zaraz...
Bjuta - Twoje Allegro zawsze jest powalające, ludzie zaczną dzwonić, no i co wtedy?

Ja się na takich sprawach całkiem nie znam...

Posted

Bjuta napisał(a):
A czy sprawa o odebranie praw temu człowiekowi jest już złożona?

Na to musi odpowiedzieć ewab, ja bym tą sprawę załawiła inaczej :cool3:.

Posted

Zrobiła im kupę w przedpokoju. Obeszła domek. Z psami nie chce się bawić, ani zaprzyjaźniać. Leży na swoim pontonie. Na wołanie przychodzi, daje się głaskać. No jest oczywiście zestresowana.